BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 30 mai 2011

- Reacţii aiurea la anunţul umanitar

La mai puţin de 2 ore după ce am publicat anunţul umanitar pentru fetiţa familiei Gonciulea, liderul SPP-VN, l-a anunţat pe tatăl fetiţei că biroul executiv al SPP-VN îi aprobase un ajutor de 115 lei dar că, din cauză că a apelat la mine ca să-i fac public cazul, acelaşi birou executiv, i-a anulat ajutorul. Bineînţeles că au fost doar minciuni marca "liderul SPP-VN". Oricum, i-am spus omului să ceară procesul verbal al şedinţei în care i s-a acordat ajutorul ( semnat de membrii biroului executiv ) şi procesul verbal al şedinţei în care i s-a anulat ajutorul din care să reiese motivaţia anulării ajutorului ( de asemenea cu semnăturile biroului execuriv al SPP-VN ). Mie mi s-a părut o mică comedie pusă în scenă pentru copii de grădiniţă, grupa mică, această reacţie a SPP-VN la mai puţin de 2 ore după apariţia anunţului umanitar pe blogul meu. Aici se nasc 2 întrebări:
1) Dacă a avut loc o şedinţă a biroului executiv al SPP-VN, prin care i s-a acordat ajutor familiei Gonciulea, de ce aceasta nu a fost anunţată?
2) Când au avut timp SPP-VN ca, în mai puţin de 2 ore, să convoace biroul executiv ( într-o zi de Duminică ), ca să anuleze ajutorul pe motiv că i-a fost publicat un anunţ umanitar pe blogul meu.
Sincer să fiu, AM RÂS CU LACRIMI LA TÂMPENIILE SPUSE DE LIDERUL SPP-VN LUI GONCIULEA ADRIAN MARIAN. Nu a existat niciun ajutor pentru familia Gonciulea. Totul a fost doar o diversiune, marca SPP-VN, pentru a se scuza pentru neacordarea ajutorului promis. Mai mult ca sigur, vor apărea şi procesele verbale, FALSE, ale acelor şedinţe amintite de mine.
Grav, însă, mi se pare telefonul ( plin de amenințări ) pe care, fostul şef de obiectiv al Protector de la EM Lupeni, i l-a dat lui GONCIULEA ADRIAN MARIAN prin care i-a cerut să-mi comunice să nu amestec numele "Protector"-ului în anunțul umanitar. Oare, când a fost bătut în post, nu era angajatul firmei Protector și membru al SPP-VN? Pe chestia asta pun o întrebare: Dat fiind faptul că meseria de agent de pază este o meserie periculoasă, de ce firmele de pază nu sunt obligate să asigure angajații? În cazul lui GONCIULEA ADRIAN MARIAN ar fi trebuit să se implice și firma și să-i acorde un ajutor financiar pentru recuperarea în urma bătăii primite în post... Probabil de aceea este deranjat fostul șef de obiectiv. Știe că nu este în regulă pentru că nu și-a făcut datoria așa cum trebuie și, în felul acesta, GONCIULEA ADRIAN MARIAN a fost expus pericolului de a fi bătut. Lucru care s-a și întâmplat.
De altfel, GONCIULEA ADRIAN MARIAN, are multe de spus și le va spune tuturor celor care vor dori să-l asculte, pentru că este un om cinstit și un părinte disperat care își dorește ca fetița lui să se facă bine și orice amenințare pălește în fața disperării părintești de a vedea fetița sănătoasă. Eu, personal, am rămas impresionat de fetiță. Consider că TREBUIE ajutată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu