BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 5 decembrie 2015

- SĂ IEŞI ÎN STRADĂ ŞI SĂ PROTESTEZI CA SĂ-ŢI FIE MAI RĂU, ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII IDIOT!









Idioţii care au dat jos cel mai bun premier al României de după 1989



  Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să iasă în stradă pentru a da jos un guvern care mărea salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, etc., care scădea TVA-ul , preţurile, impozitele, etc., care repara nedreptăţile, plătea datoriile externe, readucea demnitate României şi românilor, etc. şi pentru a-l schimba cu un guvern care taie salarii, pensii, alocaţii, care nu va respecta legi prin care românilor li se acordau creşteri salariale, tichete de masă, vouchere de vacanţă, etc. şi asta pentru a da bani, între 30-50% la preşedinţie, servicii secrete, speciale şi alte instituţii de forţă, care măreşte impozitele şi numărul taxelor şi impozitelor...
   Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să-şi aleaga ca preşedinte un infractor
Poporul român face excepție pentru că o face a doua oară şi, în cazul preşedintelui, pentru a treia oară... ceea ce aduce în actualitate spusele lui Ţuţea: POPORUL ROMÂN ESTE UN POPOR DE IDIOŢI.

(cititi:
http://valter-cojman.blogspot.ro/2014/11/romanii-au-ales-din-nou-un-presedinte_28.html ,
http://valter-cojman.blogspot.ro/2015/11/fals-cu-fals-presedintele-klaus.html ,
http://valter-cojman.blogspot.ro/2015/11/curiozitati-dubioase-in-procesele.html
http://www.wall-street.ro/articol/Politic/178636/traian-basescu-implicat-in-68-de-dosare-in-ultimii-10-ani.html ).

    Individa de la finanţe (cea care a fost cu ideea tăierilor de salarii, pensii, etc. in guvernul Băsescu+PDL, acum in piele de PNL) spune, ca motivare la jaful pe care îl preconizează:

"În condiţiile în care pe baza execuţiei bugetare a anului 2016 există un risc de deviere, în vederea contracarării acestuia se impune promovarea unor măsuri, pe orizontul de referinţă, respectiv menţinerea unor măsuri adoptate în anii anteriori, precum: neacordarea pentru personalul bugetar de tichete de masă, tichete/vouchere de vacanţă, premii şi ore suplimentare, tichete cadou şi indemnizaţii la ieşirea la pensie/trecere în rezervă".

Păi mărirea bugetului preşedinţiei cu 40% ( au spus că se măreşte cu 39,22% ca efect psihologic ca la preţurile cu "_ ,99 lei", pe lângă care mai acordă 5 000 lei  pentru hrana animalelor de la Cotroceni) nu constituie un risc de deviere? Dar mărirea cu 55% a salariilor clericilor?

CitiţiDacian Cioloș i-a întors "serviciul" lui Klaus Iohannis

Dar faptul că se măresc bugetele instituţiilor de forţă din România, printre care şi bugetele serviciilor secrete şi speciale nu cumva reprezintă, ÎN SPECIAL, o GRAVĂ DEVIERE DE LA DEMOCRAŢIE şi care PUNE BAZELE UNEI DICTATURI (nu că nu am fi deja în dictatură) PE FAȚĂ ÎN ROMÂNIA?
  Oare ce se pregăteşte românilor prin faptul că bugetul MApN a crescut cu peste 51%, a SRI-ului cu 19%, SIE cu 9% (Cel mai mare buget alocat serviciilor secrete din țările NATO, ca pondere în cheltuielile publice, mai mare decât suma pe care a cheltuit-o statul român în anul 2014 pentru cercetare, domeniu unde activează 43 000 salariați ).



Când începuse să ne meargă mai bine, când începusem să ne recâștigăm respectul de sine şi demnitatea, au ieşi în stradă "tinerii frumoşi şi liberi" şi au dat cu mucii în fasole, au distrus orice posibilitate de bunăstare pentru bunicii, părintii lor şi, chiar, pentru ei şi au dat țara pe mâna corporațiilor internaționale care vor să pună mâna pe toate resursele României şi românilor să le dea salarii cât mai mici pentru ca ei să aibe profituri uriaşe.
În concluzie, românii au, din nou un mare


Ştiu că titlul şochează şi deranjează dar e purul adevăr şi îi poate determina pe pe români să se îndrepte şi să repare greșeala pe care au făcut-o acum o lună.
Sper ca acest articol să fie un duş rece pentru români care să-i trezească la realitate. 
P.S.
Ştiu şi că voi fi înjurat de către băsisto-iohannisti dar, ca să spun adevărul, merită.

În continuare prezint vorbele unor oameni care au rămas ca repere istorice pentru România şi care caracterizează, foarte bine, poporul român:












Şi închei articolul cu:




97 de comentarii:

  1. Pai nu prea este ce comenta aici,pentru ca lucrurile sunt evidente ! Sar si in ochii prostilor,a-si spune chiar ca a majoritatii prostilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI CE FACEM, STAM PE NET SI NE LAMENTAM.....????

      Ștergere
    2. Nu omorati gramatica limbii romane.
      Un prost

      Ștergere
    3. esti intradevar un prost,pentru ca aici nu facem o discutie despre gramatica limbii romane!

      Ștergere
  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1085153274850444&set=a.382607278438384.91902.100000673443380&type=3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/messages/search/schuster.gabi?query=sch#

      Ștergere
    2. Pi a la urma Klaus o sa ne ia si dreptul la opinie.Noi alegem pe ce ne reprezintă iar acestia vor fi ignorati .Mergem spre o forma noua de dictatura impusa de UE.

      Ștergere
  3. Nu poti trece fara comentarii peste un comentariu clar. O descriere foare obiectiva a natiei romane. Poate poza socheaza si la prima vedere se poate numi de rea intentie sau pusa de romanii prostii care nu inteleg de ce sa traiasca prost cand domnu pres ales de 6 milioane ne demonstreaza de un an ca pentru el viata este frumoasa...
    deci donule Valter Coman, aveti perfecta dreptate dar sa nu va asteptati sa vi se dea dreptate pe fata. Roman e las si la fel de prost de veacuri. Rar mai expodeaza mamaliga dar si atunci se gasesc cativa care sa confiste floricelele de...porumb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai ramine de comentat, ca pe unii D-zeu. ii binecuvinteaza cu creier luminat si vede mai bine adevarul, care ptr. cei multi este bleumaren in picatele, desi el nu are culoare. Felicitari.

      Ștergere
    2. Nici nu ma astept sa mi se dea dreptate pe fata... M-am obisnuit cu asta de multi ani. Sper doar ca lumea sa se trezeasca la realitate.

      Ștergere
  4. ASA TE SIMNTI ????? CA EU NU MA SIMNT ASA ....SI NICI POPORUL ROMAN !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum se numeste cel ce "nu se simte"? Paralel cu simturile, priveste la ceea ce se intampla in jur si ai sa vezi cat adevar dureros contin aceste cuvinte. Multimea se poate manipula cu usurinta, iar ei au tot ce le trebuie pentru asta! Lipsa unitatii noastre este arma lor cea mai puternica.

      Ștergere
    2. lipsa de educatie = manipulare = o mare parte din romani

      Ștergere
    3. Poate faci parte din "clasa sugatoare"

      Ștergere
    4. Unknown, ti-ai verificat frigiderul ca sa vezi cum simte 40% din romani? Si sa nu uiti ca acum procentul este in crestere dupa ce guvernul CIOLANNIS (Ciolos+Iohannis) a dat bani doar la institutiile de forta, servicii secrete si speciale, la popi si a taiat de la cei saraci. Acestia din urma incep sa se trezeasca la realitate...

      Ștergere
  5. In '90 nu v-ati dat seama ca peste 80% dintre romani sunt dobitoci? Ei bine, acesti 80% n-au stat degeaba, au procreat si au aparut acesti "tinerii frumoşi şi liberi" care au dat cu mucii-n fasole... roata istoriei se-nvarte, se-nvarte...

    RăspundețiȘtergere





  6. poate ca nu toti au vrut ,dar cei care nu au vrut sint vinovati de complicitate si comoditate! Asa ca sa nu sa mai vaicareasca !

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare se simte asa cum este . Eu nu ma simt asa . Ar trebui sa vorbiti in numele dvs. este pacat sa vorbiti asa mai ales ca aveti pretentia ca raspunsurile si comentariile sa fie decente. Nu e cam caraghios? Cine va permite sa adresati injurii poporului roman ? Cine sunteti dvs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este adevarul... A spus-o si Brancusi, a spus-o si Tutea si multi alti oameni importanti. Eu nu fac decat sa reamintesc ceea ce au spus altii si completez cu:
      SA IESI IN STRADA SI SA PROTESTEZI PENTRU CA SA-TI FIE MAI RAU ASTA INSEA,MNA SA FI IDIOT.

      Ștergere
    2. d-l Valter, reteta " strazii" si a " diasporei" functioneaza de ani buni in Romania. E foarte greu pentru mine, foarte greu, sa recunosc ca suntem invinsi, suntem sub ocupatie straina, ma uit la gvernul numit de afara, pentru mine e clar. Nu mai forta nici macar sa ma lamentez. V-a urma si " votul prin corespondenta". Spuneti-mi si mie cum poate fi urmarit acest vot de masa larga de romani? Presa? In Romania? Nu exista NICI O TELEVIZIUNE OBIECTIVA!!!! Noroc cu internetul unde oamenii, toti, pot sa mai spuna ceva. Cat timp? Nu stiu. Si aici sunt riscuri, cu " postacii", cu 'manipulatorii", dar macar nu esti cenzurat. INCA!

      Ștergere
    3. * nu mai AM forta....

      Ștergere
    4. Cine sunt eu? Sunt un roman satul de ceea ce vad in jurul meu: coruptie, hotie, lasitate, pupincurism si prostie. De foarte multi ani, caut sa schimb aceste lucruri si lupt pentru asta inca din 2003-2004. Faptul ca sunt roman si imi iubesc tara imi da dreptul sa-mi urechez poporul pentru a-l trezi la realitate... Titlul este mai mult decat decent pentru ca lucrurile sunt, de fapt, si mai grave dar am cautat sa fiu cat mai bland in aprecieri, fara a estompa, insa, realitatea.

      Ștergere
    5. Ati luptat si in mineriadele din 1990 si 1991 impotriva cetatenilor care protestau impotriva unui regim mai prost decat cel dictatorial?
      De aici vine ura impotriva celor care inca mai lupta pentru a-si lua tara inapoi?

      Ștergere
    6. Valter Cojman, se vede cat de Roman esti , si iubesti tara asta asaa cum cainele linge sare, in primul rind deturnezi f abil evenimentele , alogen fiind , nu faci alceva decat sa inciti la ura si dezbinare , ca asta va caracterizeaza, in mintea voastra bolnava Romania este a voastra ,nu a romanilor , si ca sa ramana a voastra faceti toate manevrele diabolice posibile . te intreb un singur lucru , cei care au iesit in strada < Poporul român = popor de lași, pupincurişti, slugi, proşti şi idioţi sau SĂ IEŞI ÎN STRADĂ ŞI SĂ PROTESTEZI CA SĂ-ŢI FIE MAI RĂU, ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII IDIOT!>, au iesit sale fie mai rau IDIOTULE? asta cer ei in strada ? nu iti este rusie lichea sa imi dezbini tara ?

      Ștergere
  8. Totusi trebuie sa spunem ( celor care nu stiu ) ca totul a fost o facatura, dirijata de ...binom si noii stapani ai Romanie.
    Treaba cu romanul mioritic, naiv, docil, si cu tendinte suicidare, ramane valabila, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da dar nu trebuie sa uitam sa spunem ca numai cei descrisi in titlu pot pune botul la astfel de masinatiuni...

      Ștergere
  9. Din pacate acesta este adevarul. Ferice de cei care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum si tu esti roman,iti faci singur caracterizarea.De fapt cred ca in acest post iti faci profilul tau!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... si eu sunt roman dar nu ma mandresc cu asta. Ma limitez doar la a-mi iubi tara si sa lupt pentru ea prin a spune lucrurilor pe nume...

      Ștergere
    2. daca spui ca esti roman te cred , ca nu te mandresti cu aceasta nationalitate te condamn , ca iti iubesti tara NU te cred , ca lupti pentru ea sunt convins ca nu stii ce inseamna acest FAPT , iar cand spui lucrurilor pe nume in loc sa te apropii de " intelectualitate " te indrepti exact in directia grupului pe care il condamni ca ( , ) caracter !

      Ștergere
    3. Pentru AnonimŞ
      Imi iubesc tara cum tu nu ti-o vei iubi vreodata. Stiu ce inseamna sa lupti pentru tara ta si pentru oameni pentru ca o fac de multi ani (uneori am reusit in demersurile mele, alteori nu)... Pe de alta parte, intr-adevar, nu ma mandresc ca sunt roman. Am vazut cum grecii, bulgarii, spaniolii, etc. au iesit cu miile, cu zecile de mii si chiar cu sutele de mii in strada pentru ca sa le fie mai bine. Romanii au iesit ca sa le fie mai rau...
      Apropos... Fac o comparatie: sunt multe familii in care barbatul isi iubeste nevasta si face orice pentru ea dar nu se mandreste cu soacra si cumnatii si nu se mandreste ca face parte din familia lor... Cam asta este ceea ce am spus eu. Daca ai inteles, e bine daca nu... C'est la vie...

      Ștergere
  11. D-le, ura, orgoliul şi fanatismul îngustează raţiunea. A adresa astfel de epitete propriului tău popor, generalizând în mod grobian, te descalifică. Ţuţea, Eminescu şi alte mari personalităţi naţionale au avut momente în care, este adevărat, şi-au acuzat poporul. Doar momente d-le! Pentru că aceşti mari oameni, în realitate, au iubit cu toată fiinţa lor aceast neam, această ţară. Mai citiţi, mai documentaţi-vă şi învăţaţi de la ei.
    Dumneavoastră, prin ceea ce scrieţi, cu multă convingere de altfel, arătaţi, împreună cu cei care vă susţin pe aici, că sunteţi un om... foarte mic. Şi sunteţi aşa pentru că vă lipseşte, cu desăvârşire, acest sentiment sacru al iubirii de neam. Prin atitudinea pe care o aveţi nu îndreptaţi nimic. Doar faceţi jocul "păpuşarilor" din umbră care conduc destinele acestei ţări. Poate că de fapt acesta este şi scopul acestui articol decăzut. Nu vă deranjanţi să-mi răspundeţi! Este inutil! Părerea unui om ca d-stră chiar nu contează. Cel puţin în ceea ce mă priveşte. În general nu postez sub anonimat. Acum o fac, pentru că îmi doresc ca pentru d-stră şi oameni ca d-stră să nu exist! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eminescu a zis-o, si Tutea si Brancusi... Brancusi a zis-o si mai bine:
      ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”
      Dupa cum se vede problema este veche si numai un dus rece poate schimba asta. Eu nu fac decat sa reamintesc ceea ce spuneau altii inaintea mea dar cu vorbele mele.

      Ștergere
    2. GRESIT DOMNULE!...mici sunt cei care ignora adevarul..poate domnul a generalizat ,din frustrare ,pt ca asta simtim 70% din populatia tarii...pt ca niste maimutoi vanduti au reusit sa isi bata joc definitiv de toata Romania...si NOI ceilalti printre care si dv domnule ,stam ca tutele cu mainile in san si nu facem nimic ..toti asteptam sa faca altii...Veti vedea curand rezultatele acestei schimbari ilegitime

      Ștergere
    3. nu era mai simplu sa taci si dorinta ți-era implinita?!? (pentru anonimul de la 10:39.)

      Ștergere
    4. stii anonimule pari un securist manipulant cu acest articol de cacat ce vrei sa ne rupi de la ochi hai valea

      Ștergere
    5. stii anonimule pari un securist manipulant cu acest articol de cacat ce vrei sa ne rupi de la ochi hai valea

      Ștergere
  12. SA NU GENERALIZAM...NICI REFERINDU-NE LA POPOR ,PT CA ACOLO AU FOST ONG - URILE CU ,,TINERII TRUMOSI I LIBERI ''TAMPITI ..200 000 DE TINERI ROMANI SUNT ,,FINANTATI '' DE ACESTE ONG ,SAU MAI NOU DE STATUL ROMAN SI FAC JOCURILE CELOR CARE II CONTROLEAZA ,RECTE SOROS SAU ALTE PERSONAJE DUBIOASE..SI NICI IN ALTE PRIVINTE GENERALIZARE NU ESTE CORECTA SI NUADUCE NIMIC BUN..ESTE VORBA DESPRE MEDICI ,PREOTI ,PROFESORI CARE DAU MEDITATII DE ZECI DE ANI SI TOT SARACI SUNT

    RăspundețiȘtergere
  13. Valter Cojman, pentru a primi decenta , trebuie sa.... OFERI DECENTA ! Nu agreez anonimatul insa,citind maniera ireverentioasa in care publicati, adrresandu-va unei categorii de abrutizati (categorie din care, probabil faceti parte, pentru ca... oamenii normali cu gandire si comportament civilizat in nici un caz nu agreeaza astefel de postari) ar fi indicat sa va retrageti (cu postari cu tot) ! Incercati sa va insingurati o perioada pentru a va gasi linistea si echilibrul ! "Dăruiește celor din jur, tot ceea ce ți-ar place ție să primești.."!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, vi se pare că poporul român în marea lui majoritate primeşte ce îşi doreşte? Sunt oamenii de 50 de ani care caută prin gunoie, din cauza unui sistem nedrept. Sunt deacord cu V. Cojman, au ieşit 30.000 de oameni pentru a da un jos un guvern care funcţiona, poate primul după '90 încoace. Sunteţi câţiva îmbuibaţi în urma unor furăciuni din banii poporului şi câţiva aşa zişi elitişti cărora vă pute un muncitor transpirat.Aţi spune părerea este civilizat, este dreptul la opinie câştigat în urma unor crime comise în '89, a apostrofa este împotriva acestor reguli. Descoperiţi-vă, sau procedaţi ca Farfuridi, fiţi anonim, dar semnaţi-vă!

      Ștergere
    2. Pentru Anonim din 6 decembrie:

      Am fost mai mult decat decent si m-am straduit din toate puterile sa fiu cat mai bland in opinii... Din pacate trebuia sa spun realitatea asa cum este.
      Realitatea este ca, intr-o tara normala cu un popor demn si curajos, Iohannis nu ar fi ajuns presedinte. Intr-o tara normala cu un popor demn si curajos, aia 30 000 de tampiti iesiti in strada ar fi fost imprastiati de fortele de ordine si multi din ei inchisi pentru subminarea puterii si, chiar, tradare pentru ca multi au fost platiti sa instige pe ceilalti fraieri si sa le spuna ce sa strige. Din pacate Ponta a fost prea pacifist si prea ocupat ca romanilor sa le mearga bine. In plus a fost strans mereu cu usa de imbecilii din SUA si UE care, dupa cum se vede acu, si-au dorit si ei "guvernul meu" care sa retransforme poporul roman in slugile si cobaii tuturor asacum am fost timp de 10 ani cu Basescu la Cotroceni...

      Ștergere
    3. Ce mult imi plac mie anonimii! Ce prost sunt eu care indraznesc sa imi spun pe nume! Ce prost,idiot,fanfaron,etc.sunt eu care imi dau numele, imi iubesc tara, sunt abrutizat(cum zicea un anonim care uraste anonimitatea),ce prost sunt eu care ies zilnic in strada si incerc sa ajut un popor de nesimtiti,lasi, curve! Ce prost sunt eu care cred ca trebuie sa devina o mandrie ca esti roman, ca trebuie sa ne schimbam noi, inainte de a pretinde de la altii sa schimbe! Ce prost sunt eu care cred ca ar trebui sa avem macar curajul de a ne spune numele!

      Ștergere
    4. A face afirmatii dandu-ti numele real inseamna a fi demn, onest, curajos si ati asuma cele spuse...

      Ștergere
  14. Toate popoarele europene sint oi si berbeci. Probabil in istorie, alte popoare au avut parte de lideri care nu s-au multumit doar sa constate, ci sa si faca ceva pentru a impinge oile si berbecii in directia buna. Vezi Germania. Simpla constatare nu rezolva nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. In zilele noastre, care este contributia celor destepti la luminarea gloatei? Nici una. Ba chiar se implica in mizerii cu politicienii murdari pentru a le fi lor bine. Si din cind in cind, ies in public cu injurii adresate gloatei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Cojman, eu va spun: ramaneti si prezentati cat mai des asemenea lucruri. Atata timp cat lucrurile rele nu sunt aratate, nu sunt pasibile de indreptare. E bine sa ne spalam rufele in familie. Dar acesti corifei ai "binelui" nu zic nimic atunci cand persoane cu functii in stat critica tara fata de straini si lupta impotriva statului roman pe diferite cai.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bun! Tocmai ai afirmat că suntem un popor de proști dar dacă eu îți spun că ești un mare nesimțit, probbil nu vei aproba comentariul meu! Scriitori d'ăștia, de blog, care fac revoluții de ordinul megabiților, am tot văzut! Pune mâna și schimbă, dacă nu îți convine, candidează dacă ai soluții! Toți răsuflaii sunt blogger-i! Noi, ăștia care ne căcăm pe noi de frig prin diverse locuri din țara asta, suntem proști că am aprobat un guvern care a tăiat creșteri salariale care nu aveau din ce să fie susținute. Ok! Rezolvă tu și te alegem președinte, rege, împărat, orice vor mușchii tăi!
    În rest, numai de bine!
    La mulți ani!
    Vă pupă fratili vostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sa-i dea lui Iohannis o marire de 40%, ca sa aibe sa-si plimbe infractoarea prin lume, au existat bani. Sa de 19% in plus la SRI au existat bani. Sa dea 51% la MApN au existat bani..., etc. De unde au existat acesti bani? Nu cumva din salariile minime si pensiile nemarite?
      Solutiile sunt simple si iti dau cateva:
      1) Modificarea Constitutiei si dau un punct (la mine pe blog gasesti mai multe):
      7) Art.16 la aliniatul (2) se completează cu menţiunea: indiferent de funcţia avută în cadrul statului român.
      8) Parlamentul rămâne bicameral şi cu un număr de membrii după cum urmează:
      Senat: câte 2 senatori din fiecare judeţ şi din Bucureşti;
      Camera deputaţilor: câte 5 deputaţi din fiecare judeţ şi din Bucureşti.


      (România are 41 de județe + municipiul București... Deci rezultă 84 de senatori și 210 deputați .. Total 294 de parlamentari... Dacă, totuşi, se doreşte câte un deputat de fiecare sector în Bucureşti, atunci se poate modifica numărul la 6 deputaţi, ceea ce ridică numărul la 295 parlamentari, la care se vor adăuga și reprezentanții minorităților care sunt vreo 18-20, adică un total de 313 - 315 parlamentari. Deci, o economie majoră pentru bugetul ţării și echitate între județe + București. Ținând cont ca România are o populație care se învârte în jurul a 19 milioane de locuitori, tot avem mai mulţi parlamentari decât SUA...).
      2) Curatarea "justitiei" de elemente corupte, eliminarea politicului si serviciilor secrete si speciale din justitie si transformarea "justitiei" actuale in JUSTITIE. Cea actuala este, de fapt, POLITIE POLITICA. Asta inseamna ca toate conducerile acestor institutii si inlocuite cu altele prin concurs real...
      Doar cu cele doua solutii se pot rezolva multe...

      Ștergere
    2. Performanta pe bani putini nu face nimeni in lume.
      Informatiile nu se obtin pe bani putini(SRI) nicaieri in univers. Costa-acelea de voloroase costa mult.
      O tare fara aparare nu e tara (Mapn) - sa nu dotam armata....sa le dam flori furci si topoare
      Matale cu cat esti platit pentru mizeria pe care o faci???- e benevol asa-i???

      Ștergere
    3. Cine, in plm ar vrea sa fie conducator intr-o tara de prosti ( ca doar , nu vei face la fel; sa-i prostesti si mai mult). SAU, mai grav ...un intelept nu poate sa conduca prostii ( indiferent ca: in primul rand, prostii nu se nasc cu boala , o dobandesc, daca se lasa manipulati iar in al doilea rand ...trebuie sa fii pe placul lor, daca ei zic ca vor sa si-o traga impreuna fie ca au legaturi de rudenie si de acelasi sex, sau ca slavesc pasarile sau mai rau, alte divinitati; tu ce o sa faci....ii opresti, ii omori ce plm poti sa faci cu prostimea daca ei nu vad PRACTIC, nu gandesc).IAR teoretic.... nu le intereseaza de unde au aparut ( unii abia afla la batranete rolul lor pe pamant); altii, cat timp au de alte prostii de 2 bani ..crezi ca ii mai pasa cuiva incotro se indreapta lumea ( ex. daca maine ii vine unuia o idee nebuna...si spune, nu mai aveti de creier ca va punem procesoare si va legam la o retea comuna...o sa fie mare eforie sau ce mai ce vrei).


      Ce cool , sau mai stiu ( unii nu-si vor mai gasi cuvinte...cam , acelasi lucru se intampla in zilele noastre numai ca putini isi dau seama. Proceseaza doar ce li se spune, digera ce li se pune pe tava iar mai mult, nu-si permit pt. ca au creierul "virusat". IAR, rolul principal le revine "stapanilor" pt. ai tine in aceasta stare ( de "putrefactie a creierului") manipulandu-i in continuare prin toate caile posibile la ora actuala.


      Gasiti, voi o metoda care ar da roade fara sa depinzi de trecutul tau... sa uiti originile, sa stergi de pa harta lumii toate imperiile , toate porcariile ( sa dai intaietate copiilor nou-nascuti) care sa aiba parte de alta educatie ( sa nu invete acelasi bazaconii...cand vor fi mari sau inca din bancile scolii , sa se supune ca atunci o vor duce mult si bine); dar nu ca oameni liberi ci ca simplii sclavi sau obiecte personale unora sau altora!



      Ștergere
  18. Tinerii frumoși și liberi si-au luat țara înapoi... Și mai au surpriză să scoată și bani din buzunar cei din străinătate...bravo lor și-o merită pe deplin îi felicit...

    RăspundețiȘtergere
  19. Tinerii frumoși și liberi si-au luat țara înapoi... Și mai au surpriză să scoată și bani din buzunar cei din străinătate...bravo lor și-o merită pe deplin îi felicit...

    RăspundețiȘtergere
  20. Dece sa ne miram de fotografie? Mai bine sa ne plangem de mila si sa ne gandim cat de prosti am putut sa fim.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ceea ce pare de necrezut este forta cu care acest popor plin de ,, prosti,, rezista de veacuri , din negura istoriei. Dupa cum s-a dovedit recent noi nu suntem URMASII lui Traian ci suntem INAINTASI lui. Tinerii nostrii sunt cei mai medaliati la marile orlimpiade si toate acestea pentru ca sufletul romanesc este total diferit de ceea ce exista pe alte meleaguri. Noi nu am venit de nicaieri si suntem aici din totdeauna! Avem o tara minunata care este jefuita permanennt de o clasa politica de tampiti si care vand toate padurile si tot ce mai gasesc pe doi lei ca sa le fie bine. Poporul roman e simplu si bun si de aceea poate fi si manipulat de orice profesionist chiar amator. Poporul roman este increzator si optimist cu toate ca, asa cum se vede si in articol, exista si mult pesimism. Poporul roman este binecuvintat si Romania ca tara este unica prin faptul ca are absolut toti centrii energetici pe teritoriul ei. Multe tari si multi clarvazatori au recunoscut ca viitorul Romaniei va fi fabulos. Cel mai mult dauneaza poporului roman clasa politica!

    RăspundețiȘtergere
  22. Aroganta se plateste, nu conteaza ce a facut bine sau rau, Ponta a fost extrem de arogant si asta i-a fost sfarsitul.
    Acest popor de prosti si idioti, prin care ma numar, nu suporta arogantii. Urmeaza Johannis.
    PS. In prostia noastra am reusit sa supravietuim 2000+ de ani. Cineva ne apara si minunile se intampla la intervale de timp. Cu Dumnezeu si Maica Domnului inainte.

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnule Valter,sa nu stii sa scrii,asta inseamna SA FII IDIOT !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana priveste la cum ai scris tu... si apoi catalogheaza pe altii..
      Recunosc... E posibil sa fi facut ceva greseli pentru ca am scris articolul in viteza... Pe de alta parte nu sunt nici ziarist, nici profesor de limba romana ci sunt un electrician iesit la pensie. Cu toate acestea cred ca ma descurc cu brio fata de altii cu facultate, etc.

      Ștergere
    2. Am scris corect din punct de vedere gramatical.Ar trebui sa-mi fie rusine ca mi-am permis sa va corectez?Dumneavoastra ati catalogat un popor intreg!Daca vreti o schimbare(in bine)in tara asta,faceti ceva!A arunca cu noroi in altii nu-i cea mai buna varianta.Fii tu schimbarea pe care o vrei!(e valabil pentru fiecare dintre noi).

      Ștergere
    3. Nu ai scris deloc bine. Vezi cum pui punctuatia! Nu trebuie sa-ti fie rusine ca m-ai corectat... Sunt deschis la critici daca sunt corecte. Am spus-o: poate am gresit, cand am scris, pe undeva datorita faptului ca scriu repede si am vrut sa pun cat mai repede articolul pe blog. Inca nu am verificat textul intreg ca sa vad ce am gresit dar, tu, care ai sesizat ca am gresit, ar fi trebuit sa-mi fi aratat si unde am gresit. Asa era corect. Lupt pentru schimbarea in bine de ani de zile si am devenit si mai activ, inca din 2003-2004, in lupta mea contra coruptiei, hotiei, abuzurilor, nedreptatilor, etc. Iti dau un link, din alte multe existente, pentru a-l citi"(Sper sa ramana intreg si sa nu fie taiat din el. Daca va fi taiat, atunci cauta pe google titlul: "Hunedoara: PORTRET / Valter Cojman luptă împotriva corupţiei cu lămpaşul"): "http://adevarul.ro/locale/hunedoara/hunedoara-portret--valter-cojman-lupta--coruptiei-lampasul-1_50ad194c7c42d5a6638ea6a8/index.html

      Ștergere
    4. Daca esti femeie , atuncea stii e cum sa te supui, NU:)))...iar daca folosesti numele propriu feminin ( ori esti baietel ori natura te mai stie ce esti).

      Sa-ti explica tata ce inseamna sa fii IDIOT ( sau taticul, cum vrei sa ma alini)....nicidecum, greselile gramaticale ( eu le fac de ordinul catralioanelor...si DA sunt prost daca vrei si idiot). DAR, macar nu ma supun... mie greu sa cred in "basme" , in "zane/printese" (am trecut , cumva prin viata)...nu pot fi prostit de nimeni si mai ales de cei care ( se imbraca in blana de oaia cu chip de lup....intelegi ce vreau sa zic).


      DEci, concluzie..ca o lungim prea mult, omul ar trebui sa gandeasca cine , unde si ce vrea de la el ( atat, cat sa-l tine intr-o stare de euforie sau sa-i ofera necesitatile) cat si in speranta ca va atinge culmile imparatiei :) ( dar defapt atinge doar culmile PROSTIEI, IDIOTENIEI)!

      Ștergere
    5. DA,SUNT FEMEIE!Si spre surprinderea ta,NU STIU SA MA SUPUN!E fix problema ta daca te-ai inconjurat de "femei" de la care nu ai avut nimic de invatat si ai devenit misogin!Nu-ti inteleg frustrarea si nu stiu ce rol ai tu in discutia asta (din care oricum nu intelegi nimic).

      Ștergere
    6. Domnule Valter,nu suntem un popor de idioti!E clar ca exista si idioti printre noi,dar imi place sa cred ca nu-s asa multi.Daca ati pornit pe un drum,nu trebuie sa uitati care e destinatia finala.Nu trebuie sa va schimbati tinta.Tara asta are nevoie de lideri,LIDERI ADEVARATI!Iar cei care sunt la conducere nu indeplinesc cerintele(nici fostul guvern nu indeplinea cerintele).Varianta e sa plece,dar SA PLECE TOTI!E greu...pare imposibil.De ce?Pentru ca nu suntem uniti!

      Ștergere
    7. Dana,
      In noiembrie 2014, romanii au demonstrat ca sunt, in proportie de 60%, prosti si idioti pentru ca, intr-o tara normala si cu un popor inteligent, demn si curajos, Iohannis (cu trecutul lui de infractor si cu prestatia pe care a avut-o) nu ar fi luat, nici macar, 10% din voturi.
      Eu, recunosc, NU SUNT BUN DE LIDER pentru ca nu sunt predispus la compromisuri. Pentru mine nu exista culoarea gri. Ori este alba ori este neagra. Gri nu se poate. De aceea ies in strada cand se protesteaza pentru lucruri bune care folosesc tarii si romanilor, atrag atentia asupra neregulilor, nedreptatilor, abuzurilor, ilegalitatilor, etc. cand le descopar, ii ajut, daca pot, pe cei care-mi cer ajutorul si toate astea le fac pentru ca, in urma cu multi ani, inca de pe vremea lui Ceausescu, am hotarat sa nu mai tac si sa spun lucrurilor pe nume. Am fost marginalizat, supus represaliilor, etc. dar am ramas acelasi si pot privi pe oricine in ochi fara sa-mi fie rusine de mine si, de aceea, continui sa spun lucrurilor pe nume. Exact ca in motto-ul pe care il am la blog: "Prefer sa deranjez cu adevarul decat sa fac pe plac cu lingusiri".

      Ștergere
    8. In cartea sa "Pune suflet in ceea ce faci – Indrumari pentru conducatorii lumii noi", Robert Rabbin a facut o descriere a liderilor.Si anume :"Liderii trebuie sa se dedice binelui comun, nu doar unor interese particulare. Ei trebuie sa spuna adevarul. Sa aiba in vedere consecintele pe termen scurt si pe termen lung ale actiunilor lor. Sa respecte si sa slujeasca, sa protejeze tot ce e viu. Sa fie creativi, capabili sa vina cu idei si solutii care nu au mai fost gandite sau incercate inainte. Sa fie curiosi, sa invete neincetat. Sa nu fie atasati de dependentele lor. Sa nu fie compromisi de bani, faima, celebritate, vanitate, aroganta, mandrie, invidie."

      Ștergere
    9. Iohannis este contrariul unui lider bun...

      Ștergere
  24. cine cunoaste cat de cat istoria&psihologia poporului roman,,,isi da seama ca din 1866 cand CUZA a fost tradat poporul roman este blestemat,,,ROMANIA SE NASTEA ATUNCI CU UN SPIRIT PUTERNIC,,,acum predomina spiritul de gloata,,,spiritul de sclavi,,,pentru a afla cine dintre noi ne-a tradat trebuie sa vezi cine s-a adaptat perfect la acest plan,,,oamenii de succes de azi,,,,asta este sangele de OM mai presus de ROMAN,,,,,DESTINUL ESTE DESTIN!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Din 1989 Romania s-a transformat in:
    1. Societate de consum, nu se mai produce nimic. Industria "grea" tinde catre 0%
    2. Invatamantul la fel, a suferit un declin impresionant, acest lucru ramificandu-se in : societate inculta , usor de manipulat cel mai probabil cu o galeata "spaga" odata la 5 ani la votare sau de ce nu ? cu o marire de pensie de cateva zeci de lei ..., invatamant care nu mai produce ingineri si chiar daca-i produce nu-i valorifica deoarece nu au unde sa profeseze. Medici la fel, muncitori calificati etc.
    3. Sistemul energetic "amanetat" adica... vandut in "concesiune pe 99 de ani " strainilor, sistemul energetic fiind totusi strategic pentru fiecare tara in caz de conflict diplomatic. Mai pe scurt in caz de conflict cu patronul strain acesta iti reduce foarte usor "maul" taindu-ti alimentarea cu energie electrica, motorina, benzina, gaze naturale.
    Situatia in Romania este trista, deoarece teritoriul Romaniei s-a transformat intr-o exploatare pentru tarile straine, adica Romania a devenit o tara de lumea a 3 a unde NU SE PRODUCE NIMIC , doar se EXPLOATEAZA. Intr-un final resursele naturale ale tarii se vor epuiza, moment in care vom deveni o "Republica Moldova" adica o tara fara nicio speranta.
    Din industria grea a Romaniei nu a mai ramas nimic... Platim motorina si benzina la pret de 5 lei , in conditiile in care acesta este exploatata si rafinata integral din resursele tarii, gazele naturale la fel , Romania isi poate asigura 70 % din consumul propriu dar totusi platim 1.5 lei pe m3, energia electrica la fel produsa integral in tara platim 0.5 ROn pe kwh
    Inca din 1990 PSD-ul a vandut toata tara ( la propriu) de fapt cam asta a fost ideea Revolutiei si anume acapararea resurselor naturale ale Romaniei de catre marile tari, lucru pe l-au realizat usor cu ajutorul ministrilor Romaniei care erau foarte ieftin "de cumparat".
    Totusi TOTI ministrii si presedintii care au vandut tara au avut si o urma de patriotism in ei mergand pe principiul , patrimoniul energetic si industrial si etc al tarii este IMENS asa ca nu conteaza daca vand si eu un pic din el pentru bunastarea mea. Dar uite ca fiecare a procedat in acelasi fel si s-a ajuns la a se vinde tot.
    In socialism Romania era prospera adica tot ce se vindea/producea era in interes national adica profitul ramanea in tara. Acuma trei sferturi din populatia tarii este "sluga" la "patron" , patron care cel mai probail este strain...
    Deci cum a fost mai bine ? Inainte de 89 sau acum ? Cei care au avut au furat dupa 89 sau cei care au avut relatii vor zice ca acum dar restul ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu va mai amagiti ... Romania nu mai are nicio speranta, indiferenta cine guverneaza interesul primeaza adica toti fura. Probabil doar un Ceausescu va mai reusi sa faca ceva din tara asta , dar indiferent cine va incerca sa faca ceva... 1 sau 2 generatii vor fi de sacrificiu deoarece se pleaca din start de la -30 % avand in vedere datoria externa a tarii..

    RăspundețiȘtergere
  27. Degeaba ne blamăm și ne învârtim cuiul ruginit al revoltei într-o rană infectată numită Romania. Problema nu este a Romaniei, este a LUMII în care presupunem că trăim. Este nevoie de o revoluție INTERIOARĂ prin care fiecare în parte va trebui SĂ SE TREZEASCĂ. Nimeni nu poate trzi sau schimba pe ALTUL. Este nevoie de o profundă TRANSFORMARE interioară INDIVIDUALĂ...Nici o revoltă, revoluție, reformă a sistemului actual nu funcționează, va înlocui un rău cu alt rau. Asta ...deoarece DIRECTIA în care merge omenirea este greșită cu 180 de grade.

    RăspundețiȘtergere
  28. Îmi place aforismul lui Hermann Hesse, scriitorul care a lăsat posterităţii capodopera literară "Jocul cu mărgelele de sticlă":"Oamenii cu curaj şi caracter le par întotdeauna stranii celorlalţi". Mult adevăr în vorbele astea ...

    RăspundețiȘtergere
  29. Daca aparentele nu inseala, atunci, tot ce spune d-nul Valter aici este adevarat! totusi, sper ca aparentele sa insele, SPER! este drept ca poporul roman nu a fost in stare sa isi apere copii si batranii si a suportat jegmaneala politicienilor, iar ultimile evenimente arata ca poporul roman nu a fost in stare sa isi apere tara! ca sa fiu clar, dupa ce i s-a furat tot, de catre politicieni corupti, a acceptat , cu aplauze, sa i se fure si tara, de catre o Europa ostila. Spuneti-mi, cum se poate numi un astfel de popor?!?! este oare doar toleranta? Poate ca este oboseala? Poate ca nu mai are resurse sa lupte? Si peste toate astea, faptul care ma face sa ma ingrozesc mai tare este acela ca tara a fost vanduta de generatia tanara, care s-a lasat mintita si manipulata cu ajutorul internetului. Specialisti bine platititi de oameni cu interese straine de cele ale poporului roman, au speculat aviditatea de nou si extraordinar a tineretului subculturalizat al Romaniei si i-a manipulat usor, ca pe niste gasculite, cu ajutorul retelelor de socializare.

    RăspundețiȘtergere
  30. Uitati-va ce spune individa de la finante:

    "Anca Dragu a mai spus că săracii lucrează și pe doi lei în alte părți, ceea ce românii nu mai fac.

    "„Pe salariul minim vom analiza impactul creșterii și, eventual, vom recomanda ce creșteri pot avea loc. Dar acest studiu trebuie să fie într-adevăr foarte serios, nu-l facem peste noapte. Din câte știu, și alte instituții europene fac un studiu similar, pentru că această măsură poate afecta semnificativ competitivitatea României", a declarat Dragu vineri seara, la o întâlnire cu jurnaliștii. Ea a dat exemplul statelor BRICS, care cuprind Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud, unde locuitorii „sunt săraci și mulți și toți știu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme"."


    Ce ar fi ca si ea sa lucreze pe 2 lei ca tot este un ministru de 2 bani...
    "Multumim" "tinerilor frumosi si liberi"!
    Ati pregatit frigiderele? O sa va vina la carneee!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. NE MERITAM SOARTA UNII DINTRE NOI SE VAND PT CATIVA FIRFIREI PE CARE II TERMNA REPEDE PE BAUTURA-
    DACA NE-AR VEDEA CEAUSESCU S-AR RASUCI IN MORMANT SA NE VADA CAT DE POSTI SI LINGAI AM DEVENIT-O DUCEM DIN CE IN CE MAI RAU ,DAR NE COMPLANCEM INTR-O MIZERIE CRUNTA LASAM TOTI ANALFABETII SA NE CONDUCA SI NU REACTIONAM DELOC-O SA AJUNGEM SA LUCRAM CA SCLAVI IN TARA OASTRA SI TOT NU O FACEM NIMIC
    ROMANIA TREZESTE-TE O SA NE BLESTEME NEPOTII CA NU AM FOST IN STRAE SA LE DAM O TARA BOGATA,LOCURI DE MUNCA SI LOCUINTE,SPITALE SI MAI ALES EDUTATIE-PT CA POLITICIENII DORESC UN POPOR DE PROSTI PT A FI USOR DE MANIPULAT-NU LE MAI RAMANE DECAT SA NE PUNA PE VIITOR BOTNICA PT A NU MANCA PREA MULT CA SA NU CHELTUIASCA CU NOI

    RăspundețiȘtergere
  32. eu unul! stau cam prost cu gramatica! dar am citit mam amuzat! de ce? pai sau precizat "Cuza" "Ceausescu" ambele persoane au incercat sa faca ceva pentru aceasta "Romanie" si au fost executati de "gelozie"! Ar fi bine sa uitam ce sa intamplat cate lucruri bune in Romania sau distrus sau vandut! NU am vazut pe nimeni dar pe nimeni sa vina CU vreo SOLUTIE! Iar domnul Ponta numai avea ce cauta in politica de ceva vreme. Domnul Iohanis nu ajungea presedinte daca Ponta nu candita. Eu unul ai zice asea bun hai iesim toti Romanii sau cetatenii Romaniei, dam toti politicieni jos care sunt de anii de zile acolo, sustinem tineri capabili sa devine politicieni Romaniei, scoatem toti cate un leu din propiul buzunar si il donam sa platim datoriile international si mergem inainte!
    Obiectii? Sau Alte idei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa le platim, locul de veci ( ma ofer eu, daca e pana acolo)....bine spus, au incercat, dar cu un popor ( fiind , propriu dusman) si cu tradatori cate frunza si iarba ( poate si mai mult....deoarece, la tara noastra multi de ea trageau de parca ar fi "fantata vietii" unde toti ravnesc la "fericire/bogatie " ( evident ca nu de cea sufleteasca si doar materiala). Cui pasa, sau cui a tresarit inima stiind ca sa vinde ca o hooker ( pe 2 bani sau pt. cine liciteza mai mult).


      Bineinteles, daca era cazul.... dar cum politicienii nostrii ( sunt doar niste cheap hookers), era floare la ureche pt. orice imperiu care cauta o colonie , de unde mulgea ( si mulge in continuare) resursele; oferind la schimb, MURE poporului si celor care inca cred in binefaceriile lumii sau alte tampenii ( simple inventii) de a avea cotizanti , buni platitori pe tot felul de kkt-uri fie ele folositoare sau nu!

      Ștergere
  33. CA ROMAN ,te-as injura de familie ,dar ai atata dreptate, incat ma abtin,toti,dar toti conducatori, pe care ia avut romania si au tinut la acest popor ,au fost tradati ,de cine? tot de romani,vb cu un om care stia istoria, nescrisa ,neanvatata la scoala ,dar adevarata, istorie a poporului roman,mi-a spus o fraza care ma pus in cap ,tradarea si lasitatea este ,carecteristica romanilor,acum , ma rog sa nu fie adevarat, dar mi-e , CA ASA E.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-as fi injurat daca nu aveam dreptate (chiar m-am asteptat sa fiu injurat en gross, macar de "tinerii frumosi si destepti" care au iesit in strada)...
      Insa trebuia sa spun adevarul... si sa ma ghidez dupa motto-ul pe care mi l-am ales pentru blog: "Prefer sa deranjez cu adevarul decat sa fac pe plac cu lingusiri".
      Oricine, care citeste destul de mult, stie ca romanul prefera sa plece capul pentru ca in felul acesta sabia nu-l taie, sa fuga ca sa scape desi fuga este rusinoasa dar este sanatoasa, se face frate cu dracul pana trece puntea, etc. Multumesc ca nu m-ai injurat! :) :) :)

      Ștergere
  34. Domnul Valter Cojman are dreptate 100%.Intrebarea e:un popor tampit are dreptul la o viata mai buna?Citind comentariile,n-as crede...

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu am venit doar sa il felicit pe pupincuristul PSD-ului pentru un articol socant! Cineva e suparat ca a ramas fara ciolan si latra pe bloguri.. Felicitari inca o data pentru clasa politica romana, felicitari Valterica pentru rahaturile care le scrii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In niciun caz nu sunt pupincurist... Al PSD-ului nici atat... Dar..., SĂ IEŞI ÎN STRADĂ ŞI SĂ PROTESTEZI CA SĂ-ŢI FIE MAI RĂU, ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII IDIOT!

      Ștergere
  36. D.l Valter Coman este adept PSD sau a fost politruc in garda veche.Sa ai asemenea impresii este de-a dreptul deplasat.Sa vezi in guvernul Ponta o binefacere trebuie sa fii idiot.A dat bani la alegatori din banii de investitii care s-au dus pe apa sambetei.O sa vezi ce urmeaza .De altfel ma mir ca am comentat niste aberatii spuse de un oarecare ce se da drept "atotstiutor".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule nu sunt nici adept PSD si nici politruc. Politruc declarat este Iohannis... Dar... SĂ IEŞI ÎN STRADĂ ŞI SĂ PROTESTEZI CA SĂ-ŢI FIE MAI RĂU, ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII IDIOT!

      Ștergere
    2. Iohannis politrucul: https://www.youtube.com/watch?v=kjm_VbHKIjU

      Ștergere
  37. Poporul poate ca este "prost" dar amintind istoria tarii si nu numai, istoria terei vom ajunge la o concluzie: nu poporul a facut ceva, nu poporul a ridicat tara, orice tara, ci un om sau in anumite cazuri mai multi oameni, oameni cu "carte", oameni invatati ce au instigat poporul in momentul in care a trebuit.Haideti sa ne amintim un scurt text ce poate marea majoritatea il cunosc "ai fost in locul potrivit la momentul potrivit", analizand si interpretand punem urmatoarea intrebare, dar daca cineva ne-a ghidat sa fim la momentul si timpul potrivit? Nu vorbesc despre Dumnezeu aici, ci vorbesc despre un conducator, erou, o persoana ce in acel moment a gandit cum trebuie si a tras "sforile" necesare pentru a-si atinge telul.Ne uitam la tarile "civilizate" Anglia, Germania si n, n tari , au fost asemeni noua in trecut dar ei au mai multe crime la activ decat va avea Romania vreodata, noi ne-am aparat, ei au fost cuceritori, si-au castigat bogatiile de pe urma acestora declarandu-se ulterior o tara superioara noua.
    Desigur orice tara ajunge civilizata, da-ti-le bani, slujbe, masini si tot ce au nevoie si vor fii civilizati, de ce spun asta? deoarece eu personal am o familie, am un servici, desigur, datorii , facturi, nevoi personale, nu-mi ajunge salariul sa le platesc pe toate, imi este foarte greu iar mintea mea sincer, refuza sa se mai gandeasca la problemele tarii.Mintea mea este atat de obosita de incercarile mele patetice de a ma ridica incat imi incetoseaza mintea asupra unei gandiri lucide. O tara ce singura lor problema este daca au iphone sau nu, e un exemplu banal, este o tara civilizata, mintea lor este lucida, nu au problemele noastre, gandesc mai usor si mai lucid.
    Problemele Romaniei sunt de supravietuire nu de comfort, de aceea se spune ca romanii se adapteaza oriunde, luptam sa supravietuim dar asta ne si indobitoceste, dupa ce te-ai luptat o viata pentru a reusi esti prea obosit sa mai ridici un neuron pentru a analiza daca sau nu conducerea tarii este buna.
    De aceea avem oameni pusi in acele functii , pentru a ne usura treaba dar cand acei oameni sunt o adunatura de lichele tara ajunge unde este actualmente.
    Nu suntem un "popor de lasi... idioti", suntem un popor obosit, suntem un popor mic ce ne-am luptat pentru decenta de secole, suntem un popor a carei viata a fost si este mizerabila si totusi in acest "popor de lasi ...idioti" exista persoane ce inapoiaza saci de bani, ajuta batrani, salveaza un animal, renunta la luxul caldurii familiale pentru a le aduce copiilor o paine ducandu-se in alte tari si traind printre oameni ce ne urasc cu inversunare, refuza mancarea pentru a le duce copiilor sai sa manance, ajungand in cele din urma batrani, uitati de lume in case ce se darama si totusi in unele cazuri ii vezi zambind si mandrii .
    Sa privesti partea urata a tarii este usor, de ce nu cititi istoria altor tari pentru a va documenta cum au ajuns acele tari "civilizate" ? O scurta intrebare celor ce au timp sa citeasca acest mesaj: De ce 90 % din stirile difuzate sunt negative? Am sa adaug si eu un raspuns, pentru ca acestea aduc audienta, stirile pozitive n-o fac.
    Nu poporul este vinovat ca liderii tarii sunt niste nemernici, nu poporul este vinovat pentru ca atunci cand au iesit in strada s-a ajuns la un cu totul alt rezultat. Poporul iese in strada dar au copii, familie la care trebuie sa se intoarca pentru a-i hrani, pentru a-i culca, pentru a le sta alaturi pana adorm ca visele urate sa se naruie.
    Sunt multe de spus dar timpul este scurt, sunt pro acestor discutii, din multitudinea aceasta de oameni o idee se va naste, iar un om, la "momentul si locul potrivit" se va ridica si va vorbi.
    Sunt roman, sunt sarac, datorita serviciului am vizitat o mare bucata de tara , cred ca undeva in proportie de 80 %, avem o tara splendida, oameni cumsecade, destepti si drepti.
    In final mai adaug o intrebare : De ce toti liderii tarii sunt doar oameni cu averi mari ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum spunea si George Oerwell, un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este vicrima. Este complice.
      Da... De acord... Romania este o tara minunata... Pacat ca este locuita de romani...

      Ștergere
  38. O simpla opinie, din partea unui alt roman: fiecare om din tara asta are un cur si o opinie. Amandoua dau acelasi produs. Va doresc o seara buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci hai sa ne intoarcem in comunism si sa nu mai avem opinii...

      Ștergere
  39. In ce tara din Europa mai gasiti un presedinte penal ? Ce tara din Europa alege un presedinte putred de corupt ? In ce tara ati vazut alungarea unui givern performant ? In ce tara ati vazut ca barbatii sa doarma in izmene si femeile sa se agite pe fb ???

    RăspundețiȘtergere
  40. Bravo celor care au dat jos cel mai prost si mincinos premier al României de după 1989

    RăspundețiȘtergere