BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 28 decembrie 2015

- Un an de zile cu Iohannis, preşedintele infractor, care nu este preşedintele românilor ci al instituţiilor de forţă, al serviciilor speciale şi secrete, etc.



Cele scrise în titlu sunt şocante dar adevărate, mai ales că au fost recunoscute chiar de către Iohannis în discursurile lui.
  Dacă ținem cont de acuzațiile de baby brockeraj, de faptul ca există 2 hotarâri judecătoreşti definitive şi irevocabile prin care a pierdut 2 case, din cele 7, pentru că au fost obţinute prin FALS şi UZ DE FALS, de faptul ca a existat un dosar de incompatibilitate, albit de ICCJ, cu mare întârziere, după ce Iohannis a câştigat alegerile, de faptul ca Kovesi ţine la sertar un dosar de retrocedări frauduloase, conflicte de interese şi abuzuri în funcţie care-l priveşte în mod direct pe Iohannis şi, dacă luăm în considerare şi declaraţiile lui, ajungem la concluzia făcută de mine după alegerile din Noiembrie 2014: http://valter-cojman.blogspot.ro/2014/11/romanii-au-ales-din-nou-un-presedinte_28.html 




CONCLUZIA este SIMPLĂ: Iohannis Klaus Weber este preşedintele instituţiilor de forţă, al serviciilor secrete şi speciale, al ICCJ şi DNA, al comuniştilor şi securiştilor, al mafiei retrocedărilor dubioase, etc. dar, ÎN NICIUN CAZ, al românilor. 
Astfel că, Iohannis, recunoaşte că, indiferent cum votează prostul de român, alegerile şi, mai ales, alegerile prezidenţiale se câştigă la masa verde cu instituţiile de forţă, cu ICCJ şi DNA, cu serviciile secrete şi speciale şi cu ambasadele SUA şi Germania (+ cele ale ţărilor conduse de PPE).

Dovezi recunoscute chiar de către Iohannis:

Români proşti nu are rost să mai votaţi: eu câştig la masa verde cu instituţiile de forţă, cu ICCJ şi DNA, cu serviciile secrete şi speciale şi cu ambasadele SUA şi Germania (+ cele ale ţărilor conduse de PPE):



Dacă Ponta relansa relaţiile economice dintre România şi China, era mare bai, o crima şi era catalogat ca şi comunist... 

Daca PDL în piele de PNL laudă şi iniţiază colaborarea cu Partidul Comunist Chinez nu e nici o problemă, din contră, este un motiv de laudă (deci PDL în piele de PNL nu este considerat cu orientări comuniste):


Iohannis recunoaşte că este un POLITRUC, adică un activist politic comunist (în armata sovietică):


P.S. 
AM LUCRAT CU MATERIALUL CLIENTULUI...


Concluzie finală:

Asta face infractorul Iohannis:


Cam aşa s-a întamplat cu protestele din noiembrie 2014 şi cu cele după tragedia de la "Colectiv":

Decizia lui Iohannis cu un guvern de "tehnocraţi", controlaţi de el, de serviciile secrete şi speciale, de serviciile secrete ale SUA şi Germaniei şi de PDL în piele de PNL, a fost o mare greşeală iar:

Un comentariu:

  1. Eu v-am auzit strigatul domnule Valter COJMAN, sunt de aceiasi parere cu dumneavoastra,...... " si cu asta,ce-am facut " ?
    Va admir stradania,dar nu sper ceva de la acest stat mafiot,sustinut de caractere infecte,care expluateaza prostia si saracia in exces....

    RăspundețiȘtergere