BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

marți, 11 octombrie 2011

- Răspuns ITM la Contestarea CCM al CNH SA Petroşani făcută de UNM-VJ

După 2 luni şi 4 zile, ITM Hunedoara, a răspuns contestaţiei făcută de UNM-VJ ( http://valter-cojman.blogspot.com/2011/08/contestarea-ccm-la-nivel-de-cnh-sa.html ). După cum veţi observa din conţinutul răspunsului, ITM HD, nu face nici o referire la cuprinsul contestaţiei, mai ales la acuzele referitoare la neanunţarea în termenul legal privind invitarea la negocieri şi nici la neanunţarea unuia din sindicate ( fie şi prin reţinerea corespondenţei SMLVJ-2008 de către conducerea EM Petrila ). De asemenea nu s-a făcut nici o referire la faptul că CCM al CNH SA Petroşani încalcă:
- Art.132 alineate 1) şi 2) din legea 62/2011;
- Art. 140 alineat 2) din Legea 62/2011;
- Art. 141 alineat 1) din Legea 62/2011,
şi că aceste încălcări sunt suficiente pentru neînregistrarea CCM-ului al CNH SA Petroşani, fără să mai punem la socoteală calitatea dubioasă a celor 7 lideri semnatari care făceau parte din două sindicate în acelaşi timp şi au semnat în numele unor sindicate care nu mai aveau membrii deoarece aceştia făceau parte din Sindicatul "Muntele".
TRĂIM ÎN ROMÂNIA ŞI CU ASTA AM SPUS TOT...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu