BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 31 mai 2019

- Dragnea executat politic, din nou. Prima oară de Băsescu și a doua oară de IohaniSS

 Dosarele fabricate, cusute cu multă ață albă și condamnările lui Dragnea demonstrează că stalinismul și nazismul au revenit în România începând cu 2005 când, Băsescu, a transformat justiția în POLIȚIE POLITICĂ STALINISTĂ cu care să-și elimine adversarii politici.
  Astfel că doi din opozanții care l-au deranjat mai tare, Adrian Năstase și Liviu Dragnea s-au ales cu dosare cu dosare fabricate și cu condamnări politice, fără să existe, măcar, o singură probă directă sau indirectă împotriva lor...

   Toată lumea a crezut că, Băsescu o dată plecat de la Cotroceni, POLIȚIA POLITICĂ STALINISTĂ va dispare și „justiția”, cu ghilimelele de rigoare, va reveni la stadiul de Justiție, fără ghilimele și cu literă mare, așa cum era înainte de alegerile prezidențiale din 2004.
  Ei bine..., ȚEAPĂ.
A veni IohaniSS și a transformat „justiția” stalinistă a lui Băsescu în „justițea” de căcat stalinisto-nazistă de tip mafiot.
Băsescu s-a mai ascuns, a învârtit rotițele  pe ascuns și cu ajutorul unor unelte în timp ce IohaniSS o face pe față, cu mult tupeu și multă nerușinare însoțite de aroganța lui de politruk nazist auto-declarat.

 26 Mai 2019 va rămâne în istoria neagră a României ca ziua în care, STS, a fraudat masiv votul la alegerile europarlamentare și la un referendum tâmpit.

  27 Mai 2019 va rămâne în istoria neagră a României când, „justițea” de căcat stalinisto-nazistă de tip mafiot, a dat o nouă condamnare politică, la cererea lui iohaniSS, a multinaționalelor, a bancherilor și la cererea unor interese din UE și SUA, condamnându-l pe Dragnea la 3,5 ani de închisoare cu executare, fără probe directe sau indirecte.
Bănuiesc că la condamnarea lui a contribuit din plin lupta lui cu statul paralel, faptul ca a pus băncile și multinaționalele să plătească impozite către statul român, faptul că s-a luptat ca 50% din productia de gaze din Marea Neagră să rămână României și românilor și a deranjat SUA și state din UE ca Germania, Franța, etc., faptul că a mărit salariile și multinaționalele nu mai aveau forță de muncă ieftină și astfel să facă profit mare, etc. și, ceea ce este mai important, Dragnea și ai lui erau pe cale să scoată România din zona cu statut de colonie.
Probabil că ar fi reușit să o facă dacă Tăriceanu și ALDE nu se împotriveau suspendării lui IohaniSS, care s-a dovedit a fi nociv pentru România.

Din păcate, în maxim un an și dacă va pica guvernul PSD+ALDE, vor regreta amarnic votul din 26 Mai 2019.
Același lucru se va întâmpla și dacă IohaniSS va mai prinde un mandat la Cotroceni cu ajutorul STS-ului.
Aici revin cu ceea ce am spus pe 04 Decembrie 2009, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale (06 Decembrie 2009) și cu ceea ce am spus în Noiembrie 2014, după turul doi al alegerilor prezidențiale:

VA FI VAI ȘI AMAR DE ȚĂRIȘOARA ASTA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu