BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 17 martie 2012

- Cerere către CNH, conform Legii 544/2001, din 15.03. 2012

  Deoarece, în urma protestelor minerilor din Valea Jiului, cei de la sindicatul ilegal, Muntele, au obţinut dreptul de a se folosi de tichetele cadou alocate CNH SA Petroşani, prin BVC, pentru tot anul 2012 şi pentru toate categoriile de personal: suprafaţă şi subteran, mă văd nevoit să spun câteva lucruri pe care oamenii trebuie să le ştie, mai ales că s-au produs ilegalităţi.
  Astfel că cei de la Muntele, în urma protestelor şi negocierilor cu MECMA, au ajuns la concluzia că este mai bine să comită o ilegalitate, acordând tichetele cadou doar personalului angajat de subteran, discriminând şi jefuind personalul angajat de suprafaţă, ca să nu fie goniţi cu şuturi în fund de către mineri. Cu toate acestea nu au reuşit prea multe, pentru că, minerii, s-au trezit la realitate şi vor să-şi aleagă ei liderii (aşa cum le spun eu de ani de zile) şi să termine cu liderii auto-impuşi sau auto-intitulaţi care nu au curajul să se supună unor alegeri sindicale, democratice şi corecte, pentru că sunt prea corupţi, şantajabili şi au contribuit din plin la închiderea minelor şi pierderea drepturilor minerilor şi pensionarilor mineri.
  De aceea am considerat că este necesară clarificarea acestei situaţii şi să obţin un punct de vedere al conducerii CNH SA Petroşani.

  Reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Muncii şi ai Uniunii Naţionale a Muncii Valea Jiului au fost prezenţi pe data de 15 şi pe data de 16 Martie 2012, la MECMA, unde au cerut ca aceste ilegalităţi să fie reparate cât mai este posibil. Ministrul şi ceilalţi din minister s-au disculpat spunând că au lăsat la latitudinea celor de la Muntele şi CNH-ului să decidă în privinţa tichetelor. Pe lângă această problemă s-au depus şi propuneri pentru rezolvarea situaţiei ( cele care sunt publicate şi aici pe blog: http://valter-cojman.blogspot.com/2012/03/propuneri-fnm-si-unm-vj-pentru.html ). Aceleaşi propuneri au fost trimise şi prim-ministrului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu