BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 14 noiembrie 2018

- Lista rușinii cu TRĂDĂTORII DE ȚARĂ care au votat împotriva României

PARLAMENTUL EUROPEAN A VOTAT REZOLUȚIA CONTRA ROMÂNIEI, IGNORÂND REFERIRILE LA PROTOCOALELE SECRETE DIN JUSTIȚIE


Parlamentul European a votat textul rezoluției privind statul de drept din România, adoptând amendamente suplimentare, printre care respingerea protocoalelor secrete din document.

Pe scurt, putem spune că pe imbecilii din UE, mai ales pe cei din PPE, nu-i interesează abuzurile grave din ”justiția” română, creată de Băsescu cu complicitatea UE și a PPE, nici faptul că în România se fabrică dosare penale politice bazate pe dovezi măsluite și nici faptul că oamenii sunt condamnați la închisoare fără probe directe sau indirecte împotriva lor, doar pentru că au deranjat niște capete de pe la Cotroceni, de prin serviciile secrete și speciale, de prin ”justiția” română = POLIȚIE POLITICĂ STALINISTO-NAZISTĂ DE TIP MAFIOT, etc. 


Pe imbecilii ăștia din UE, mai ales pe cei din PPE, îi interesează ca oamenii lor din România să ajungă la putere cu orice preț, chiar și ignorând votul popular, doar ca, după aceea, aceștia să dea totul la preț de nimic sau gratis celor din UE (Olanda, Austria, etc.) iar, ”justiția” pe care o vor ei, să-i scape de pușcărie așa cu a făcut cu Băsescu și cu Iohannis și, în plus, să nu se ia de nici o firmă străină sau multinațională de a lor.  

Culmea este că, la acest atac contra României, au fost complici și au votat contra României și europarlamentari români, majoritatea foști membrii PD-L, actuali membrii PNL și PMP și, implicit, membrii PPE.




ACEASTA ESTE LISTA RUȘINII CU ACEȘTI TRĂDĂTORI DE ȚARĂ:




MIHAI ȚURCANU: TRĂDĂTOR DE ȚARĂ

MONICA MACOVEI: fost procuror comunist, actual TRĂDĂTOARE DE ȚARĂ

TEODOR STOLOJAN: TRADĂTOR DE ȚARĂ

CRISTIAN PREDA: TRĂDĂTOR DE ȚARĂ

SIEGFRIED MUREȘAN: TRĂDĂTOR DE ȚARĂ

BUDA DANIEL: TRĂDĂTOR DE ȚARĂ

MARIAN JEAN MARINESCU: TRĂDĂTOR DE ȚARĂ
TRAIAN UNGUREANU: TRĂDĂTOR DE ȚARĂ

VĂLEAN ADINA (nevasta lui Crin Antonescu): TRĂDĂTOARE DE ȚARĂ


IMPORTANT!!!

DE IERI, 13 NOIEMBRIE 2018, PNL (Partidul Naziștilor și Lichelelor) A DEVENIT PARTID TRĂDĂTOR DE ȚARĂ ȘI TREBUIE RADIAT DIN REGISTRUL PARTIDELOR POLITICE.
Indiferent de luptele politice din țară, ca politician, nu ai voie, nici măcar, să afectezi imaginea țării tale. Ce să mai vorbim de un act de ÎNALTĂ TRĂDARE față de țară așa cum a fost acest vot dat împotriva României de către partidul trădător de țară, PNL.


Lista celor care se bucură de acest vot are și alți TRĂDĂTORI DE ȚARĂ:








SITUAȚIA COMPLETĂ A VOTULUI DAT DE EUROPARLAMENTARII ROMÂNI ESTE ACEASTA (putem spune că, și cei care s-au abținut sau nu au votat contra rezoluției fasciste împotriva României, sunt la fel de trădători ca și cei care au votat pentru):

Europarlamentarii români care s-au opus adoptării acestei rezoluţii sunt:   

- Victor BOŞTINARU, Andi CRISTEA, Doru-Claudian FRUNZULICĂ, Maria GRAPINI, Dan NICA, Emilian PAVEL, Ioan Mircea PAŞCU, Răzvan POPA, Claudiu Ciprian TĂNĂSESCU, Maria Gabriela ZOANĂ, Claudia ŢAPARDEL din partea Grupului Socialiştilor Europoni / PSD 
- Mircea DIACONU, Norica NICOLAI, Renate WEBER din partea ALDE 
- Ramona Nicole MĂNESCU, din partea Grupului Popularilor Europeni   

Europarlamentarii care au susţinut adoptarea rezoluţiei:  

- Daniel BUDA, Marian-Jean MARINESCU, Siegfried MUREŞAN, Cristian Dan PREDA, Theodor Dumitru STOLOJAN, Traian UNGUREANU, Adina-Ioana VĂLEAN şi Mihai ŢURCANU, din partea Grupului Popularilor Europeni. 
- Monica Macovei, din partea Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni  

S-a abţinut

Csaba SÓGOR, din partea Popularilor europeni.   

Nu au votat următorii europarlamentari români:

   - Cristian-Silviu BUŞOI, Sorin MOISĂ, Iuliu WINKLER, afiliaţi grupului Popularilor Europeni. 
- Damian DRĂGHICI, Daciana Octavia SÂRBU, afiliaţi grupului socialiştilor 
- Laurenţiu REBEGA, afiliat Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni 
- Cătălin Ivan, membru al PE fără afiliere


Pentru ca România să rămână stat independent și suveran există o singură soluție: ROEXIT urmată de naționalizarea tuturor resurselor energetice și minerale, recuperarea tuturor terenurilor agricole, a pădurilor, etc., adică să se stopeze jefuirea României.




  


5 comentarii:

  1. 90% acurat...dar mai zii ceva si de jidani

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ducevati 👿, lichele, lingăi, profitori, dobitoci!

    RăspundețiȘtergere
  3. duevati pe pustii, Tradatori de NEAM!...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate că ar fi mai bine dacă am ieși din UE , oricum ei doar au profitat de pe noi, considerându ne doar niște slugi

    RăspundețiȘtergere