BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 5 noiembrie 2014

- 16 Noiembrie 2014: Vot contra lui Băsescu, vot contra băsiştilor şi vot contra regimului băsist

   După decembrie 2012 nu m-am mai implicat în campania electorală şi nici nu am mai participat la vot nici la europarlamentare şi nici în primul tur al prezidenţialelor pentru că a fost modul meu de a protesta împotriva coabitării cu Băsescu şi împotriva numirii slugoilor băsişti la parchete şi a unui pămpălău la justiţie.
   Acum, pentru că este în joc soarta ţării, a românilor şi a copiilor noştrii şi pentru că este pericolul ca băsismul şi regimul băsist să continuie prin Klaus Iohannis (un slugoi băsist, implicat în traficul de copii, în retrocedări dubioase şi alte infracţiuni şi care, în peste 14 ani, nu a participat niciodată la Ziua Unirii României, pe 01 Decembrie), care este susţinut de slugoii băsişti din PDL, PMP şi alţi alţi acoliţi şi slugoi băsişti gen Macovei Monica + extremiştii maghiari ca Laszlo Tokes şi cei dim PPMT (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania), am hotărât să mă implic în campania electorală, să particip la vot pe 16 Noiembrie 2014 şi să chem românii la vot şi să-i îndemn să-l voteze pe Victot Ponta ca preşedinte al României şi, în felul acesta, să avem tandemul Ponta- Tăriceanu (preşedinte-premier) prin care să fie refăcută USL pentru a aduce România în primele 7 puteri ale Europei şi pentru un trai mai bun şi decent al românilor şi pentru un viitor mult mai bun al copiilor noştrii.



   - Dacă ai fost victima lui Băsescu şi a regimului băsist nu ai voie să stai acasă şi să nu-l votezi pe Victor Ponta.
  - Dacă ai fost victima lui Băsescu şi a regimului băsist nu ai voie să-l votezi pe slugoiul băsist, Klaus Iohannis.
  -   Dacă eşti om cinstit şi vrei un viitor mai bun pentru tine, pentru familia ta şi pentru copii tăi, atunci

Dă un vot pentru liniştea ţării:

VOTEAZĂ-L PE VICTOR PONTA
PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI!


Citeşte şi distribuie mai departe!

4 comentarii:

  1. http://www.opinia1.ro/iohannis-accepta-confruntarea-cu-ponta/
    http://www.opinia1.ro/oamenii-din-spatele-procentelor/

    RăspundețiȘtergere
  2. nu imi place nici Iohanis nici Ponta,dar care este dovada ca Iohanis este basist? ca asa zic PSD-istii?si vorbind de avere....o avea Iohanis 6 case dar nici cu bugetarul de Ponta nu imi este rusine,sunt o apa si un pamant,un om cinstit nu ajunge in fruntea unui partid ,mare,.....totusi nu cred ca este bine ca toata puterea sa fie intr-o singura mana ,sa nu uitam ce s-a intamplat cand toata puterea a fost in mana lui Basescu si Boc sau Constantinescu si dreapta in 1996-2000.....prea multa putere tampeste omul si il face sa aiba apucaturi dictatoriale,sa uite de oameni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohanis a fost profesor... Nevasta-sa profesoara. Din salarii de profesor, chiar si doua, nu iti permiti sa iei 7 case (pentru ca 7 sunt in realitate (chiar daca se ia in calcul si salariul de primar care este de 2 ori mai mare decat al unui profesor, tot nu iese). Una a pierdut-o in instanta din cauza unor acte false si se judeca cu alte tot pe baza de acte false). Se mai adauga faptul ca nici el nu poate justifica de unde a avut banii pentru casele respective. La asta se adauga implicarea in trafic de copii si retrocedarile frauduloase, in calitate de primar, catre o organizatie al carui presedinte este chiar el si aici s-ar putea sa existe si acuzatia de abuz de putere sau abuz in functie. De ce Iohanis este basist? Simplu: nu l-a atacat niciodata in mod direct pe basescu pentru faptele sale si chiar a afirmat ca Basescu nu a incalcat niciodata Constitutia. Iohanis foloseste in campanie aceleasi imagini ca si Basescu. Pentru ca are ca aliati exact aliatii lui Basescu care au distrus si jefuit Romania in ultimul hal batandu-si jos de bugetari, pensionari, copii si someri in timp ce ei se imbogateau pe zi ce trece... Si Altele. Sa vorbim de Ponta: a avut salariu de procuror (deloc neglijabil si de vreo 3 ori mai mare decat al unui profesor) si apoi de deputat ( de peste 5 ori mai mare decat al unui profesor). Nevasta-sa a fost deputat si apoi europarlamentar din momentul in care Romania a dat europarlamentari (avand un salariu intre 7000 si 10 000 de Euro). Deci au avut de unde sa-si ia casele. Chestia este ca o parte din case, Daciana Sarbu, le avea de dinainte de casatoria cu Victor Ponta. Cat despre putere... Probabil de aceea Ponta vrea ca functia de premier sa nu fie a PSD-ului si sa fie a PLR-ului, pentru a putea pastra un echilibru... Ce zici?

      Ștergere