BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

joi, 24 ianuarie 2013

- 154 de ani de la Unirea Principatelor

Azi se împlinesc 154 de ani de la Unirea Moldovei cu Ţara Românească şi, ca de obicei, Iaşiul se îmbracă în straie de sărbătoare şi politicienii participă la evenimentele organizate pe cuprinsul ţării şi nu numai în Iaşi. Şi tot ca de obicei, din ianuarie 2011 încoace, guvernatorul României Băsescu Traian nu mai participă la aceste evenimente pentru că se teme de popor... Cam aşa se întâmplă, ÎNTOTDEAUNA, cu dictatorii...:

 SE TEM DE POPOR

În schimb, liderii USL, au făcut baie de mulţime si au fost primiţi cu drag şi respect de către ieşeni:LA MULŢI ANI, ROMÂNI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu