BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 2 ianuarie 2016

- Apel către „tinerii frumoși și liberi”



Scrisoarea de mai jos este de la finele lui Decembrie 2015, dar arată adevărata faţă a României şi cum şi de cine au fost prostiţi "tinerii frumoşi şi liberi" şi transformaţi în proşti şi idioţi:




A P E L CĂTRE „TINERII FRUMOSI ȘI LIBERI”                      ...

A P E L

CĂTRE

TINERII FRUMOSI ȘI LIBERI”



                                                              Feții Moșului,
Ma adresez voua in numele altor generatii de „tineri frumosi si liberi”, la vremea lor si la fel de pacaliti ca si voi. Dezamagirea pe care o traiti voi astazi, noi am trait-o si in 1968 si in 1989 si in 1996 si in 2012. Iar astazi o retraim dublata de durere. De fiecare data s-a iesit in fata cu lozinca “tineretului frumos si liber”, din randul caruia coruptii fiecarei epoci si-au ales viitorii corupti. Niciodata nu a fost scos in fata cuvantul cheie al dreptatii sociale – COMPETENTA.
Manipularea ordinara la care ati fost supusi in luna noiembrie a.c. pe noi ne doare!
Ne doare pentru ca ne-au trebuit 5 ani de lupta in strada, in Parlament si in Media pentru a repara masurile antinationale luate de regimul dictatorial Basescu impotriva tuturor categoriilor sociale si de varsta din Romania. 5 ani, timp in care USL-ul ne-a promis, ne-a amanat si ne-a mintit pentru ca a batut palma coabitand cu Basescu si cu basistii. Nu ne-am facut si nu ne facem iluzii in privinta hotilor care-si zic clasa politica. Dar l-am prins pe Ponta la inghesuiala dupa prima voastra manipulare din 16 noiembrie 2014 si a dat drumul tuturor legilor reparatorii, mai putin aceea pentru revolutionari, adica pentru predecesorii vostri din 1989. Atunci ati fost pacaliti a doua oara si ati reusit sa stricati totul.
Pe fondul unei solidaritati nationale fara precedent, datorata crimei de la Colectiv, mai mult ca sigur programata si scapata de sub control, ati fost manipulati sa iesiti in strada si condusi spre propriul vostru dezastru de agenti FSB, SPETZNATZ, OMON, BND, MOVE, CIA, KEOD, etc. Ati strigat „Jos coruptii !”, „Jos clasa politica !” si ati dat jos guvernul care acceptase relaxarea fiscala, cresterea salariilor voastre si a pensiilor parintilor vostri. Pe fond, Romania a devenit la vedere colonie avand nu un guvern ci un guvernator asistat de plimbatori de hartii prin birourile marilor asasini economici mondiali si care emite un singur cuvant de ordine – AUSTERITATE! Deci nu dezvoltare economica ci impingerea romanului, chipurile cetatean european, sub limita de supravietuire. Se definitiveaza furtul tuturor bogatiilor noastre, desfiintarea noastra ca stat si natiune si plecarea voastra ca sclavi unde vedeti cu ochii.
Deci ce veti face? Parasiti corabia care se scufunda sau va bateti pentru dreptul si crezul vostru? Plecati sau va trimiteti delegatii, luni 28 decembrie a.c. la orele 10.00-11.00, in Piata Victoriei, in fata cladirii Guvernatorului, caruia noi, adevaratii reprezentanti ai Societatii civile ii vom prezenta revendicarile noastre punctuale. Pentru ca nu papitoii platiti de Soros sau cei care urmeaza pseudolideri sunt Societatea civila, ci noi cei care, prin lege, nu facem politica: armata, politia, clerul, functionarii publici, profesorii, elevii, sindicatele, etc. Nu iesim in forta, iesim doar cu delegati ca sa nu fim infiltrati si sa patim ceea ce ati patit voi de doua ori intr-un an si noi de mai multe ori intr-o viata de om.
Daca vreti sa intelegeti, daca vreti sa va exprimati, daca vreti sa fiti auziti si luati in serios, va asteptam reprezentantii la „sorcovirea” Guvernului.
                                                                                                   Presedintele S.C.M.D.
                                                                                                Col. (r) dr. Mircea DOGARU 

Un comentariu:

  1. OK, ok, poți trece pe la Casierie ....Data viitoare când vei mai încerca să-i muști, ai grijă să nu-ți rămână dantura în cxxxl lor, simbriașule .....

    RăspundețiȘtergere