BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 31 ianuarie 2013

- Comisia Europeană asasinează dreptul la opinie în România

 Ce comunism? Ce Ceauşescu? Comunismul şi Ceauşescu au fost o nimica toată... Ieri, 30 IANUARIE 2013, CE a cerut limitarea libertăţii de expresie a presei prin raportul MCV. Mai precis spus, CE (Cloaca Execrabilă de Corupţi a Europei) doreşte băgarea pumnului în gura câinelui de pază al democraţiei care este PRESA LIBERĂ. Această cerinţă a CE contravine principiilor Tratatului de Lisabona pe baza căruia, România, a fost sancţionată de CEDO în repetate rânduri.
 UN CITAT DIN LENIN: „Când se face o revoluţie nu poţi opri timpul în loc; trebuie să mergi ori înapoi ori înainte. Cine vorbeşte despre "libertatea presei" este retrograd şi încearcă să oprească cursa noastră victorioasă spre socialism.”  (Preluat de la Sever Avramoiu - facebook). Deci ce spuneţi de recomandările făcute de CE privind îngrădirea libertăţii presei?
  Potrivit purtătorului de cuvânt al CE, Mark Gray, Executivul UE a primit plângeri de la reprezentanţi ai CCR, CSM şi ICCJ printre altele în legătură cu atacuri de intimidare şi hărţuire prin media... Dar plângerile făcute de poporul român nu le-au primit? Dar plângerile PRESEI LIBERE asuprită de puterea băsistă şi trecută ca vulnerabilitate a României nu le-au primit acesti imbecili ai Europei din CE? Acest raport este o dovadă clară a corupţiei din CE, o dovadă clară că poporul român şi România sunt mai democraţi decât UE şi revin la părerea mea că, dacă vrem o Românie democrată şi un trai mai bun, trebuie să scăpăm de Băsescu şi toţi trădătorii de ţară din PDL şi apoi să ieşim din UE. De când suntem în UE avem parte doar de închideri de mine, intreprinderi mici şi mijlocii, unităţi industriale, de oameni lăsaţi pe drumuri, spitale şi şcoli închise şi de transformarea cetăţenilor români în slugi. Până când suportăm astfel de lucruri? Nu ne ajunge faptul că tot CE şi-a bătut joc de votul a 7,404 milioane de cetăţeni români la referendumul din vară?
  Prin atitudinea UE prin CE se demonstrează faptul că se doreşte ca poporul român să devină un popor de sărăntoci, uşor de manipulat şi de transformat în slugi. Se demonstrază că pentru CE nu contează principiile elementare ale democraţiei când trebuie să-şi apere slugoii din România în detrimentul poporului român. Prin acest MCV, CE, ridică în slăvi dictatura şi stalinismul. Aştept ca  Guvernul României să ia o atitudine fermă faţă de acest raport stalinist. De asemenea aştept ca ministrul de externe să fie imediat demis pentru faptul că nu a luat nici o măsură ca minciunile slugoilor băsisto-pedelişti, trădători de neam şi ţară, să fie demascate. Aştept ca poporul român să iasă în stradă şi să ceară ieşirea României din UE.
  Imbecilii din CE nu văd represaliile făcute de slugile băsiste din ANI şi DNA împotriva celor care iau atitudine împotriva corupţiei din justiţie? Nu văd represaliile făcute de slugile băsiste din ANI şi DNA  împotriva celor care spun adevărul şi sunt împotriva lui Băsescu şi a slugilor lui?
  După 23 de ani de la revoluţie, nu credeam că o să-mi dau seama că UE nu este democrată şi că mult strigata democraşie din UE este doar praf aruncat în ochii fraierilor.
  Se pare că şi ambasada SUA susţine aberaţia asta de raport pe MCV... Deci nu se dezminte nici de data asta că ţine cu corupţii şi corupţia şi calcă în picioare cel mai elementar principiu al unei democraţii: LIBERTATEA DE EXPRESIE (adică DREPTUL LA OPINIE). Prin raportul CE pe MCV, oficialii UE vor să pună botniţă CÂINELUI DE PAZĂ AL DEMOCRAŢIEI care este PRESA LIBERĂ.

- Ce declara Cristian Preda în Parlamentul European înainte de raportul MCV
- Macovei, muza pentru Comisia Europeană?
- Raportul pe justiţie - tentativă fără precedent de lichidare a presei anti-băsiste
- Funcţionari UE cu naşu’ în suflet până la prăsele
- Monica Macovei îndemna ziariştii să "hărţuiască" instituţiile statului
- Ponta: Într-un document oficial nu poţi vorbi ca în presă, pe surse
- Corina Cretu: Raportul MCV, un instrument al luptei politice
- Organizațiile de media: "Libertatea de exprimare nu are nevoie de noi legi, ci de protecție"
- Ar trebui trimisă la Bruxelles lista jurnaliștilor care au suferit în timpul regimului Băsescu
- Oficialii europeni propun măsuri staliniste
- MCV coase Justiţia ca s-o facă fată mare
- Raportul CE, sau Raportul Macovei & Co?
- Dovada că Raportul CE a fost dictat de propaganda portocalie de la Bucureşti
- Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu îi cere preşedintelui Barroso clarificări
- Agenţii dezinformării, din nou la atac: EurActiv minte că Dan Şova este acuzat de raportul MCV
- După ce au dat-o în bară cu Dan Şova EurActiv l-a băgat pe Vosganian în Raportul MCV, deşi nici el nu este anchetat
- Cine minte Bruxelles-ul? Iată câteva minciuni colosale date de români celor de la Bruxelles
- Presa bulgară: Periculos. CE da mână liberă autorităților române să închidă gura presei
- Raportul MCV, un rechizitoriu la adresa presei
- Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania i-a scris Comisiei Euorpene
- Ipocrizie și partizanat politic în raportul MCV
- Judecatoarea Irina Lazar de la Tribunalul Arges a denuntat practicile abuzive ale DNA
- Comisia Europeana s-a lasat manipulata de plangerile CCR, CSM si ICCJ impotriva mass-media
- Raportul MCV e cea mai gravă încălcare a tratatului şi a CEDO
- RAPORTUL MCV CONDAMNAT LA BRUXELLES
- Raportul MCV este atipic
- Reacții europene față de amenințarea presei din România
- Raportul MCV - manual de paralizare a Justiţiei şi presei pentru protejarea intereselor economice străine
- Mihai Eminescu: Pentru libertatea presei


UPDATE:
EXACT CEEA CE AM SPUS ȘI EU...
- Raportul MCV s-a bazat pe plângeri individuale, anonime, şi pe surse deloc credibile

UPDATE 2:
- "Este ca şi cum Comisia Europeană ar declara azi ilegală dezvăluirea jurnalistică în afacerea Watergate"

Raportul CE privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de cooperare şi de verificare



2 comentarii:

  1. Cred ca esti primul om care a spus lucrurilor pe nume dupa o lunga perioada de timp.UE este stapanul,noi suntem sclavii.Trebuie sa iesim de aici pentru ca daca mai stam nu vom mai avea nici dupa ce bea apa.Anglia vrea sa iasa din UE pentru ca sunt prosti?Ganditi-va ca Angila are cea mai puternica moneda si tot vrea sa iasa din UE.Adica noi suntem mai desptepti decat enlgezii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar! Si Anglia vrea sa iasa din aceasta cloaca a coruptiei numita UE pentru ca a vazut ca nivelul de trai al englezilor este in scadere. La noi ni mai exista nivel de trai ci saracie lucie... Bulgarii ieftinesc gazele si energia electrica iar la noi se maresc preturile la aceste utilitati si multe alte nemernicii.
      Problema este ca si USL-ul s-a dat de partea hotilor si tradatorilor. Ministerul de externe nu a facut nimic ca sa demaste minciunile tradatorilor de tara si de neam din PDL aflati la Bruxelles ( si avem MCV-ul pe care il avem acum), Guvernul a recompensat-o pe Kovesi trimitand-o la Bruxelles pe salariu de 10 ori mai mare ca in Romania, tot Guvernul mareste de 2,3 si chiar 4 ori salariile politiei politice numita ANI si altele.

      Ștergere