BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 15 mai 2021

- 15 Mai 2021: Prima mare discriminare de tip nazist în România, din „peroada” 1939-1945 și până în prezent

  Un videoclip de urmărit cu mare atenție:






Exact cum Hitler a impărțit omenirea în arieni și nedoriți( în special evrei) așa și IohaniSS și gașca lui de securisto-stalinisto-fasciști de tip mafiot, au împărțit românii în VACCINAȚI(cu drepturi sporite) și NEVACCINAȚI(cu multe restricții).

IohaniSS și guwernerul lui securisto-fascist de tip mafiot urmează să mai ceară ca nevaccinații să poarte o stea galbenă în dreptul inimii, în față și în spate.

Cică, vaccinarea nu este obligatorie însă te obligă prin șantaj, amenințări și discriminare ca să te vaccinezi...

Eu mi-am pregătit steaua galbenă pe care românii nevaccinați vor fii obligați, de către securisto-fasciștii de la guwernare, să o poarte după 01 Iunie 2021...


1. Un vaccin bun te imunizează față de o boală fără să aibă efecte secundare grave și fără să trebuiască să-l repeți lunar, trimestrial, semestrial, anual, etc..

2. Vaccinurile anti covid 19, de azi, nu te scapă de mască, de teste și de infectare.

3. Dacă te infectezi după ce te-ai vaccinat, înseamnă că vaccinul nu e bun.

4. Dacă vaccinurile erau bune și sigure, firmele producătoare nu ar fi cerut și obținut imunitate în cazurile de efecte adverse grave.

5. Vaccinarea este un act medical și NU POATE FII OBLIGATORIE. În 1946, Tribunalul de la Nuremberg, a hotărât că „Administrarea de medicamente împotriva voinței omului, este CRIMĂ IMPOTRIVA UMANITĂȚII.”.

6. Acordarea de facilități diferite între vaccinați și nevaccinați, cu favorizarea vaccinaților, se numește DISCRIMINARE.

7. Vaccinații se pot infecta și transmite mai departe boala, de multe ori fără să-si dea seama. deci..., pandemia va continua...

8. Etc.

Ce face guwernerul ca să oblige românii să se vaccineze este un cumul de ilegalități: abuz+amenințări+șantaj+discriminare+GENOCID.

 













2 comentarii:

  1. Ce sa compar?
    Ceea ce s-a intamplat pe timpul lui Hitler si ceea ce se intampla acum?
    E simplu: cetatenii sunt impartiti in mai multe categorii ca pe timpul lui Hitler si, in timp ce unii sunt favorizati, altii sunt discriminati, exact ca pe timpul lui Hitler.
    Mai lipsesc steaua si lagarele de exterminare...

    RăspundețiȘtergere