BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 11 noiembrie 2014

- România protestului bine plătit şi regizat de către băsişti (pedelisti, udrişti, macovişti, extremişti maghiari şi, mai nou, penelişti)


  În articolele anterioare (http://valter-cojman.blogspot.ro/2014/11/disperarea-lui-basescu-si-complicilor.html şi http://valter-cojman.blogspot.ro/2014/11/romania-protestului-bine-platit-de.html) am postat câteva filmări şi fotografii care demonstrau că "protestatarii" erau platiţi de membrii ACL şi că "protestele societăţii civile" au fost de fapt ale băsistilor şi regizate de aceştia. Cine sunt aceşti băsişti? Sunt cei din PDL, PMP, cele doua partide maghiare extremiste, macoviştii şi, mai nou, peneliştii. De ce spun asta_ Pentru ca am văzut pancarte cu semne electoral ale lui Macovei, ACL şi membrii ai PDL, PNL, PMP printre "protestatarii societăţii civile" care protestau ca românii din Diaspora nu au putut vota pe 02 Noiembrie 2014...
  M-am documentat şi pot spune că, regizorii acestor proteste, MINT când afirmă că s-a încercat, de către guvernul Ponta, împiedicarea românilor din Diaspora să voteze şi că se folosesc de această minciună ca şi pretext pentru ai păcăli pe românii de bună credinţă. Băsiştii au fost şi sunt foarte buni la minciuni, diversiuni şi denaturări ale realităţii şi omit să le spună oamenilor următoarele:

- Probleme cu votul românilor din Diaspora au fost în 3 sau 4 secţii de votare din 294. În restul secţiilor de votare nu au fost probleme, nici măcar în Spania şi Italia, ţări cu cel mai mare număr de români pe teritoriul lor;
- Problemele au fost cauzate de şefii de secţii care au schimbat procedura de vot, obligându-i pe votanţi să completeze declaraţiile în interiorul secţiilor şi de faptul că membrii comisiilor, din secțiile de votare cu probleme,  numiţi de ACL, PMP şi alte partide, nu s-au prezentat în ziua votului (peste 130 de persoane) sabotând, astfel, procesul votului;
- Cei care trebuiau să rezolve aceste probleme rapid nu şi-au făcut datoria şi bănuiesc că, de fapt, au contribuit la acest blocaj din secţiile respective. Cine sunt aceştia? Sunt următorii:
            - Autoritatea electorala permanentă (condusă de o slugă băsistă, prietenă                               foarte bună cu madam Udrea): http://www.roaep.ro/prezentare/prima-pagina/ ;
            - BEC (condus de judecători numiţi de şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, cunoscută                               slugă băsistă) prin Biroul Electoral nr. 48: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014;
- Autoritatea electorala permanentă estea cea care decide logistica şi bugetul pentru procesul de vot iar guvernul execută aceste decizii în teritoriu. Guvernul Ponta a dublat numărul de ştampile şi numărul cabinelor de vot din străinătate, faţă de 2009, a modificat prin OUG 45/2014 modalitatea de alegere a președintelui României, pentru ca votul să poată fi exprimat de alegători în orice secție de votare, tocmai pentru ca toţi românii să poată vota... (Să nu uităm: OUG 45/2014 a fost criticată de Partidul Național Liberal sub aspectul favorizării votului multiplu, la mai multe secții de votare. În data de 5 august 2014 PNL a sesizat Curtea de Apel București cu o cerere de anulare a OUG 45/2014. La 20 august 2014 instanța a decis sesizarea Curții Constituționale în această cauză. Această instanță a respins în data de 16 septembrie 2014 excepția de neconstituționalitate ca inadmisibilă, fără să o judece pe fond).

   În concluzie, guvernul Ponta s-a achitat de sarcini dar, băsiştii, disperaţi că sluga lor nu va ieşi preşedinte ca să-i scape de dosare şi de închisoare, au recurs la ce ştiu ei mai bine: minciună, dezinformare, instigare la proteste pe motive inexistente, plata unor "protestatari" şi agitatori pentru a agita spiritele, etc.







Români!

 Nu uitaţi cine v-a tăiat salariile, pensiile şi ajutoarele de şomaj! Nu uitaţi ci v-a eliminat o parte din sporurile de la salarii, tichetele de masă, etc.! Nu uitaţi cine v-a gonit părinţii şi copii în străinătate! Nu uitaţi cine v-a concediat! 
Acum sunt alături de Iohannis şi vor să-l pună preşedinte ca să-i apere, aşa cum a făcut Băsescu până acum, de puscărie şi ca să nu plătească pentru faptele lor ţi să rămână şi cu ce au furat sărăcind poporul.

Nu-i uitaţi şi Nu-l votaţi pe Klaus Iohannis, apărătorul băsiştilor!

VOTAŢI



5 comentarii:

  1. Ia spune mai comunistule, ce dovezi ai ca eu as fi platit de ACL sau de basisti?
    Corneliu Vaida
    Timisoara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1) NU am fost, nu sunt si nu voi fi comunist.
      2) Sunt antibasist.
      3) Te simti cu musca pe caciula? Eu am scris, citez: "... plata unor "protestatari" şi agitatori...". Deci nu am dat nume... Reactia ta, in schimb, arata ca te simti cu musca pe caciula si vizat.
      4) Spun mereu, de ani de zile, ca basistii, intotdeauna cand comenteaza la ceva care nu le convine, recurg la jigniri, injurii si amenintari... Asta e cartea de vizita a basistilor.

      Ștergere
    2. Ca sunteti anti-basist sau nu...nu are relevanta in ceea ce ati fost intrebat. Ca si mentalitate sunteti un bosorog comunist. Nu se simte nimeni cu musca pe caciula. Dar orice om inteligent si cinstit se simte ofensat si jignit de imbecilitatile Dvs. Cat despre ultima dumneavoastra afirmatie, sunteti ridicol si puteti avea priza cu astfel de afirmatii doar la categoria Dvs de IQ. Jignirile, injuriile si amenintarile sunt trasaturi balcanice pe care le aveti si Dvs. fara nici cel mai mic dubiu, nu "basiste" (daca m-as cobora la nivelul Dvs. as putea sa zic din ce am vazut [Dl. Govor - PSD Satu-Mare, Dl.Ponta - Premier PSD] ca sunt de fapt psd-iste, dar nu e adevarat nici asta). Din pacate, noi cei "non-balcanizati" si indoctrinati daca ne bazam pe bunul simt al interlocutorului, asteptam in zadar. Dovada clara: 1) Dumneavoastra, stimate Valter Cojman. 2) Tovarasul Dvs. Victoras Viorel Ponta.

      E trist, dar oameni cu o nesimtire si un tupeu ca al Dvs. ne imping catre a ne manifesta si noi ca niste neciopliti, sa fim mai vocali si mai tupeisti, fiindca altfel ne luati de prosti. Dovada, ca daca nici domnul Corneliu si nici eu nu spuneam nimic, dumneavoastra ati fi fost foarte mandru ca ati spus aici niste minciuni si toti prostii va cred. N-aveti decat sa ne considerati basisti, pdl-isti sau mai stiu eu ce aberatii. Adevarul este ca sunteti doar invidios fiindca stiti ca de fapt singurul lucru care ne caracterizeaza este inteligenta si bunul simt, pe cand dumneavoastra sunteti un incuiat, un manevrabil. Dovada? Stimate, care te consideri (cred eu) o persoana inteligenta, nu Basescu si nici un alt presedinte nu "taie" si nu "mareste" pensiile. Astea sunt lucruri de care se ocupa un Guvern.

      Ștergere
    3. Ba te simti cu musca pe caciula. Faptul ca acuzi ca oameni ca mine va face sa faceti tampenii este o tampenie... Ceea ce am scris eu este dupa ce v-ati manifestat voi.
      Pe de alta parte, tot o ti langa cu comunistii... Eu cum sa te fac pentru ca sustii un om care: este sustinut de:
      1) Este sustinut de extremisti maghiari care vor sa rupa Transilvania si s-o lipeasca de Ungaria;
      2) A fost timp de peste 14 ani presedintele FDGR care este urmasul Grupului etnic german, grup nazist?

      Daca este sa fac o analogie si sa ma conformez logicii voastre, atunci, VOI, CEI CARE IL SUSTINETI PE IOHANNIS, SUNTETI NAZISTI.

      Si, pe cuvant de onoare, prefer comunistii in locul nazistilor...

      Ștergere
    4. P.S. Basescu a fost si presedinte si premier. Boc si MRU au fost oameni de paie asa cum este si Iohannis in mana basistilor din PDL si PNL.

      Ștergere