BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 25 august 2018

- Nici o diferență între Iohannis Klaus Werner și Adolf Hitler (în afara mustaței) și între Orban Ludovic și Joseph Goebbels


Uitați-vă la aceste secvențe video și ii veți recunoaște, în personajele de atunci, pe Iohannis, PNL-ul, USR-ul, chiar și PMP-ul, alături de te(r)feliștii și rezistenții fasciști și alte personaje din zilele de azi din România și nu numai.
- Iohannis spunea că trebuie sa creeze o emoție colectivă, exact cum spunea și Hitler.
- Iohannis se foloseste de te(r)feliștii și rezistenții fasciști exact cum se folosea Hitler de SA (batalioanele de asalt sau cămășile brune).
- propaganda lui Iohannis și acoliții urlă în continuu "JOS CIUMA ROȘIE" exact cum urlau propaganda și acoliții lui Hitler.
- Iohannis instigă la proteste și lovituri de stat, pretinzând că apără democrația, exact cum Hitler provoca tulburări, pretinzând că doar el le poate pune capăt.
- Iohannis, propaganda și acoliții lui urlă împotriva social-democrației exact cum urlau Hitler, propaganda fascistă și acoliții lui Hitler.
- Iohannis s-a folosit de incendiul de la Colectiv ca să-și pună "guvernul meu" exact cum Hitler s-a folosit de incendiul de la Reichstag pentru a pune mâna pe toată puterea decredibilizând și atacând social-democrația.
- Goebbels spunea ca "ciuma roșie"(pe lângă evrei și alți nedoriți de fasciști) va fi ciomăgită, la fel cum spunea Orban Ludovic despre membrii PSD...


Capturi video din documentarul ”Apocalipsa după Hitler”


Update:

JUSTITIARUL.RO:

Iohannis vrea „o Românie fără PSD” în octombrie 2019, Hitler a interzis Partidul Social Democrat (SPD) în iunie 1933!


Motto: „La 22 iunie 1933, SPD a fost complet interzis în Germania.” („Istoria democraţiei sociale ”, Friedrich Ebert Stiftung, autori Michael Reschke, Christian Krell, Jochen Dahm și alții, capitolul 5 „Persecuții, interzicere și exil (1933-1945)”, pag. 70)
Klaus Iohannis, 12 octombrie 2019:
Dragi români,
Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.
Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.
Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.
Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!
Marius Albin MarinescuHerr Iohannis, dacă tot vrei „O Românie fără PSD”, propun ca pesedeii să poarte obligatoriu o stea roșie în piept pentru identificare și în ghetouri cu ei, că așa făcea neamul tău cu indezirabilii!

O deraiere antidemocratică halucinantă: Klaus Iohannis cere distrugerea unui partid politic- PSD!

Sîmbătă cu prilejul deschiderii campaniei electorale pentru prezidențiale, Klaus Iohannis, candidatul PNL la președinție, a postat pe facebook un mesaj care se adresează, cred, românilor și nu marțienilor, o dată ce începe cu „Dragi români”.
Domnia sa cere românilor, care îi sînt dragi, un fel de PNL-iști cărora li se adresează cu dragii mei, formulă care mă nedumerește, deoarece român și eu fiind, n-am păzit oile cu Klaus Iohannis și nici n-am jucat Popa prostu cu Prima Doamnă zisă și Răvășitoarea, ca să mi se spună, dragule, să venim la vot într-un număr cît mai mare. Pînă aici nimic deosebit, ba chiar un clișeu, ținînd de retorica democrației, veniți la vot, fiecare vot contează, bla, bla, bla. Klaus Iohannis e încă președintele României.
Deși s-a declarat de vreun an și ceva candidat al unui singur partid, PNL, totuși, el nu s-a autosuspendat din funcție pe perioada campaniei. Va profita în continuare de SRI, de SPP, de STS, de SIE, într-un cuvînt, de Garda Pretoriană a instituțiilor de forță. În calitate de președinte al României, al unei țări democratice, Klaus Iohannis îndeamnă pe români să vină la vot nu pentru că doar prin asta își vor exprima dreptul de a avea un cuvînt de spus în alcătuirea Puterii, ci pentru a distruge PSD:
Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.”
E lucru știut că Klaus Iohannis se descurcă rău în limba română. Domnia sa gîndește în limba germană și, cînd scrie sau cînd vorbește în românește, traduce în germană. Stînd prost cu limba română, nu de puține ori formularea în românește e alta decît a gîndit-o el în nemțește. Acestei caracteristici i se datorează folosirea excesivă a lui „foarte” [1]. Plecînd de la această realitate, m-am întrebat ce-a vrut să spună traducînd din nemțește Klaus Iohannis prin a avea pentru prima dată în ultimii 30 de ani o României fără PSD. M-am gîndit c-a vrut să spună o României care să nu fie guvernată de PSD.
Din punct de vedere istoric, ar fi o năzbîtie. Prin alegerile din 1996, PSD a fost alungat de la Putere. Timp de patru ani a stat departe de Putere atît în plan prezidențial, cît și parlamentar. Prin victoria lui Traian Băsescu în turul al doilea al prezidențialelor din 2004, PSD a fost nu numai alungat de la putere, dar și supus unei hăituieli cum rar se întîmplă chiar și în Caraibe. În 2015, prin Operațiunea Colectiv, PSD a fost alungat de la Putere. Timp de un an, Klaus Iohannis a beneficiat de Guvernul Meu 1.
Așadar, dacă prin o Românie fără PSD înțelegem o Românie fără PSD la putere, Klaus Iohannis nu putea face o eroare istorică de asemenea proporții. Fie și pentru faptul că în 2009, cînd el a devenit premierul lui Mircea Geoană, în urma Înțelegerilor de la Grivco, PSD nu era la putere, ci în Opoziție. Pentru a-l pune pe el premier, PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva unui Guvern de Dreapta.
Rămîne atunci varianta distrugerii PSD. Klaus Iohannis, președintele unei țări democratice, a unei țări aliate a SUA, pentru care a primit și o șapcă, se adresează românilor să iasă la vot la prezidențiale pentru ca astfel PSD să fie scos în afara legii.
Propunerea adresată românilor e următoarea: Ieșiți la vot ca să mă votați pe mine. Dacă mă votați și eu obțin un scor zdrobitor, mă angajez că voi lichida PSD. Cum adică va fi o Românie fără PSD? PSD e un partid politic în ansamblul pluralismului românesc. Are multe slăbiciuni. N-a fost identificat cu nimeni din UE și din NATO ca partid extremist. Dar chiar dacă ar fi fost identificat, cum adică să fie scos în afara legii? În Germania există un partid de extremă Dreaptă. A spus vreodată cancelarul Angela Merkel că promite o Germanie fără acest partid?
A fost o scăpare? Nici vorbă. PSD a fost totdeauna o problemă pentru sergenții majori mesianici prin forța sa ca partid. Cînd îl crezi doborît ca după 1996 sau după 2004, constați că mișcă, ba mai mult că obține scoruri însemnate la alegeri. Sergenții majori din Servicii și din instituțiile de forță, de fapt generalii ghiorțani, puși pe căpătuială, visează Guvernări slabe.
Minoritare, așa cum se anunță Guvernul Ludovic Orban, sau sprijinite în Parlament de Coaliții de hăis-cea. În postdecembrism PSD e singurul partid care a putut Guverna de unul singur sau într-o Coaliție de formă, precum cea cu ALDE. Lichidarea acestui partid e unul dintre țelurile Sistemului. Klaus Iohannis știe acest lucru. Poate n-ar fi trebuit să se trădeze acum, cînd românii pot veni la vot în număr mare numai pentru a-l trimite la Sibiu pentru totdeauna. I-a scăpat porumbelul?
Indiferent de motivele acestei solicitări absurde, pentru că ea exclude din start, pe românii care votează PSD (ei n-ar trebui să vină la vot în număr mare? Sau poate STS a stabilit deja că vor veni în număr mic!), intervenția lui Klaus Iohannis e unul dintre gesturile de tip fascist, pentru că doar fascimul avea drept program lichidare unor partide.
M-aș fi așteptat ca această deraiere extremistă, ca această intervenție antidemocratică să fie sancționată de presa independentă. A fost însă o tăcere mai mult decît suspectă. În contrast cu gălăgia voioasă făcută de presa așa zis independentă la orice scărpinat al lui Klaus Iohannis. Culmea e că nici PSD n-a reacționat. Te pomenești că PSD își dorește să fie lichidat!
                                                                                                                         Ion CRISTOIU
[1]Nota redacției „Justițiarul”:
Cineva care folosește repetativ și abuziv adverbul „foarte”, astfel încât pentru el totul are valoare de superlativ absolut, nu poate să fie decât un necunoscator al limbii în care se exprimă ori un imbecil. Iată-l și pe politrucul Klaus Werner Iohannis, un foarte mare orator:
„Mă bucur foarte mult că am ocazia să vă întâlnesc aici, în sediul Ambasadei României de la Washington. (…) Am avut foarte multe întâlniri foarte bune. Aseară la Casa Albă, astăzi la Centrul de Conferințe, am avut ocazia să schimb câteva cuvinte și cu Președintele Barack Obama, și cu Vicepreședintele Biden, și cu Secretarul de Stat Kerry. Una peste alta, a fost o dovadă a faptului că România și cu Statele Unite ale Americii au un parteneriat foarte strânsfoarte bun și cu o perspectivă foarte frumoasă.(…) Dacă la partea politică, după cum am spus, stăm extraordinar de bine, în zona militară și a colaborării în domeniul securității stăm foarte bine. Avem foarte multe programe comune, militarii de la noi cu militarii americani au în acest an cred că peste 100 de exerciții comune. În domeniul securității, colaborarea este chiar foarte, foarte bună. Și, în fine, în domeniul trei, economic, aici cred că mai este loc, mai este loc pentru o colaborare mai bună, mai este loc foarte mult pentru investitori americani în România, dar, recunosc, mie mi-ar place să avem și investitori români în America. (…) Fiecare a avut motivația lui proprie, dar faptul că în această seară ați venit aici, în Ambasada României, este o dovadă clară a faptului că, de fapt, cu inima, mai sunteți, în foarte mare măsură, acasă și de aceea vă rog să fiți ambasadorii noștri, să duceți mesajul României până în ultimul cătun din Statele Unite.(…) Am și terminat fiindcă mi-ar place să vă cunosc, cel puțin să vă strâng mâna la cât mai mulți dintre dumneavoastră în această seară și poate să facem câte o poză împreună și atunci cred că ar fi foarte frumos.”  Sunt fraze luate din același discurs rostit la data de 1 aprilie 2016 în fața românilor din Washington D.C., la ambasada Romaniei, când Iohannis a rostit de nenumărate ori cuvântul „foarte”. (http://www.presidency.ro/ro/media/agenda-presedintelui/intalnire-cu-reprezentantii-comunitatii-romanesti-washington-d-c-statele-unite-ale-americii)

Un comentariu: