BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 6 aprilie 2013

- Ponta este un viitor Băsescu

 Ponta a început sa mintă ca şi Băsescu. Urmăriţi imaginile de mai jos şi veți vedea asemănările izbitoare dintre cei doi:

MINCIUNILE LUI BĂSESCU:



MINCIUNILE LUI PONTA:

Ponta spune ca va demisiona după care nu mai recunoaşte:




Ponta spune ca nu va fi niciodată prim ministrul lui Băsescu şi este, deja, a doua oară. Atenţie!!! Ponta este doar la începutul minciunilor:



Ponta spune că nu vrea nimic de la Băsescu şi nu va accepta nicio propunere de la Băsescu, după ce a rupt o scrisoare de la Băsescu şi, după alegerile din 09 decembrie 2012, Ponta semnează la miezul nopţii un protocol de coabitare cu Băsescu iar, în 04 Aprilie 2013 numeşte 6 procurori pentru PG, DNA şi DIICOT din care 4 sunt slugoi băsişti dovediţi, unul fost secretar PDL şi ultimul care este numit la PG a fost adjunctul lui Kovesi care este numită la şefia DNA :








Pe cine vrea Ponta să pună şef la DNA, nu numai că este o slugă băsistă dar mai are şi alte metehne şi, cu toate acestea, Ponta s-a căcat, alături de Băsescu şi CCR, pe votul a 7,4 milioane de români pentru a o numi şef la DNA şi pentru a numi încă alţi trei slugoi băsişti pe la PG, DIICOT şi DNA + un fost secretar de stat PDL (se pare că USL nu are şi nu cunoaşte oameni cinstiţi şi competenţi pentru a-i promova în aceste funcţii):

- INREGISTRARILE DOSITE – Codruta Kovesi, interceptata de procurorii DNA carora vrea sa le fie sefa
- In 2009, fostul procuror DIICOT, Angela Ciurea, a dezvaluit cum Procurorul General al Romaniei, Codruta Kovesi ii dicta ce pozitie sa adopte in anumite dosare cu nume "grele"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu