BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

- Adio regimului ticăloşit băsist, mai crunt decât cel ceauşist. VICTOR PONTA PREŞEDINTE


Mâine vom spune adio sistemului ticăloşit băsist, un sitem mult mai crunt decât cel ceauşist. De aceea nu trebuie să uităm următoarele:

1) Klaus Iohannis este susţinut de Băsescu şi toţi slugoii lui (Blaga, Macovei, Flutur, MRU, Videanu, Berceanu, Anastase, Boc, Udrea etc. Plus extremisştii maghiari care vor să rupă Transilvania de România şi să o lipeasca de Ungaria);
2) Disperarea lui Băsescu, a lui Iohannis şi slugoilor băsişti a scos mii de oameni ( platiţi, prostiţi, drogaţi şi fanatici) ca să protesteze pentru motive inexistente împotriva contracanditatului lui Iohannis: VICTOR PONTA;
3) Singura soluţie viabila pentru Romania şi pentru români este Ponta=preşedinte şi Tăriceanu=premier.

Pronosticul meu era 53-54% pentru Victor Ponta şi 46-47% pentru Klaus Iohannis... După cele două dezbateri la care a participat si Klaus Iohannis, într-o ţară normală (oare avem o ţară normală?), cred ca Victor ponta ar lua, cel puţin, 55%. Deci:


VOTAŢI VICTOR PONTA PREŞEDINTE!

După toate acestea, vă spun că, decât să votez un traficant de copii, susţinut de Băsescu, de slugoii lui şi de extremişti maghiari care vor să rupă Transilvania de România, mai bine îl votez pe Ceauşescu (dacă ar mai trăi). Noroc că românii şi România au o alternativă cu mult mai bună:

VICTOR VIOREL PONTA

deci

VOTAŢI 
VICTOR VIOREL PONTA
PREŞEDINTENU VOTAŢI KLAUS IOHANNIS
pentru că:

Va continua sistemul ticăloşit băsist
Transilvania va fi ruptă de România şi alipită Ungariei de către extremiştii maghiari care-l susţin pe
 KLAUS IOHANNIS

2 comentarii:

  1. Domnule Cojman, e absurd ceea ce scrieti! Ponta presedinte? Tariceanu la loc de cinste? Ati uitat ca in ultimii 25 de ani RO a fost tradata si asasinata sistematic de aceiasi clica mafiota? In ce lume traiti? Sau mai bine zis ce interese aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca tu ai uitat cine a taiat salarii, pensii, ajutoare de somaj, indemnizatii pentru cresterea copiilor, sporuri, etc., cine a inchis peste 2500 de scoli si 182 de spitale, a jefuit banul public si fondurile europene, cine a facut disparut imprumutul de 20 miliarde de euro, etc. intre 2009 si Mai 2012... Nu sunt altcineva decat sustinatorii lui Iohannis: basistii din PDL si PMP... Iohannis a fost si este o marioneta basista si infractorii care au comis cele de mai sus vor scapa basma curata impreuna cu Basescu si famiglia lui.. Iohannis a garantat asta in intalnirea de la Vila lac 2 cu Basescu...

      Ștergere