BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 26 ianuarie 2018

- Finanțări externe pentru te(r)felistii fasciști din #rezist și pentru ONG-urile securisto-soroșiste



Șeful Senatului consideră că acţiunile lui George Soros prin care „o minoritate gălăgioasă” doreşte să-şi impună punctul de vedere în pofida majorităţii reprezintă „un demers pervers”, informează Agerpres. El a făcut această declaraţie după ce presa din România a publicat imagini cu preşedintele Jean-Claude Juncker şi George Soros.
Președintele Senatului a continuat: „Problema e cu Soros. Ce vrea să facă Soros şi a reuşit, în bună măsură, este ca prin această reţea enormă de ONG-uri pe care le-a susţinut în foarte multe părţi ale lumii să ducă la o slăbire a instituţiilor fundamentale ale statului şi a încrederii publice în aceste instituţii şi să înlocuim sistemul de democraţie parlamentară care se bazează pe votul majorităţii cetăţenilor cu democraţia manifestaţiilor de stradă, unde o minoritate gălăgioasă doreşte să-şi impună punctul de vedere în pofida majorităţii legitimată bineînţeles prin alegeri libere. Acesta este demersul pervers al lui Soros în toată lumea”.
Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, este și mai explicit:
Un guvern străin, cel olandez, și George Soros au finanțat generos campaniile Rise Project îndreptate împotriva guvernului României, alimentând protestele rezist din februarie 2017. Tot prin intermediul Rise Project a fost plătit și Florin Bădiță, unul dintre liderii manifestațiilor, fan Kovesi și deținătorul paginii de Facebook Corupția Ucide.
Grupul de Investigații Politice publică lista finanțărilor primite de Asociația Rise Project în perioada ianuarie 2016 – aprilie 2017. (http://www.grupul.ro/wp-content/uploads/2018/01/Rise.jpg) Potrivit acestei liste, care face parte din Raportul ANAF privind verificările efectuate la Rise Project, principalii finanțatori ai Rise Project au fost Ministerul Afacerilor Externe din Olanda, Open Society Institute (Fundația Soros) și o fundație deținută de firma Google. De asemenea, Rise a mai primit bani de la guvernul elvețian și de la un ONG din Suedia.
Banii au ajuns în conturile colaboratorilor Rise Project prin intermediul unor contracte de drepturi de autor. 6 astfel de contracte, în valoare totală de 33.300 de euro și 9.100 de franci elvețieni, au fost încheiate într-o singură zi, 1 februarie 2017. Câteva zile mai târziu a avut loc cel mai mare miting anti guvernamental din 2017, mitingul la care au fost aprinse lanternele telefoanelor.
14.400 de euro din banii primiți de colaboratorii Rise Project au provenit de la Ministerul Afacerilor Externe din Olanda. Astfel, guvernul unui stat străin, partener al României în UE și NATO, a finanțat acțiuni îndreptate direct împotriva guvernului României sub pretextul unor finanțări pentru programe anticorupție. Este vorba de același stat al cărei ambasadoare, Stella Ronner-Grubacic, cea prin care, foarte probabil, au și fost făcute plățile către Rise Project, își petrece concediile împreună cu afaceriști români condamnați pentru corupție.
Tot în 1 februarie 2017, Rise Project l-a plătit direct pe unul dintre organizatorii manifestațiilor #rezist, Florin Bădiță, susținătorul Laurei Codruța Kovesi și deținătorul paginii de Facebook Corupția ucide. Bădiță a primit de la Rise 6.300 de euro printr-un contract de drepturi de autor. Banii proveneau de la o fundație a firmei Google și ar fi trebuit folosiți de Rise pentru realizarea de investigații jurnalistice. În 2017, Florin Bădiță nu a contribuit cu nimic la vreo „investigație jurnalistică” a Rise Project, banii de la Google fiind folosiți pentru a finanța manifestațiile.
15 din cele 22 de contracte de drepturi de autor prin care au fost plătiți colaboratorii Rise Project în perioada ianuarie 2016 – aprilie 2017 au fost finanțate de Fundația Soros.
Rise Project nu face jurnalism, Rise Project face propagandă.
Raportul ANAF referitor la verificările făcute la Asociația Rise Project poate fi găsit aici: http://www.grupul.ro/wp-cont…/…/2018/01/Raport_ANAF-RISE.pdf


sursa: SOKANT.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu