BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 17 februarie 2019

- KOVESI, AI 19 DOSARE




Securiștii stalinisto-naziști de tip mafiot au blocat, din nou, conținutul articolelor de la LUJU.RO,
Așa că am hotărât să preiau eu un articol extrem de important:

LUJU.RO



SURPRISE: KOVESI, AI 19 DOSARE – S-a gasit mega-dosarul cu protocoalele semnate de Kovesi in 2009 cu SRI! Toate plangerile penale pe protocoale au fost conexate in cauza nr. 622/P/2018 aflata la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Dosarele nu s-au gasit pana acum intrucat la noua Sectie nu s-au despachetat sacii cu miile de dosare venite din toata tara (Document)

Duminică, 17 februarie 2019 11:47 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Victorie! S-au gasit toate plangerile penale formulate impotriva Laurei Codruta Kovesi si a fostilor sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, despre care se credea initial ca au fost tinute in fisete de procurorii Sectiei parchetelor militare din PICCJ. Toate aceste plangeri au fost conexate intr-un mega-dosar care nu a fost mentionat de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) nici in comunicarea oficiala privind cele 18 dosare aflate in lucru referitoare la Laura Codruta Kovesi trimisa Colitiei Romanilor din SUA, dar nici in raspunsul acordat Lumea Justitiei, prin care solicitam sa ni se comunice daca plangerile penale vizand semnarea protocoalelor de catre Kovesi, Coldea si Maior se afla la aceasta structura.
Eroarea de comunicare exacta a datelor solicitate a fost provocata de factori de forta majora, intrucat procurorul general al Romaniei Augustin Lazar nu a binevoit sa ofere conditii propice de munca pentru noua Sectie, care a inceput sa functioneze in octombrie 2018. Lazar a preferat in schimb sa inghesuie in 3 camere de la etajul 5 al Parchetului General miile de dosare aflate in sacii veniti de la toate unitatilor de parchet din tara, procurorii care isi desfasoara activitatea la aceasta Sectiei si mana de greferi. Toti si toate in 3 camere! Nu este pentru prima data cand se vorbeste despre conditiile in care se lucreaza in SIIJ, si nici prima data cand Augustin Lazar este criticat pentru "alocarea resurselor" catre Sectie, nefiind totodata nicio noutate ca procurorul general al Romaniei s-a opus infiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.
Kovesi, 19 dosare penale
In aceste conditii, cu un personal cu mult sub schema prevazuta de lege, dosarele despre care am solicitat zilele trecut informatii si care initial, dintr-o eroare umana de inteles, nu s-au depistat, au fost in cele din urma gasite. Tot raul spre bine, important este ca dosarele s-au descoperit si ca Laura Codruta Kovesi va trebui sa raspunda in fata legii pentru modul in care, in 2009, a semnat protocolul cu SRI, care a nenorocit mii de oameni, protocol declarat ilegal in totalitate de Curtea Constitutionala la data de 16 ianuarie 2019.
Si cel mai sigur va raspunde, daca tinem cont ca dosarul cuprinde toate plangerile facute impotriva semnatarilor protocolului din 2009.
Conform precizarilor oferite Lumea Justitiei de procurorul sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, Gheorghe Stan (foto), plangerile penale la care am facut referire prin adresa din 12 februarie 2019 (Click aici pentru a citi) au fost conexate intr-un singur dosar penal ce a primit numarul 622/P/2018.
Cauza, potrivit datelor oferite de Gheorghe Stan, a fost declinata la SIIJ de catre Sectia parchetelor militare din cadrul PICCJ, stabilindu-se ca structura competenta pentru solutionarea dosarului este SIIJ, data fiind calitatea de procuror a Laurei Codruta Kovesi.
Prezentam in continuare precizarile procurorului sef Gheorghe Stan oferite Lumea Justitiei:
"In urma verificarilor suplimentare efectuate a rezultat faptul ca la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie este inregistrata sub nr. 622/P/2018 (dosar declinat de catre Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie) cauza penala avand ca obiect sesizarile formulate de persoanele mentionate in solicitarea dvs., impreuna cu alti petenti, privitor la semnarea si punerea in aplicare a Protocolului de cooperare nr. 00750/003064 din 04.02.2009 dintre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii.
Aceasta sincopa de comunicare se datoreaza volumului imens de cauze, memorii, sesizari inregistrate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie cat si numarului foarte mare de informatii pe care personalul auxiliar din cadrul Sectiei trebuie sa-l gestioneze zilnic in evidentele acesteia".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu