BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

miercuri, 27 aprilie 2011

- Cătălin Docea: părtinitor

Directorul cotidianului "Ziarul Văii Jiului", dovedeste că este părtinitor, ceea ce îl face să devină complice al minciunilor lui Voina Radu Ilie. Prin ceea ce scriu acum, sunt sigur că i-am asigurat un aliat lui Voina. Nu contează, dacă adevărul iese la iveală. Faptul că nu mi s-a acordat drept la replică, nu va rămâne la acest stadiu.
Bănuiesc de unde mi se trage acest refuz...: Cu ceva timp în urmă, ZVJ îl ataca aproape zilnic pe Lacatas Zoltan si LSMVJ-ul... La un moment dat a apărut un elogiu ( a se citi o odă de tip comunist ) la adresa lui Lacatas Zoltan, pe DOUĂ PAGINI DE ZIAR, fapt care m-a determinat să comentez LOGIC: " Precis Lacatas a cotizat bani grei pentru acest elogiu...". Din acel moment, Docea a decretat: "Despre Cojman se va scrie numai de rau!". Dorinţa lui de a se scrie numai de rău, despre mine, trece peste prezentarea adevărului ceea ce îl face complice la minciună şi calomnie. Voi prezenta, mai jos, capturile care dovedesc că am cerut drept la replică, drept care nu mi-a fost acordat de către C.Docea:
Am aşteptat până azi pentru că mi-am spus că urmează sărbătorile şi nu are timp şi loc să acorde acest drept la replică. Pentru că azi au trecut aceste sărbători şi pentru că nu mi s-a acordat acest drept la replică, am făcut publice aceste capturi ca să vadă toată lumea ce "politică de ziar independent şi corect" are "Ziarul Văii Jiului". Mă uitam la titulatură... Cred că trebuie să o schimbe...


Din ceea ce scrie în imagine ar trebui schimbat în:

ZIARUL VĂII JIULUI - ZIARUL BANULUI ŞI INTERESELOR MESCHINE.

IMPORTANT!
AZI, 28.04.2011, AM FĂCUT O NOUĂ CERERE CĂTRE ZVJ ŞI DOCEA CĂTĂLIN PENTRU DREPT LA REPLICĂ LA SCRISOAREA LUI VOINA RADU ILIE, ÎNSOŢITĂ DE PEPLICA MEA ŞI DE DOCUMENTELE DOVEDITOARE CĂ VOINA RADU ILIE MINTE. DACĂ PÂNĂ LUNI,02.05.2011, NU MI SE VA PUBLICA DREPTUL LA REPLICĂ, VOI POSTA AICI DOVEZILE CARE ATESTĂ ACEASTĂ NOUĂ CERERE ŞI VOI FACE PLÂNGERE CĂTRE Consiliul de Onoare al Clubului Român de Presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu