BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 26 martie 2019

- Doar 3% din români mai au încredere deplină în ”justiția” română






    Faptul că la conducerea instituțiilor asociate cu justiția (ICCJ, PICCJ, DNA, DIICOT, etc.) s-au aflat personaje dubioase ca L. Stanciu, D. Morar, Kovesi, Tarcea, Zegrean, Horodniceanu, etc., faptul că aceste instituții au încheiat protocoale cu serviciile secrete, faptul că s-a demonstrat că s-au fabricat dosare politice ca pe vremea lui Stalin și Hitler, faptul că magistrații au început să protesteze, contrar legii, pentru că ministrul justiției îi pune să dea examene pentru funcțiile pe care vor să le ocupe (până acum erau numiți sau detașați în diferite funcții fie că erau sau nu competenți ți pe bază de criterii dubioase (obediență, nepotism, pupincurism, etc.) și multe alte abuzuri comise de ”justiția” română (cu ghilimelele de rigoare) au făcut ca românii, în proporție de 84%, să nu mai aibă încredere, deloc, în justiție, 6% sunt incerți, 3% au încredere totală în ”justiția” română (cu ghilimelele de rigoare) și pe 7% nu-i interesează (nu știu sau nu răspund).




    Culmea este că exact această ”justiție” (cu ghilimelele de rigoare) este apărată de IohaniSS, Băsescu, PNL, USR, PMP, PLUS, Pro România, de ”onegeurile” securisto-stalinisto-nazisto-soroșiște de tip mafiot, de presa aservită și de fasciștii drogați #rezist din batalioanele de asalt ale lui IohaniSS.
    Orice tentativă de readucere a justiției pe făgașul normalității este aspru criticată de aceste personaje care recurg la dezinformări, la fake news-uri, etc. cerând și celor din UE (PPE) să critice aceste demersuri, astfel ca , în acest moment, e clar pentru Toată lumea că PPE a devenit o organizație nazistă care vrea să transforme UE în cel de al IV-lea Reich.

     Amestecul celor din UE în treburile interne ale României și comportamentul lor de stăpâni de colonie și sclavi, au transformat românii, într-un procent de vreo 54%, în eurosceptici... 
In 2007 procentul românilor pro UE era în jurul a 90-95%... Azi e sub 46%. Deci..., cam la jumătate din cât era la aderare și în primul an după aderare la UE.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu