BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 30 ianuarie 2017

- Tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși, care au ieșit în stradă în luna ianuarie 2017, apără POLIȚIA POLITICĂ și SECURITATEA STALINISTO-NAZISTĂ DE TIP MAFIOT, care au fost create de Băsescu și sunt patronate de Iohannis

Mârlanul Iohannis încălcând Constituția României
 După Decembrie 1989 nu credeam că cineva va ieși în stradă ca să apere POLIȚIA POLITICĂ și SECURITATEA NEOCOMUNISTĂ DE TIP MAFIOT (SRI INVENTEAZA, DNA SEMNEAZA – Marturii explozive ale anchetatorilor DNA: „Am primit de la SRI notele de redare... le-am certificat fara a compara procesele-verbale cu inregistrarea), care au fost create de Băsescu și perpetuate de Iohannis...

  Îmi aduc aminte că în 2016 am spus în repetate rânduri că, dacă guvernul Ponta ar fi făcut 5% sau 10% din nemerniciile comise de tehnocrații lui Iohannis din ”guvernul meu” CIOLANNIS, ar fi iesit în stradă mii sau zeci de mii de tineri ”frumoși, liberi”, proști,idioți și leneși. Guvernul Grindeanu nu a făcut nimic rău și tot au ieșit în stradă, pentru că așa au ordin.



Guvernul Grindeanu
  Acum avem un guvern PSD+ALDE care lucrează pentru români de aproximativ 3 săptămâni, timp în care a fost sabotat mereu de către infractorul Iohannis.
Avem, din nou, o speranță de mai bine după ce o pierdusem în noiembrie 2015, tot din cauza tinerilor ”frumoși, liberi”, proști,idioți și leneși. Acest guvern, în doar 3 săptămâni, a mărit pensiile și de la 01.02.2017 le va scuti de CASS și impozit (pe cele sub 2000 lei). Tot de la 01.02.2017 va fi mărit salariul minim de la 1250 lei la 1450 lei (de reținut faptul că multe lucruri intră în vigoare de la 01.02.2017 din cauză că Iohannis a sabotat înființarea și investirea guvernului PSD+ALDE timp de aproape o lună). De asemenea, studenților li s-au triplat, aproape, bursele și au gratuitate totală la transport pe calea ferată. Au fost mărite salariile celor din sănătate și învățământ, etc.

Se pare că nu le convine Cotroceniului, PDL-ului în piele de PNL și USR-ului, că românii o vor duce mai bine și, astfel, aceștia nu vor mai putea fi prostiți și manipulați, ceea ce va duce la pierderea oricăror alegeri viitoare de catre cei care au taiat salarii, pensii, etc.. De aceea și-au scos tâmpiții în stradă.

Chiar dacă am ce am cu PSD, trebuie să recunosc faptul că programul de guvernarea al PSD+ALDE (Programul de guvernare PSD+ALDE) este primul program, din 1990 și până în prezent, care se îndreaptă, în special, către cetățeanul de rând și către tineret. În plus, acest program, are niște termene de realizare exacte (pe care mârlanul Iohannis caută să le saboteze ca să poată da vina pe guvernarea PSD+ALDE că nu și-au ținut promisiunile) pe care eu le-am cerut mereu din partea partidelor atunci când candidează, pentru că eram sătul de ”vom face”, ”vom drege”, etc. și să nu se facă nimic. Parcă sună altfel când auzi ”începând cu... se face asta” sau ”între... și între... se face asta”, adică date și termene concrete și asta îmi face plăcere.
  Actualul guvern, guvernul Grindeanu, știe că mai are la dispoziție 3 luni până când România va plăti o amendă de cel puțin 80 milioane de euro pe an pe care o va primi de la CEDO. Mai știe și că sunt 60-70 de articole din codurile penale declarate neconstituționale de către CCR în ultimii doi ani și că acestea trebuiesc armonizate cu Constituția României.

  Din cauza sabotajului declarat pe față de mârlanul Iohannis și din cauza timpului scurt pe care îl are la dispoziție, guvernul Grindeanu a recurs la inițierea unor ordonanțe de urgență una privind GRAȚIEREA, care are ca scop scăparea României, pe termen scurt, de amenda de peste 80 milioane de euro (exact ceea ce a făcut și Italia cu ceva timp în urmă) ceea ce va da timp guvernului să construiască câteva penitenciare (are doar 4 pagini din care 3 pagini sunt cu excepții de la grațiere) si pe care cei din stradă nu au citit-o pentru că nu știu să citească, sau au citit-o dar nu au înțeles-o, deși, dacă i-o citești unui copil de grădiniță ar înțelege-o imediat, sau nu vor să o înțeleagă pentru că așa au ordin. Cea de a doua ordonanță se referă la armonizarea articolelor din codurile penale declarate de CCR ca find neconstituționale cu Constituția României. Cele două ordonanțe au fost trimise spre avizare instituțiilor competente...

Protestatar nemulțumit de banii primiți
  Cu toate acestea, Iohannis, PDL în piele de PNL și cu USR, în loc să aprecieze faptul că România va fi scăpată de o amendă mare, au prins momentul să-i prostească din nou pe proștii de serviciu, tinerii care ies în stradă aiurea, la comandă și contra cost.
Faptul că la aceste proteste neautorizate au participat membrii PDL în piele de PNL, ai USR și chiar Iohannis, demonstrează că protestele au fost organizate și finanțate de aceștia împreună cu SRI și organizațiile sorosiste. De fapt există SUSPICIUNI REZONABILE că aceste proteste neautorizate au fost organizate de cei amintiți, adică, orice om cinstit își dă seama că aceste proteste sunt organizate de cei care au pierdut alegerile în 11 decembrie 2016.
Am întrebat o mulțime dintre acești indivizi, care spun că au iesit și vor mai ieși împotriva grațierii, dacă au citit proiectele de ordonanțe și, mai ales cel cu grațierea (unde propaganda basisto-iohannistă i-a îndoctrinat cu faptul că anumite personaje care deranjează băsismul, iohannismul, POLIȚIA POLITICĂ și SECURITATEA NEOCOMUNISTĂ DE TIP MAFIOT (care au fost create de Băsescu și perpetuate de Iohannis) vor scăpa de dosarele fabricate de POLITIA POLITICĂ în colaborare cu SECURITATEA NEOCOMUNISTĂ DE TIP MAFIOT (Documente privind implicarea ilegală a serviciilor secrete și speciale în justiție) ...
Sorosistii Prună și Pâslaru
Niciunul dintre cei întrebați nu au citit proiectele de ordonanțe... și oricât le-am explicat că fac o mare greșeală dacă ies în stradă fără să știe concret DE CE și PENTRU CE..., mi-am dat seama că nu are rost... Sunt spălați pe creier și prea îndoctrinați ca să mai poată fi salvați. Totuși voi pune link-uri către proiectul de OUG privind GRAȚIEREA și către OUG nr.13/2017 privind modificarea codurilor penale:

  1. PROIECT OUG PRIVIND GRAȚIEREA
  2. OUG nr. 13/2017 - modificarea şi completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal şi a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală (aici adaug și precizările făcute de ministrul justițieiMinistrul Justiţiei, Florin Iordache, îi îndeamnă pe cei care protestează împotriva ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale să "citească cu atenţie şi responsabilitate" prevederile actului normativ)


  Din păcate am mai scris despre aceste ieșiri în stradă ale tinerilor... și, de fiecare dată, am avut dreptate. Niciuna din ieșirile tinerilor în stradă din 2014 și 2015 nu s-au soldat cu lucruri bune pentru România și români... În 2014 ne-am ales cu un nou președinte infractor (Românii au ales, din nou, un preşedinte penal susţinut de băsişti şi extremişti maghiari... Va fi vai şi amar de ţărişoara asta...). În 2015 ne-am ales cu cel mai prost guvern (Document oficial al Guvernului: Absorbţie ZERO a fondurilor europene structurale pentru 2014-2020) din 1990 și până în prezent și am spus-o, atunci, că tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși au iesit în stradă pentru a ne fi mai rău (SĂ IEŞI ÎN STRADĂ ŞI SĂ PROTESTEZI CA SĂ-ŢI FIE MAI RĂU, ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII IDIOT!).

   Pentru Iohannis și frustrații din PDL în piele de PNL, din USR și tehnocăcații lui Iohannis din ”guvernul meu” CIOLANNIS am vești proaste:


  1.  Voința supremă a poporului s-a exprimat DEMOCRATIC și CONSTITUȚIONAL prin vot pe data de 11 Decembrie 2016 și voi ați pierdut;
  2.  PDL în piele de PNL s-a lăudat că are peste 500 000 de membrii la nivel de țară... În stradă au fost doar 90 000 (deci nu toți membrii sunt de acord cu protestele ilegale);
  3.  Când japonezii au atacat Pearl Harbour, amiralul Isoruku Yamamoto a spus: ” Mă tem că am trezit un uriaș adormit.”. Să nu se întâmple asta cu poporul român care vrea un trai mai bun, decență, demnitate și pace, lucruri pe care le puneți în pericol voi cu dorința voastră acerbă de a accede la putere...



 
Închei cu o informație pentru tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși... (sau să le spun tinerii neo-naziști din România?):

Termenul de ”ciumă roșie” a fost inventat de Goebbels și folosit de naziști în propaganda fascistă dusă împotriva evreilor, polonezilor și Rusiei.
Deci este o reminiscență nazistă și este interzisă prin OUG nr.31/2002 ”privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28.3.2002”, art.2 litera (b), OUG modificată prin ”Legea 107/2006 - pentru aprobarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii 03 mai 2006 Monitorul Oficial 377/2006”.

Ar mai fi informația că au participat la proteste, cu caracter politic, ilegale și neautorizate și că, în conformitate cu definițiile date de mârlanul Iohannis, sunt PENALI. În plus, protestele lor pot fi considerate ca find un atac la adresa statului de drept, pentru că nu trebuie uitat faptul că protestele autorizate ale USL au fost catalogate de Băsescu și PDL (acum în piele de PNL și PMP) ca find un atac la statul de drept. Pe cale de consecință, protestele lor ilegale sunt și mai grave.

Foto creat de mine în noiembrie 2015


UPDATE 1

Există un singur lucru bun în urma acestor proteste...

PENTRU CĂ NU S-A LUAT NICI O MĂSURĂ ÎMPOTRIVA PROTESTATARILOR ILEGALI, DE ACUM ÎNCOLO TOATE ORGANIZAȚIILE SINDICALE, GREVIȘTII, ALTE ORGANIZAȚII, PARTIDE ȘI CHIAR PERSOANE FIZICE CARE VOR SA PROTESTEZE, SĂ INIȚIEZE MITINGURI, INCLUSIV MITINGURI ELECTORALE O POT FACE FĂRĂ SĂ MAI CEARĂ APROBĂRI ȘI AUTORIZAȚII, DE LA INSTITUȚIILE ÎNDREPTĂȚITE ÎN ACEST SENS,  ȘI, ÎN PLUS, POT OCUPA CAROSABILUL ȘI MĂRȘĂLUI PE UNDE VOR FĂRĂ NICI O PROBLEMĂ...


UPDATE 2



În urma unor navigări pe internet am găsit detalii despre articolul incriminat de stradă dintr-un cod penal nemodificat și de precizările făcute de un avocat pe marginea acestuia...
Poate că așa, cei din stradă, vor înțelege că au ieșit aiurea în stradă și că s-au lăsat manipulați pentru a face jocurile nemernice ale lui Iohannis, ale PDL în piele de PNL, ale USR și ale sistemului neocomunist-securist de tip mafiot creat de Băsescu și perpetuat de Iohannis. Am făcut capturi foto pentru a nu fi acuzat că am modificat textul (aici este și link-ul: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-183):





UPDATE 3

CCR a dat verdictul: OUG 13/2017 a fost aprobată legal și constituțional... Se duc ăia din stradă să conteste decizia CCR?

Președintele CCR Valer Dorneanu a declarat, miercuri, că nu există conflict juridic de natură constituţională între puterile statului și a anunțat că mâine va judeca constituționalitatea ordonanței. Acesta a spus că decizia a fost luată cu majoritate de voturi.

Am constatat că nu există un conflict, între Parlament și Guvern. Subliniez că acesta a pornit de la OUG 13 / 2017 și subliniez că abrogarea acesteia nu poate opri procesul constituțional în curs de derulare, pentru că așa cum s-a pronunțat și CCR în mai multe cazuri, renunțarea sau abrogarea unui act normativ nu ne poate opri din procesul acesteia. Deci abrogarea OUG nu are sens. Cât despre natura conflictului dintre Parlament și Guvern – s-a spus că Guvernul și-a arogat un drept de legiferare pe care nu îl are. Este adevărat că Parlamentul are aceste drepturi. Guvernul, de regulă, nu are o astfel de competență. În mod excepțional, Guvernul poate fi delegat să emită astfel de ordonanțe. În cazul ordonanțelor de urgență, delegările sunt mai largi și se aplică în situații excepționale. În această privință, nu există un conflict. Guvernul a acționat legal. Urgența și oportunitatea actului normativ nu este de competența Curții să o verifice în această sesizare. Deci aici suntem în materia unui conflict de competență, nu analizăm actul normativ, cu acțiuni care încalcă prerogativele puterii. Este dreptul Guvernului să aprecieze urgența și conținutul ordonanței și aceste lucruri pot fi verificate prin control a priori sau litera d) legată de neconstituționalitate. Mâine ne vom pronunța cu privire la sesizarea Avocatului Poporului Cât despre conflictul cu autoritatea judecătorească, acesta ar fi fost valabil, dacă Guvernul ar fi nesocotit decizia legală, ori CSM apreciază excesiv textul din lege care se referă la avizarea acelor.”, a spus Valer Dorneanu, după ședința CCR.

Curtea Constituţională a României (CCR) a discutat cererile preşedintelui Klaus Iohannis şi şefei Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, privind constatarea unui conflict între puterile statului în urma adoptării OUG privind modificarea Codurilor penale.

37 de comentarii:

  1. M-a uns pe suflet! Nici că se putea mai bine de atât! Asta da articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Cand spui adevarul doar oamenii cinstiti il apreciaza si il inteleg perfect.
      Restul, mai mult ca sigur, ma vor injura.

      Ștergere
    2. Recunosc ca mi-a raspuns la niste intrebari si apreciez detaliile expuse. Foarte bun articolul! Cunosc multi oameni care nu au citit proiectele, ordonantele, legile. I-am intrebat si au infirmat. "Am citit ce au scris jurnalistii" spun ei. Nimeni nu pare sa stie directiva de la Cedo sau hotararile Curtii Constitutionale, si mai rau, toti care au citit doar OUG interpreteaza defectuos articolele. Nu sustin niciun partid, indemn doar la informare corecta si completa.

      Ștergere
    3. Multumesc!
      Asta ma chinui si eu: sa-i fac sa citeasca cu atentie si sa gandeasca cu propriul cap.
      Chiar am recurs si la acest "dus rece" ca sa le atrag atentia...

      Ștergere
    4. Un guvern ar trebui să facă totul pentru binele propriului popor și al țării față de care au jurat credință. Mergând pe această logică,această țară are probleme nu urgente, ci arzătoare comparativ cu cele abordate de OUG dată, pe care guvernul actual le ignoră total. Acum am o întrebare: -Dacă unui infractor i s-ar da posibilitatea de a da legi, care credeți că ar fi acelea?
      Dacă aveți puterea de a răspunde onest și obiectiv, măcar față de dumneavoastră,tot ar fi un progres imens pentru dumneavoastră.

      Ștergere
  2. Wow ... am gasit pe cineva care este pentru aceste OUG care gratiaza coruptii si legalizeaza furtul.

    Toate manipularile si minciunile pe fata spuse in ultima luna sunt luate si puse in acest articol.

    Ce mi se pare cu adevarat amuzant este ca misto-ul facut de tipul cu panoul "Vreau 60 lei, e mai frig azi" este luat drept serios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca nu ai citit proiectul de ordonanta... Are doar 4 pagini din care 3 sunt cu exceptii. Deci trebuie sa inteleg ca nu stii sa citesti sau nu intelegi ceea ce citesti, desi si un copil de gradinita ar intelege ceea ce este scris acolo daca i s-ar citi.

      Ștergere
  3. Ba, io sunt pro gratiere. Dar fara oamnei politici si cei care au furat din banul public. Cred ca 90% sunt ca mine ... ii dureau fix in puia de gratiere. Dar daca ii eliberam pe aia care inca au datorii la stat de 60 milioane de euro atunci hai sictirrrrrrr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si am fost si la proteste.

      Ștergere
    2. Cu prostiile astea pe care le postezi pe aici, blogger-ul lui pește, demonstrezi că ori ești dobitoc, ori îți urăști țara...

      Ștergere
    3. Se vede ca niciunul nu ati citit proiectul de ordonanta... Are doar 4 pagini din care 3 sunt cu exceptii. Deci trebuie sa inteleg ca nu stiti sa citesti sau nu intelegeti ceea ce cititi, desi si un copil de gradinita ar intelege ceea ce este scris acolo daca i s-ar citi. Si daca iesiti in strada pentru ca v-au spus altii ca este rea atunci, exista o singura explicatie: va incadrati in titlu.

      Ștergere
    4. Se vede ca ai capacitatea de a repeta foarte bine ce ai scris deja, cu copy-paste in textul initial. Bravo, esti un papagal de exceptie!

      Ștergere
    5. Antena 3 si RTV functioneaza.
      In rest fericiti cei saraci cu duhul .......

      Ștergere
  4. 1 .In afara de Taraf Tv vauitati la stiri: ati vazut ce se va intampla din cauza maririi salariului minim ? PSD- spune : vor fi create 42000 de locuri de munca. Angajatorii spun : vor urma concedieri.
    2. S-au triplat bursele la studenti ? Ia sa vedem? Cand ?
    3 "Avem, din nou, o speranță de mai bine după ce o pierdusem în noiembrie 2015, tot din cauza tinerilor ”frumoși, liberi”, proști,idioți și leneși." - daca imi aduc aminte cei mai multi care au iesit la vot nu au fost tinerii , ci tot pensionari ca tine.
    Cu alte cuvinte , mosu Valter , esti un blogger de cacat, sa imi giugilesti cucul si mie si tuturor celor care au protestat impotriva Gratierii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S. Deci vointa poporului a fost democrata si constitutionala in 11 Decembrie 2016.
      Ceea ce faceti voi este ilegal si neconstitutional.

      Ștergere
  5. Vă reamintesc că, potrivit proiectului pe care PSD încearcă să-l treacă cu forța, în ciuda tuturor protestelor, prăduitorii ar urma să aibă o triplă protecție:

    – nu e abuz în serviciu sub 200.000 de lei
    – nu se cercetetază dacă nu face plângere partea vătămată (adică primarul împotriva primarului)
    – nu se mai cercetează dacă plângerea se face după mai mult de 3 luni de la comiterea faptei (ceea ce anulează, practic, anchetele bazate pe rapoartele Curții de Conturi, care vin, de obicei, după un an).
    Despre asta ce spui mos idiot ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar eu iti reamintesc ca in luna Mai 2016, "guvernul meu" CIOLANNIS a modificat, PE ASCUNS, 132 de puncte din codurile penale si au introdus prevederi care au sporit puterea POLITIEI POLITICE si SECURITATII NEOCOMUNISTE DE TIP MAFIOT, dand posibilitatea procurorilor sa anuleze hotararile judecatoresti care nu le convin...
      In ce tara democrata mai exista asa ceva? Si nu ati iesit in strada.

      Ștergere
    2. Tanar idiot:
      !. Spui ca "– nu e abuz în serviciu sub 200.000 de lei". Iti raspund cu raspunsul ministrului Justitiei: Textul art. 297 din Codul penal a fost declarat neconstituţional şi era ambiguu, de aceea trebuia modificat. Prin noua formă, am clarificat infracţiunea de abuz în serviciu sub două aspecte: a) ca infracţiune de corupţie, sub incidenţă penală, atunci când prejudiciul depăşeşte valoarea de 200.000 de lei SAU reprezintă vătămare gravă, certă şi efectivă a intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice; b) sub incidenţa Codului muncii, atunci când prejudiciul este mai mic de 200.000 de lei"

      2. Nu demult, am deschis un proces impotriva unor ilegalitati crase... Hotararea a fost ca nu sunt indreptatit sa fac asta ci doar ministerul public care, bineinteles, ar fi trebuit sa se autosesizeze dar nu a facut-o. In schimb a facut-o in baza unor denunturi false, facute de terte persoane, si Romania a fost condamnata de nenumarate ori la CEDO. Pe baza acestor fapte este nevoie ca victima sa faca plangerea. Asa este peste tot in tarile democrate.

      3. Citeste cu atentie OUG 13/2017: http://lege5.ro/Gratuit/ge2dqmrrgyya/ordonanta-de-urgenta-nr-13-2017-pentru-modificarea-si-completarea-legii-nr-286-2009-privind-codul-penal-si-a-legii-nr-135-2010-privind-codul-de-procedura-penala

      Ștergere
  6. Ce pretentie sa ai de la "tinerii frumosi si liberi" care nu inteleg un text cand il citesc. Doar asculta de manipulați. Sunt ca oile, nu au păreri, nu au idei, fac ce li se spune. 600 lei era o gluma, dar serios, pentru câți bani ati iesit in strada? Cred că pentru mai putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit cele 2 proiecte de OUG cred ca de vreo 10 ori ca sa-mi dau seama daca este ceva gresit. Nu am gasit nimic gresit. La OUG pentru gratiere se mai pot aduce imbunatatiri dar, cuprinsul de pana acum nu este gresit.
      Tinerii astia nu au citit niciunul din cele doua proiecte. Au luat de bune spusele propagandei basisto-iohanniste. Si ne mai miram de ce merge totul rau in tara asta... Cu astfel de tineri nici nu este de mirare.

      Ștergere
  7. Am rememorat unele evenimente din ultimii ani si am ajuns la concluzia ca tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși de profesie protestatari sunt un risc major pentru siguranta statului roman.
    Iata de ce spun acestea:
    1. In noiembrie 2014, tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși de profesie protestatari, au iesit in strada si ne-am ales cu un nou presedinte infractor care, la acea data, avea un dosar pe rol la ICCJ, dosare penale privind conflictul de interese si retrocedari frauduloase pe la DNA, o casa pierduta in instanta pentru ca o obtinuse prin FALS si UZ DE FALS si proces pentru o alta casa din acelasi motiv: a fost obtinuta prin FALS si UZ de FALS (pe care a si pierdut-o, ulterior in instanta). Pe deasupra si ahtiat dupa putere absoluta.
    2. In noiembrie 2015, tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși de profesie protestatari, au iesit in strada si au provocat caderea guvernului Ponta, cel mai bun guvern de pana atunci, care adusese la buget 12 miliarde de lei in plus si inlocuirea acestuia cu cel mai prost guvern din toate timpurile, "guvernul meu" CIOLANNIS condus de Ciolos care avea dosar pentru abuz de putere si care, dupa un an de zile a lasat un prejudiciu de peste 14 miliarde de lei.
    3. In Ianuarie 2017 a venit guvernul Grindeanu in urma unui vot DEMOCRATIC si CONSTITUTIONAL, cu toata opozitia presedintelui ahtiat dupa puterea absoluta. Primele masuri au fost luate in favoarea oamenilor si a tarii. Se pare ca bunastarea romanilor nu convine anumitor cercuri si i-au chemat in strada pe tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți și leneși de profesie protestatari. Inca nu stim ce se va intampla, dar daca protestele aiurea ale acestora nu vor inceta, va fi vai si amar de tarisoara asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta da articol ! Pe mine m-a uns altundeva !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut pe profilul dumneavoastra ca si in trecut ati aparat oameni din PSD, gen Ponta -Mickey Mouse, sunteti cu ei in sange. Nu m-ar mira nici sa aveti ceva dosare penale pentru care stati ca pe ace. Am observat si ca va e frica de DNA ca de dracu! E singura institutie din tara asta care functioneaza ca unsa si care a mai rarit din penalii astia de politicieni (nu doar din PSD, dar de acolo cei mai multi!!!!!) Deci, pe " tinerii aia idioti si frumosi" nu ii poti prosti. Ne-am saturat de comunism, de nepotisme, de hai ca ne intelegem noi, facem sa fie bine, de corupti si de penali, de oameni de 2 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Nu am avut si nu am dosare de niciun fel. Deci nu mi-e frica de DNA dar nu sunt de acord cu POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST pe care o face si cu tripla masura pe care o are.
      2. " tinerii aia idioti si frumosi" pot fi prostiti foarte usor. Citeste:

      https://www.bugetul.ro/un-ofiter-sri-da-cartile-pe-fata-razboiul-se-duce-intre-psd-si-noi/

      3. Daca Romania ar fi fost stat de drept si nu de DREPTI si ar fi avut Justitie si nu "justitie" = POLITIE POLITICA, famigliei Iohannis i s-ar fi facut dosar penal pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA dupa ce a pierdut doua case in instanta pentru acelasi motiv: FALS SI UZ DE FALS. Pe langa aceasta, ancheta s-ar fi extins si la modul in care au fost obtinute si celelalte case si la averea famigliei... Asa se procedeaza in tarile DEMOCRATE si cu o JUSTITIE REALA. Parerea mea este ca OUG 13/2017 era foarte buna si respecta cerintele CCR, ale consiliului de la Venetia si jurisprudenta CEDO. DNA nu doreste aceste precizari in ceea ce priveste abuzul in serviciu pentru ca nu poate aplica tripla masura. In prezent, daca esti de la PSD si/sau ALDE, ai produs o paguba de 50 000 lei ti se face dosar penal... Daca esti din sfera Cotroceniului sau a PDL in piele de PNL sau de la USR si ai facut o paguba de 200 000 de lei, ti se face dosar de contraventie. Acel prag delimita, in primul rand, faptele contraventionale de faptele grave si penale, nu excludea recuperarea banilor si mai aducea un lucru in plus: FACEAI ACEEASI PAGUBA, PRIMEAI ACEEASI PEDEAPSA. Bineinteles ca, pentru cei iesiti in strada impotriva acestei OUG, a fost extrem de greu si complicat sa citeasca cele 2 pagini ale OUG 13/2017. Cam la fel de greu cum le-a fost sa citeasca proiectul gratierii care avea 4 pagini din care trei cu exceptii... Dar in fine... Fiecare cu parerea lui... Pacat ca nu toti o au in cunostinta de cauza si se limiteaza in a o prelua de la altii care au preluat-o de la altii si tot asa.
      P.S. OUG 13/2017 si proiectul gratierii au fost doar pretexte. Motivul real este ca Iohannis doreste toata puterea, vrea "guvernul meu" si apara POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST (DNA+SRI) pentru ca asa nu i se redeschid dosarele de retrocedari frauduloase, conflict de interese, incompatibilitate si nu li se face dosar pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA...
      Cat despre Kovesi....: as fi curios sa aflu ce se mai intampla cu dosarele penale ale fratelui si cumnatei ei..., dosare tinute la secret (probabil pana se vor prescrie faptele).

      Ștergere
  10. Sa ai tu atatia bani si sanatate cate adevaruri si realitati vorbesti, scrii si relatezi! Si tata a fost miner, dar nu a votat niciodata ciuma rosie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ar fi sa am atatia bani... Cat despre tatal tau, banuiesc ca ii place ca are pensia marita si nu taiata si/sau supraimpozitata ilegal.
      P.S. Am votat ALDE.

      Ștergere
  11. Articolul tau e plin de ura. N-ati fost in stare sa va ganditi la noi 28 de ani, decat la burtile si pensiile voastre , ce-ti facut pentru noi in tot timpul asta de-a ajuns tara asa faina ca ne vin sa plecam cu totii. Imi pare atat de rau ca nu pot sa ca mai respect deloc si sunteti bunici si parinti .Noi astia idioti si lenesi va sfatuim sa mai taceti naibii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu te sfatuiesc sa te apuci sa te informezi inainte de a vorbi. Nu faci altceva decat sa demonstrezi titlul articolului.
      Vino cu argumente pertinente.
      Pana atunci citeste:

      1. https://www.bugetul.ro/un-ofiter-sri-da-cartile-pe-fata-razboiul-se-duce-intre-psd-si-noi/

      2. Daca Romania ar fi fost stat de drept si nu de DREPTI si ar fi avut Justitie si nu "justitie" = POLITIE POLITICA, famigliei Iohannis i s-ar fi facut dosar penal pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA dupa ce a pierdut doua case in instanta pentru acelasi motiv: FALS SI UZ DE FALS. Pe langa aceasta, ancheta s-ar fi extins si la modul in care au fost obtinute si celelalte case si la averea famigliei... Asa se procedeaza in tarile DEMOCRATE si cu o JUSTITIE REALA. Parerea mea este ca OUG 13/2017 era foarte buna si respecta cerintele CCR, ale consiliului de la Venetia si jurisprudenta CEDO. DNA nu doreste aceste precizari in ceea ce priveste abuzul in serviciu pentru ca nu poate aplica tripla masura. In prezent, daca esti de la PSD si/sau ALDE, ai produs o paguba de 50 000 lei ti se face dosar penal... Daca esti din sfera Cotroceniului sau a PDL in piele de PNL sau de la USR si ai facut o paguba de 200 000 de lei, ti se face dosar de contraventie. Acel prag delimita, in primul rand, faptele contraventionale de faptele grave si penale, nu excludea recuperarea banilor si mai aducea un lucru in plus: FACEAI ACEEASI PAGUBA, PRIMEAI ACEEASI PEDEAPSA. Bineinteles ca, pentru cei iesiti in strada impotriva acestei OUG, a fost extrem de greu si complicat sa citeasca cele 2 pagini ale OUG 13/2017. Cam la fel de greu cum le-a fost sa citeasca proiectul gratierii care avea 4 pagini din care trei cu exceptii... Dar in fine... Fiecare cu parerea lui... Pacat ca nu toti o au in cunostinta de cauza si se limiteaza in a o prelua de la altii care au preluat-o de la altii si tot asa.
      P.S. OUG 13/2017 si proiectul gratierii au fost doar pretexte. Motivul real este ca Iohannis doreste toata puterea, vrea "guvernul meu" si apara POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST (DNA+SRI) pentru ca asa nu i se redeschid dosarele de retrocedari frauduloase, conflict de interese, incompatibilitate si nu li se face dosar pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA...
      Cat despre Kovesi....: as fi curios sa aflu ce se mai intampla cu dosarele penale ale fratelui si cumnatei ei..., dosare tinute la secret (probabil pana se vor prescrie faptele).

      Ștergere
  12. Iohanistii n-au niciun argument, le este greu sa recunoasca ca sunt manipulati si prosti!

    RăspundețiȘtergere
  13. nu ma pricep asa bine, dar jandarmeria face parte tot din ministerul de interne, impreuna cu DNA, politie, SRI adica instrumentele cu care se face politie politica si injustitie in Romania. Deci este evident ca jandarmii au avut ordin sa nu intervina in forta acum la aceste proteste, lucru care nu s-a intamplat la protestele impotriva lui Basesco unde clar au avut ordin sa imprastie protestatarii si sa stinga vointa celor care voiau sa protesteze pasnic! Deci este evidenta partinirea institutiilor de justitie a unor partide politice! Eu sunt din cei care nu votez ca nu am incredere in niciun politician. Dar faptul ca tinerii frumosi de azi sunt plini de ura si pot fi manipulati" atat de usor ma sperie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Citind acest articol simt nevoia sa clarific niste lucruri desi probabil va va fi greu sa o priviti obiectiv asa cum imi doresc. 1. Nu cred ca este demn sa folositi asa cuvinte la adresa co-nationalilor, chiar daca prerea lor este diferita, nu e condamnabil, ar trebuo sa fim.suficienti de civilizati incat sa discutam si in dezacord. Atrag atentia ca ei sunt, articolul asta nu. 2. Daca guvernul anterior a facut niste lucruri nefavorabile romaniei, este datoria dvs ca cetateni care ati observat sa semnalati autoritatile competente. Inteleg ca ati incercat sa sanctionati prin vot dar dupa cum au dovetid-o ultimii ani aceasta sanciune nu este suficienta. 3. Oamenii aceia nu protesteaza doar pt ordonanta ,inca din 2012 fondul protestelor este in realitate nemultumirea fara de atitudinea pe care o au guvernantii,indiferent de nume si partid, fata de tara. Pare ca toti sunt pusi pe a castiga pentru sine fara sa puna cu adevarat umarul sa construim o societate asa cum ne-o dorim toti. Asta ar trebui sa ne procupe la unison: sa avem si sa alegem acei oameni dispusi sa schimbe pas cu pas proastele obiceiuri in favoarea educatiei, sanatatii , construire unui trai decent pt toate clasele sociale..sa avem si noi o gospodarire normala si bine intentionata a tarii. Nimeni nu are pretentia ca un guvern sa reuseasca tot, dar rand le rand sa faca fiecare care ceva in sensul asta. Timp a fost,rabdare a fost dar se intinde coarda. Trecem toti prin asta ,zi de zi, in diverse situatii , ne intalnim cu aberatiile fiecarui sistem neserios de pana acum. Nu mai merge asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand gresesti o data, treaca mearga. Cand gresesti acelasi lucru a doua oara deja este prostie si cand o faci si a treia oara atunci meriti toate epitetele din titlu.
      Daca Romania ar fi fost stat de drept si nu de DREPTI si ar fi avut Justitie si nu "justitie" = POLITIE POLITICA, famigliei Iohannis i s-ar fi facut dosar penal pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA dupa ce a pierdut doua case in instanta pentru acelasi motiv: FALS SI UZ DE FALS. Pe langa aceasta, ancheta s-ar fi extins si la modul in care au fost obtinute si celelalte case si la averea famigliei... Asa se procedeaza in tarile DEMOCRATE si cu o JUSTITIE REALA. Parerea mea este ca OUG 13/2017 era foarte buna si respecta cerintele CCR, ale consiliului de la Venetia si jurisprudenta CEDO. DNA nu doreste aceste precizari in ceea ce priveste abuzul in serviciu pentru ca nu poate aplica tripla masura. In prezent, daca esti de la PSD si/sau ALDE, ai produs o paguba de 50 000 lei ti se face dosar penal... Daca esti din sfera Cotroceniului sau a PDL in piele de PNL sau de la USR si ai facut o paguba de 200 000 de lei, ti se face dosar de contraventie. Acel prag delimita, in primul rand, faptele contraventionale de faptele grave si penale, nu excludea recuperarea banilor si mai aducea un lucru in plus: FACEAI ACEEASI PAGUBA, PRIMEAI ACEEASI PEDEAPSA in functie de cum te situai fata de prag. Bineinteles ca, pentru cei iesiti in strada impotriva acestei OUG, a fost extrem de greu si complicat sa citeasca cele 2 pagini ale OUG 13/2017. Cam la fel de greu cum le-a fost sa citeasca proiectul gratierii care avea 4 pagini din care trei cu exceptii... Dar in fine... Fiecare cu parerea lui... Pacat ca nu toti o au in cunostinta de cauza si se limiteaza in a o prelua de la altii care au preluat-o de la altii si tot asa.
      P.S. OUG 13/2017 si proiectul gratierii au fost doar pretexte. Motivul real este ca Iohannis doreste toata puterea, vrea "guvernul meu" si apara POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST (DNA+SRI) pentru ca asa nu i se redeschid dosarele de retrocedari frauduloase, conflict de interese, incompatibilitate si nu li se face dosar pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA...
      Cat despre Kovesi....: as fi curios sa aflu ce se mai intampla cu dosarele penale ale fratelui si cumnatei ei..., dosare tinute la secret (probabil pana se vor prescrie faptele).

      La final iti dau un link... Vei intelege extrem de multe.. si vei vedea ca am dreptate:

      https://www.bugetul.ro/un-ofiter-sri-da-cartile-pe-fata-razboiul-se-duce-intre-psd-si-noi/

      Ștergere