BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

- Dezamăgit de ardeleni şi bănăţeni


Harta votului din primul tur, pe fiecare localitate în parte



 
   Alegerile prezidenţiale de anul acesta, primul tur, a arătat un tablou de groază pentru Ardeal şi Banat... Aceste două zone au votat majoritar cu băsiştii şi cu slugoii băsişti... Nu pot înţelege cum poţi să-i votezi pe cei care ţi-au taiat salariul, pensia, ajutorul de şomaj, indemnizaţia pentru creşterea copiilor, etc., pe cei care au eliminat sporuri, trusoul pentru nou nascuţi, indemnizaţii pentru însoţitorii persoanelor cu handicap, etc., pe cei care au închis peste 2500 de şcoli şi 182 de spitale, pe cei care au mărit TVA-ul de la 19% la 24%, pe cei care au concediat aproape un milion de bucetari, pe cei care au îndatorat România şi românii cu 20 de miliarde de euro şi nimeni nu ştie unde au ajuns aceşti bani, pe cei care au supraimpozitat ilegal pensiile şi alte multe ticăloşii.
     Ştiu că românii sunt laşi, pupincurişti şi slugarnici dar nu credeam ca o parte considerabilă sunt proşti şi/sau nebuni şi/sau complicii lui Băsescu şi ai slugoilor lui şi/sau corupţi de sistemul băsist şi/sau sado-masochişti. Doar aceste explicaşii le-am găsit pentru o mare parte din ardeleni şi bănăţeni, adică pentru cei care au votat cu băsiştii şi slugoii băsişti din PMP, cu slugoaia băsistă şi/sau procuroarea comunistă care a dat justiţia pe mâna lui Băsescu şi cu băsiştii şi slugoii băsişti din PDL care acum sunt în piele de PNL şi au gasit un traficant de copii pe post de pion manevrabil pe care să-l susţină la prezidenţiale: Klaus Iohannis...

    Petre Ţuţea spunea:





Klaus Iohannis, mai mult ca sigur, NU IUBEŞTE ROMÂNIA. Aduc în sprijinul acestei afirmaţii prezenţa lui la sărbătorile naţionale din ultimii 14 ani.:

























    
      O altă dovadă este faptul că este susţinut, pe lângă Basescu, Udrea, Blaga, Videanu, Falcă, MRU, Anastase, Boc, etc., de extremiştii maghiari, conduşi de Laszlo Tokes, Biro Zsolt şi Szilaghi Zsolt, care vor să dea Ardealul pe mâna Ungariei. Probabil de aceea îşi exprima Iohannis atât de tare mulţumirile către cei doi care au anunţat că îl susţin... Oare ce le-a promis? Autonomie pe criterii etnice? Să nu uităm că cei doi primesc ordine din Ungaria, ţară care este foarte apropiată Rusiei. 







     Iohannis mai are acuzaţiile de trafic de copii, faptul că nu are explicaţii veridice (din cele 7-8 explicaţii, date de Iohannis până acum, niciuna nu este credibilă) pentru cele 7 case cumpărate (la două s-au găsit acte false şi alte ilegalităţi, cauză din care pe una a pierdut-o, deja, în instanţă şi cu cealaltă se mai judecă, încă) şi mai are retrocedările de terenuri şi imobile făcute, în calitate de primar al Sibiului, către Forumul Democrat al Germanilor din România, al cărui preşedinte era atunci... 
Dacă iese preşedinte vom avea iar un preşedinte infractor care va menţine poliţia politică băsistă pentru libertatea lui, a clanului Băsescu şi a slugoilor băsişti care au jefuit banul public, poporul român şi fondurile europene şi care, în loc să plătească pentru faptele lor, vor huzuri în continuare din banul public şi pe spinarea românilor. Mai amintesc de o intelegere ascunsă între Iohannis şi Băsescu, pe care Iohannis a recunoscut-o...

     Sper, totuşi, că mă înşel şi că în Ardeal şi în Banat mai există destui români care îşi iubesc ţara şi care nu vor vota cu un anti-român în turul 2 al alegerilor prezidenţiale şi nu vor vota cu cineva care este susţinut de extremişti maghiari care lucrează pentru separarea Ardealului de România şi care bagă zâzanie între etnicii maghiari şi români. 
      Cred că singura alegere corectă pentru România şi români este:



Deci...,

VOTAȚI VICTOR PONTA
PREȘEDINTE!



5 comentarii:

  1. Nu-ti este rusine sa te folosesti de Tutea pentru pagina ta murdara si bolsevica? Tu te consideri roman? Iohannis este mai patriot decat tine, bai jegule fara demnitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt roman... Este adevarat ca nu ma mandresc ca sunt roman din cauza ca poporul roman este cel mai las, pupincurist si slugarnic popor din lume. Petre Tutea a spus clar ca romanii nu ar trebui sa-si aleaga conducatori care nu iubesc Romania... Dovezile ca Iohannis nu iubeste Romania sunt, de asemenea, clare.
      De asemenea, asa cum am mai spus-o in nenumarate randuri, basistii si slugoii basisti, de cate ori comenteaza la un articol care nu le convine si le da nemerniciile de gol, incep sa jigneasca, sa injure, sa ameninte, sa posteze in mod anonim demonstrand ca sunt lasi, etc. Exact ca tine anonimule...

      Ștergere
  2. Ardealul, si Banatul, au decis. Iasa Ponta presedinte, spun : La revedere Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate "Anonim" ca asa sunteti voi cei care il sustineti pe "Ghinion", este mai jegos si lipsit de demnitate sa afirmi ceva dupa care sa te ascunzi in spatele anonimatului. Si apropo, nu va tine nimeni cu forta in Romania.

    RăspundețiȘtergere