BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 29 august 2011

- Previziuni aproape împlinite

   La sfârşitul anului trecut, 2010, când incompetentul guvern Boc, deja, arăta poporului că salariile nu vor reveni de la 01.01.2011, la cât au fost in Iunie 2010, iar UDMR a demonstrat că nu are cuvânt, neţinându-şi promisiunea dată prin care spunea că, dacă salariile nu revin la forma iniţială începând cu 01.01.2011, va ieşi de la guvernare, EU am spus că UDMR nu va mai prinde pragul electoral de 5% pentru a mai intra în Parlament şi că, la înţelegere cu PDL şi UNPR, vor scădea pragul electoral la 2-3% pentru ca PDL să continuie să mai aibă ca parteneri UDMR şi UNPR prin hoţiile făcute la alegerile din decembrie 2009 şi prin alte manevre. Zilele acestea am auzit că, aceşti incompetenţi de la putere, au pus în discuţie exact ceea ce spuneam eu anul trecut. Probabil că au făcut-o la cererea UDMR care şi-a dat seama că şi maghiarii au avut salarii şi venituri tăiate, plătesc preţuri, taxe, impozite,etc. mai mari şi UNPR care ştie că mai mult de 2-3% nu prinde la alegeri. De asemenea mai există şi dorinţa PDL şi a lui Băsescu de a face ca, mai multe partide micuţe, să poată diminua procentul electoral al USL, prin voturile pe care le acaparează acestea.
  În ceea ce mă priveşte, este mai mult decât clar că PDL nu poate câştiga respectând Constituţia, respectând legislaţia actuală şi în mod cinstit. Din păcate şi românii sunt proşti şi usor coruptibili, vânzându-şi la preţ de nimic voturile. Dacă o mai fac şi la următoarele alegeri îşi merită soarta şi nu mai au niciun drept să ridice vocea sau să iasă în stradă. Românii nu ar trebui să uite următoarele lucruri:

- Faptul că hoţiile, tâlhăriile, jafurile armate, violurile, etc. din ţara noastră au luat amploare se datoresc tocmai exemplelor politicienilor de la putere:
 1) Anastase a fraudat o lege şi a jefuit milioane de pensionari şi nu a păţit nimic.
 2) Coaliţia de la putere a furat 25% din salarii, 15% din ajutoarele de somaj, trusouri pentru nou născuţi, etc. şi nu a păţit, nimeni, ceva.
3) Boc a violat Constituţia de cel putin 14 ori... A păţit ceva?
 4) PDL dă mită electorală de faţă cu televiziunea şi poliţia. A păţit cineva ceva?
 5) Băsescu se urca băut la volan... A păţit ceva?
 6) Tot Basescu şi-a însuşit o casă în mod ilegal... A păţit ceva?
 7) Tot Băsescu a vândut flota... A păţit ceva?
 8) Fetele lui Băsescu cheltuie mai mult decât câştigă toata familia Băsescu la un loc, fără să facă împrumuturi... A anchetat, cineva, acest fapt?
 9) Udrea şi-a achitat împrumutul de 3 milioane de Euro imediat ce a ajuns ministru. S-a sesizat cineva?
10) Blejnar este acuzat de corupţie, primire de mită, etc. la care se adaugă şi inginerii financiare ( modul de achiziţionare a casei ). Îl anchetează cineva? ETC.
- ROMÂNIA ESTA ŢARA SĂRACILOR ( POPORUL ), JEFUIŢI DE BOGAŢII CARE SE DAU A FI SĂRACI ( POLITICIENII DIN ARCUL GUVERNAMENTAL ŞI FAMIGLIA BASESCU ).
 Şi te mai intrebi de ce infracţionalitatea a atins cote alarmante, de ce România este considerată cea mai coruptă ţară din UE, etc. ... iar, românii sunt printre cei mai săraci oameni din lume.
 Altfel ar sta lucrurile dacă românii ar fi curajoşi, demni şi nu s-ar mai lăsa cumparaţi de trădătorii de neam şi de ţară: Băsescu, PDL, UDMR şi UNPR.


Încă un lucru să nu uite românii: aşa numita creştere economică s-a făcut pe baza tăierilor veniturilor românilor şi nu pe baza creşterii productivităţii. Incompetentul guvern Băsescu ( nu este nicio greşeală ci adevărata stare de fapt ) nu a făcut nimic pentru creşterea producţiei şi pentru crearea de locuri de muncă. Din contră: doar a tăiat şi a distrus şi, aşa cum mai spuneam într-un articol anterior şi în multele mele comentarii de pe forumuri, vor urma multe alte tăieri din cauza acestor hoţi ( uitaţi-vă cu cât s-au îmbogaţit aceşti indivizi de la putere) şi incompetenţi şi va fi şi mai rău după rectificările bugetare din octombrie 2011...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu