BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 14 martie 2016

- Un mic sondaj privind următoarele alegeri locale și parlamentare



A trecut săptămâna... Sondajul s-a încheiat. Din păcate au votat foarte puţini în sondaj chiar dacă nu au fost restricţii şi a fost distribuit zilnic pe facebook. Acesta este rezultatul:


10 comentarii:

  1. Chiar dacă PSD pierde ca imagine, este singurul partid ce susține doctrinar ideologia Statului social. Liderii sunt vremelnici dar substratul ideologic este unitar partidelor de Stânga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl.Valter,am mai votat o dată,o luăm de la capăt!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o luam de la capat... Vreau ca in cele 7 zile sa voteze cat mai multi oameni pentru a avea o imagine cat mai corecta a ceea ce se vrea in Romania. Oricum nu se poate vota de 2 ori. Dupa ce ti-ai dat votul initial, a doua oara, iti arata numai rezultatele fara ca sa ti se contorizeze votul. Am bagat aceasta restrictie tocmai pentru a avea un rezultat corect.

      Ștergere
    2. Cel mai bun partid este Democratie Directa Romania. democratiedirecta
      com

      Ștergere
    3. Cel mai bun partid este Democratie Directa Romania. democratiedirecta
      com

      Ștergere
  3. Și da aveți dreptate dl.Bantă,este singurul partid ptr.popor♥PSD♥!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi este a 5-a zi de cand am postat acest sondaj... Ma asteptam la mai multi participanti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca astea sunt rezultatele ,fara suparare atunci ne meritam soarta.Ii dam inainte ci psd ul si am observat partidul asta nou alde.Cum a ajuns in parlament ,ca la alegerile anterioare nu l am gasit pe liste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum a ajuns UNPR si PMP: prin plecarea unor parlamentari din partidele parlamentare si prin realizarea unor partide... In cazul ALDE, exista si un partid parlamentar: Partidul Conservator care s-a aliat cu partidul nou infiintat, PLR... In cazul UNPR si PMP nu au existat aliante cu fuziune cu partide parlamentare atunci cand au fost infiintate.

      Ștergere