BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 13 decembrie 2015

- FURT DE CASE | Iohannis semnează peste tot, “prima doamnă” decontează – DOCUMENTE

Klaus Werner Iohannis, semneaza pentru furt de caseCe nu trebuie scăpat din vedere în afacerile ilegale cu case derulate la Sibiu de actualul preşedintele Klaus Werner Iohannis este modul în care acesta se doreşte extras din ecuaţie, deşi pe documentele incriminante apare exclusiv semnătura acestuia: şi în nume propriu şi pentru falsul proprietar.
În ciuda evenimentelor toxice care acoperă spaţiul social-media din România, nu trebuie lăsat să se aştearnă liniştea peste faptele de corupţie şi hoţie în care este implicat actualul preşedinte al României. Nu doar sutele de mii de euro încasate din preluarea ilegală şi închirierea unor imobile îl face pe verticalul Iohannis un ratat moral, ci mai ales atitudinea cu care continuă să se plaseze deasupra realităţii care spune clar: soţii Iohannis s-au pretat la furt, la umilirea unor familii din Sibiu care nu sunt suficient ascultate pentru a revela adevărata personalitate a preşedintelui României!

Nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos!

Înconjurat de instituţii şi politicieni de mucava, dispunând de “guvernul meu”, Iohannis transformă România într-un Sibiu mai mare, unde toţi cei care nu se ploconesc şi nu se umilesc, devin ţinte executabile.

Iohannis, acelaşi scenariu. Este România egală cu Sibiul?

Atrag atenţia asupra unui aspect de legalitate care priveşte strict calitatea juridică a preşedintelui în funcţie Klaus Iohannis, în cadrul afacerilor imobiliare derulate la Sibiu. La fel ca şi în cadrul celorlalte imobile preluate la preţ de dumping, documentele aferente imobilului pierdut cu sentinţă definitivă (Str. Nicolae Bălcescu nr. 29) poartă exclusiv semnătura fostului primar Iohannis.
În aceste condiţii, care este motivul pentru care doar doamna Iohannis “decontează” pentru furtul de case? Incompatibila “primă doamnă” a dispărut din spaţiul public, ceea ce este bine. Dar, numai atât?

Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași

Notarul care a realizat “Încheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primărie care a emis adeverinţa în fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este în atenţia procurorilor. Nu însă şi incompatibilul moral preşedinte, semnatar al documentelor care probează calitatea de hoţ. Pentru că în caz de furt dovedit, nici măcar preşedintele nu se bucură de imunitate, cu excepţia situaţiei în care nesimţirea este unicul lucru bine făcut, care merge ceas!
Documentele publice demonstrează în clar prezenţa interesului direct şi conştient al actualului preşedinte Iohannis în afacerile imobiliare ilegale, neexistând niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnăturii. Documentele de mai jos, preluate de lajustiţiarul.ro şi Primăria Sibiu, susţin fără tăgadă implicarea directă a fostului primar de Sibiu, actual preşedinte al României, în mafia imobiliară în care au fost şi sunt implicaţi primari, prefecţi, avocaţi, notari, procurori şi judecători.
Din fericire, nu toţi magistraţii din România pot fi cumpăraţi sau deturnaţi!Contract vanzare cumparare 1aContract vanzare cumparare 2a
contract-banca 1acontract-banca 2acontract-banca 3aSemnatura primar Klaus Werner Iohannis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu