BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 7 aprilie 2023

- „In God We Trust”. După ce s-au dat de gol procurorii, s-a aflat că și judecătorul din cazul Trump a donat în campania lui Joe Biden


Judecătorul Juan Merchan, care gestionează cazul Trump în Manhattan, a donat pentru campania lui Biden în 2020, relatează NY Post astăzi. Dezvăluirile vin la o zi după ce și procurorii din Manhattan s-au dat singuri de gol privind modul în care au anchetat fără imparțialitate cazul Trump.

Judecătorul Juan Merchan, magistratul care s-a mai ocupat de un dosar al Trump Organization și care se ocupă în prezent și de dosarul penal al fostului președinte Donald Trump în Manhattan, a făcut donații simbolice pentru campania lui Joe Biden, actualul președinte SUA.

O asemenea acțiune pune în discuție serios imparțialitatea judecătorului în orice proces referitor la Trump.

Merchan a donat 35 de dolari pentru cauze democrate în 2020, dintre care 15 dolari pentru campania președintelui Biden și 10 dolari pentru un grup dedicat “rezistenței … moștenirii radicale de dreapta a lui Donald Trump”.

Înregistrările Comisiei Electorale Federale arată că Merchan a făcut trei donații de mici sume de bani în decurs de două zile în iulie 2020 prin ActBlue, platforma preferată de colectare de fonduri online a Partidului Democrat.

Judecătorul veteran a contribuit cu 15 dolari destinați campaniei “Biden for President” pe 26 iulie 2020, iar apoi, în ziua următoare, a făcut contribuții de 10 dolari pentru Progressive Turnout Project și Stop Republicans.

Misiunea declarată a Progressive Turnout Project este de a “aduna democrații la vot”, potrivit site-ului grupului.

Stop Republicans este o filială a Progressive Turnout Project și se descrie ca fiind “un efort finanțat de la bază, dedicat rezistenței față de Partidul Republican și față de moștenirea radicală de dreapta a lui Donald Trump”.

Înregistrările FEC arată că Merchan și-a menționat ocupația de “judecător” pe formularul de donație, iar angajatorul l-a trecut ca fiind Biroul de Administrare a Curții din statul New York.

Trump, în vârstă de 76 de ani, s-a dezlănțuit împotriva lui Merchan încă de la punerea sa sub acuzare, ridiculizându-l drept “judecătorul care îl urăște pe Trump”.

“Judecătorul ‘desemnat’ pentru cazul meu de vânătoare de vrăjitoare, un ‘caz’ care nu a mai fost niciodată acuzat, MĂ URĂȘTE. Numele lui este Juan Manuel Marchan, a fost ales cu mâna lui Bragg & procurorii”, a scris Trump pe Truth Social săptămâna trecută, scriind greșit numele lui Merchan.

Trump a adăugat că Merchan “este aceeași persoană care l-a ‘dirijat’ pe fostul meu director financiar, Allen Weisselberg, în vârstă de 75 de ani, pentru a accepta un acord de ‘pledoarie’ (Pledează vinovat, chiar dacă nu ești, 90 de zile, luptă cu noi în instanță, 10 ani (pe viață!) de închisoare”.

Weisselberg, fostul director financiar al Trump Organization, își ispășește pedeapsa în Rikers Island după ce a pledat vinovat la o serie de acuzații de fraudă fiscală.

Fata judecătorului, înregistrată democrată, a lucrat în campania lui Biden – Harris



În discursul său de marți de după punerea sub acuzare, ținut la complexul său Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, Trump s-a luat și el de familia lui Merchan.

“Am un judecător care îl urăște pe Trump, cu o soție și o familie care îl urăște pe Trump, a cărui fiică a lucrat pentru Kamala Harris și care acum primește bani de la campania lui Biden Harris – și foarte mulți”, a afirmat el.

Fiul cel mare al fostului președinte, Donald Trump Jr. a distribuit marți pe rețelele de socializare un link care includea o fotografie a fiicei lui Merchan, Loren, susținând că aceasta a lucrat în campania prezidențială Biden-Harris.

“Pare relevant… încă o legătură în acest proces de spectacol al democraților aleși cu mâna lor. BS nu se termină niciodată, oameni buni”, a scris Trump Jr. în postare.

Loren Merchan a fost inclusă ca democrată pe o listă de onoare pentru 2020 de către Campaigns & Elections, care a detaliat activitatea sa ca președinte și partener al Authentic Campaigns, o agenție digitală orientată spre campaniile politice progresiste.

Trump a pledat nevinovat marți la 34 de capete de acuzare pentru falsificarea unor documente în legătură cu presupusele plăți de bani către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels.

Ieri, au apărut detalii privind modul cum procurorii din Manhattan au gestionat, fără imparțialitate, cazul Trump. Dezvăluirile pot fi citite mai jos.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu