BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 19 februarie 2015

- Uricănenii: cei mai bogaţi oameni din Valea Jiului


 Firma de transport local de persoane, ZMK, în urma ieftinirii combustibilului a redus preţul/bilet la transport , pe ruta Uricani-Petroşani, după cum urmează:

- Lupeni-Vulcan: de la 3 lei la 2 lei (6 km de la ieșirea din Lupeni până la intrarea în Vulcan);
- Vulcan-Petroşani: de la 3 lei la 2 lei (12 km de la iesirea din Vulcan până la intrarea în Petroşani);
- Uricani-Lupeni: a rămas tot 3 lei (8 km incepând de la staţia de la capătul rutei până la intrarea în Lupeni..., pentru că distanţa de la ieşirea din Uricani şi până la intrarea în Lupeni este sub 1 km).

Concluzie:
Firma ZMK consideră că locuitorii Uricaniului sunt cei mai bogaţi oameni din Valea Jiului şi de aceea a comis această discriminare...
Oare autărităţile din Valea Jiului ce au de spus în această privință?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu