BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 2 august 2012

- DĂ-L PE BĂSESCU ÎN JUDECATĂ

Poți face o acțiune în pretenții de insultă şi calomnie scutită de taxe juridice şi care poate fi trimisă şi prin poştă, cu confirmare de primire…:

Către Judecătoria sector 1 Bucureşti
Domnule președinte
Subsemnatul ..........cu BI/CI............, domiciliat in........, str......., nr......, ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….., prin prezenta formulez o acțiune în pretenții pentru insulta şi calomnie împotriva pârâtului Băsescu Traian, domiciliat în București, sector 1, Vila Lac3, care, în mod repetat m-a acuzat de susținere şi legitimare a unei lovituri de stat în România, pentru faptul că am votat la referendumul din 29 iulie 2012.
În fapt, pârâtul Băsescu Traian, în perioada 8-29 iulie 2012 a afirmat în diverse ocazii, la conferințe de presă, interviuri şi posturi de televiziune că cei care vor vota la referendum susțin şi legitimează o lovitură de stat in România, ceea ce contravine legislației în vigoare, Constituției  României,c are considera legal participarea la referendum ( Art.2  aliniat 1 din Constituţia României) şi dreptul  la vot ( art. 36 din Constituţia României  şi Art.21 din Declaraţia Universală a Drepturilor Omului).
Afirmațiile pârâtului mi-au știrbit onoarea şi demnitatea de cetăţean al României, mi-au adus grave prejudicii imaginii şi integrității mele morale, în localitate fiind cunoscut ca o persoană cu o reputație aleasă, ……………………………………………..
Dreptul la onoare şi dreptul la reputație sunt reglementate şi de legislația civilă, precum art.54 alin.1 lit.c) si d) din Decretul nr.51/1954.
Având în vedere cele menționate mai sus solicit o despăgubire morală in valoare de......, şi declararea de scuze oficiale în trei ziare naționale şi la 3 televiziuni naționale ( inclusiv la Antena 3), precum şi plata cheltuielilor de judecată.
Despăgubirea băneasca solicitată, pe lângă faptul că nu acoperă prejudiciul suferit , este pe de o parte compensatorie în vederea reabilitării mele si pe de altă parte punitivă, adică cu titlu de pedeapsă pentru comportamentul ofensator al pârâtului.
În drept, cererea este întemeiata pe dispozițiile art.998, art.999 cod civil, art.274 si art.275 cod procedura civilă.
În dovedirea cererii, mă voi folosii de proba cu martori, înscrisuri şi interogatoriu (anexa copie după BI/CI cu stampila/timbrul VOTAT).

Data
Semnătura
Domnului Președinte al Judecătoriei sector 1 București

Date de contact:

Adresa Judecătoriei SECTORUL 1 este:
       Bucuresti, Str. Danielopol Gheorghe nr. 2-4, sector 4.
Telefon:
       021/318.77.01
Fax:
       021/313.21.73
E-mail:
       judecatoria-sector1@just.ro
Persoane de contact:
       grefier Dinu Laura Georgeta-Biroul de Informaţii şi Relaţii Publice-021/318.77.01 int. 464


 Pentru a va ajuta:
 http://www.ziare.com/articole/basescu+declaratii+campanie+referendum

 http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/REFERENDUM_2012-_Scandaluri_de_campanie_si_politicieni_cu_memorie_scurta_0_744525884.html

 http://www.agendadeiasi.ro/politic/5-stiri/26444-declaratii-traian-basescu-referendum-iulie-2012-iata-ce-mesaj-le-a-transmis-celor-de-la-antena-3.html

 http://www.evz.ro/detalii/stiri/mesajul-lui-traian-basescu-la-finalul-campaniei-poate-ca-spiritul-olimpic-ii-va-face-pe-a-993946.html

 http://www.gandul.info/politica/referendum-2012-victor-ponta-il-somez-pe-basescu-sa-inceteze-imediat-amenintarile-fata-de-romanii-care-au-votat-sa-inteleaga-ca-este-un-presedinte-ilegitim-pentru-romania-9910937

Un comentariu:

  1. Orice cetatean sau organizatie poate depune la Tribunalul Bucuresti o cerere de scoatere in afara legii, a PDL-ului : Incalcarea de catre PDL a Legii nr. 14/2003 a partidelor politice (publicata in Monitorul Oficial nr. 25 din 17 ianuarie 2003). Iata ce spune legea : CAPITOLUL I Dispozitii generale Art. 1. Partidele politice sunt asociatii cu caracter politic ale cetatenilor romani cu drept de vot, care participa in mod liber la formarea si exercitarea vointei lor politice, indeplinind o misiune publica garantata de Constitutie. Ele sunt persoane juridice de drept public. Art. 2. Prin activitatea lor, partidele politice promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic, contribuie la formarea opiniei publice, participa cu candidati in alegeri si la constituirea unor autoritati publice si stimuleaza participarea cetatenilor la scrutinuri, potrivit legii. Aceasta ultima prevedere arata ca PDL a incalcat legea prin declararea oficiala a boicotului, cu atit mai mult cu cit s-a adresat in scris Curtii Constitutionale inainte de referendum, invocind necesitatea unei majoritati solide in consultarile populare. Angajamentul mincinos si ilegal facut de PDL si de competitorul Traian Basescu este un element esential de scoatere in afara legi a PDL-ului

    RăspundețiȘtergere