BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

- APEL LA DEMNITATE ŞI CURAJ

ROMÂNI ŞI MAI ALES VOI, CETĂŢENII VĂII JIULUI! DACĂ MAI AVEŢI UN STROP DE DEMNITATE ŞI CURAJ ÎN VOI, HAIDEŢI CU TOŢII, PE  24.01.2012, ÎN STRADĂ ÎNCEPÂND CU ORELE 10.30. NOI, FEDERAŢIA NAŢIONALĂ A MUNCII, UNIUNEA NAŢIONALĂ A MUNCII VALEA JIULUI, LIGA MUNCITORILOR DIN ROMÂNIA ŞI PENSIONARII MINERI MAI AVEM MITING APROBAT ŞI PE 23 ŞI PE 24.01.2012, ÎN PETROŞANI, CU PLECARE DIN PIAŢA VICTORIEI. TOTI CEI CARE NU SUNT LAŞI ŞI MAI AU UN STROP DE DEMNITATE ÎN EI, SUNT INVITAŢI SĂ NI SE ALĂTURE PENTRU A PUNE UMĂRUL LA DĂRÂMAREA DICTATURII LUI BĂSESCU ŞI A CIUMEI PORTOCALII.
NEMERNICII DE LA PUTERE NU SUNT BĂTUŢI ÎN CUIE... CI OAMENII PREA LAŞI... DACĂ AR IEŞI UN MILION DE OAMENI ÎN STRADĂ, NEMERNICII DE LA PUTERE AR FUGI CA CEAUŞESCU. ÎN BUCUREŞTI SUNT PESTE 2 MILIOANE DE LOCUITORI ŞI IES, CEL MULT 2 000 DE OAMENI ÎN STRADĂ. ADICĂ 0,1%. ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ CEILALŢI 99,9% TRĂIESC BINE... SAU SUNT LAŞI. SUNT LOCALITĂŢI ÎN CARE SUNT 30 000 DE LOCUITORI ŞI IES ÎNTRE 500 ŞI 4000 DE LOCUITORI ÎN STRADĂ. DIN PĂCATE ĂŞTIA SUNT ROMÂNII... AŞTEAPTĂ CA CEI PUŢINI, CARE AU CURAJ, SĂ LE REZOLVE ŞI LOR PROBLEMELE.

NU MAI FIŢI LAŞI! FIŢI DEMNI ŞI CURAJOŞI!

TRĂIASCĂ ROMÂNIA, TRĂIASCĂ DEMOCRAŢIA SI POPORUL,
JOS CIUMA PORTOCALIE ŞI JOS DICTATORUL

Pensionarii militari fac acelasi lucru in Bucuresti:
 Armaselu Marin PERFECT DE ACORD CU DVS. ! LASITATEA INCA ESTE LA RANG DE VIRTUTE PENTRU CEA MAI MARE PARTE A ROMANILOR. IN 24 IANUARIE, IN BUCURESTI, INCEPAND CU ORA 10.30, IN PIATA VICTORIEI, VOR IESI LA UN MITING AUTORIZAT MILITARII IN REZERVA AFILIATI S.C.M.D.

2 comentarii:

 1. Frumos mesaj, mobilizator si triumfator, succes tuturor romanilor!
  In acest moment privesc la postul de televiziune "OTV", la primul Congres al Partidului Poporului.
  Am aflat acum ca: "Piata Universitatii s-a mutat la Casa Poporului"
  As avea o mare bucurie daca acest edificiu impunator ar reveni in totalitate poporului, adica ar reprezenta sediul reprezentativ al societatii civile, inclusiv al unui partid mare al cetatenilor, indiferent de denumirea pe care o poarta.
  Va rog (sindicatul pe care il reprezentati in Valea Jiului) sa faceti in acest sens o propunere legislativa pe care eu, fost constructor la Casa Poporului) o voi mediatiza cu mare placere in intreaga lume!

  MCP Press Agency, MIHAI GEORGEVICI

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru aprecieri si pentru sustinere!

  RăspundețiȘtergere