BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 6 martie 2013

- România, UE şi Schenghen-ul

  Intrarea României în spaţiul Schengen ar fi trebuit să se facă în primii trei ani de la aderarea României la UE, adică până în, inclusiv, anul 2011. Acest fapt nu s-a făcut din motive mai mult decât obiective: Băsescu Traian, împreună cu PDL, au instituit un regim corupt la toate nivelurile statului român, începând de la instituţia prezidenţială, CCR, PG, DNA, ÎCCJ, ANI, ANAF, CSM, SRI, SIE, STS, vămi si până la cel mai infim membru PDL cu functie în partid.
  De câteva zile, Germania a anunţat că va bloca intrarea României în Schengen... Azi a urmat Finlanda să anunţe acelaşi lucru... Toate acestea pe fondul faptului că UE, prin Germania reprezentată de Merkel şi alţi membrii ai CE(Barroso José ManuelViviane Reding, etc.), au menţinut la Cotroceni pe cel care a instaurat regimul băsist, corupt şi ticăloşit. Acum, pentru că în Germania vor fi alegeri generale și Merkel riscă  să piardă alegerile (fapt meritat pentru că, prin susţinerea lui Băsescu la Cotroceni contrar voinţei poporului român, a distrus o ţară şi un popor care merita mult mai mult), reprezentanţii guvernului german se opune intrării României şi Bulgariei în Schengen. Faptul că s-a aliat cu coruptul şi infractorul şef din România (care tradează interesele României doar pentru a-şi vedea îndeplinite interesele proprii) spune multe despre Merkel şi faptul că Germania a fost cea care a dat tonul la blocarea intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen. Să nu uităm de faptul că, în momentul în care USL a vrut să înceapă curăţenia în instituţiile statului pentru a elimina elementele băsiste şi corupte, în urma minciunilor europarlamentarilor trădători de neam şi ţară din PDL, tot Merkel, Barroso, Reding şi alţii din UE au sărit de cur în sus cerând USL să înceteze eliminarea acelor corupţi din instituţiile aservite lui Băsescu pentru ai asigura, astfel, protecţie lui Băsescu.

(La ce te poţi aştepta de la Merkel şi acoliţii... (cred că Băsescu, Boc şi gaşca, din ciuma portocalie, de aici s-au inspirat)...:
http://www.cotidianul.ro/executivul-german-acuzat-ca-a-falsificat-un-raport-privind-saracia-208259/ )

http://www.cotidianul.ro/germania-mitul-victimei-208267/


   Mâine, USL are posibilitatea de a pune piciorul în prag şi să ceară UE să nu se mai amestece în treburile interne dacă cei din UE vor cu adevarat ca în România să înceapă lupta anticorupţie cu rezultate reale. Tot odată, USL, are ocazia să respecte promisiunea din campania electorală şi să facă DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT. Românii vor ca USL să-i scape de Băsescu, vor ca hoaţa Anastase să înfunde puscăria pentru frauda din Parlament şi celelalte ilegalităţi comise, vor ca Udrea şi ceilalţi pedelisti care s-au îmbogăţit din bani publici (în timp ce poporul român era sărăcit) să fie anchetaţi, judecaţi şi condamnaţi pentru ilegalităţile comise, inclusiv pentru trădarea de ţară şi a intereselor naţionale. Vor ca în jusţtiţie să se facă curăţenie generală pentru a avea o justiţie liberă şi corectă, românii vor ca serviciile secrete şi speciale să înceteze să le mai intre cu bocancii în viaţa privată a cetăţenilor români şi să înceteze ascultarea telefoanelor, Românii vor un trai decent, locuri de muncă, demnitate şi libertate, vor un viitor clar pentru copii lor. Deci, mâine la JAI, USL are, de fapt, OBLIGAŢIA de a pune bazele acestor fapte pentru viitorul țării şi al poporului român.

http://www.cotidianul.ro/surse-romania-va-pleca-de-la-consiliul-jai-cu-mana-goala-208264/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu