BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 9 octombrie 2016

- Cum minte Iohannis despre plagiatul lui Kovesi - video

Prima declarație despre plagiatul lui Kovesi:




A doua declarație despre plagiatul lui Kovesi:




  Din cele două video-uri vedeţi clar cum şi cu câtă seninătate minte  infractorul Iohannis despre ce a zis în legătură cu plagiatul lui Kovesi.
Mai puteţi avea incredere într-un asemenea personaj ţi în cei care îl susţin (partide, organizaţii, persoane, etc.)?
Eu NU...
Din păcate pentru el, Iohannis ne crede proşti aşa cum ne-a crezut şi Băsescu.
  Cu toţii ştim că o apără pe Kovesi din cauză că aceasta, împreună cu Lidia Stanciu (pe care Iohannis a răsplătit-o, ilegal, cu un mandat la CCR) i-au rezolvat rejudecarea dosarului cu casa pierdută şi strămutarea judecării cauzei la C.A. Piteşti unde este fieful DNA... Dacă pică Kovesi, Iohannis nu mai are nici o şansă să-şi recupereze casa obţinută prin FALS şi UZ de FALS şi nevastă-sa va face puscărie pentru FALS şi UZ DE FALS ÎN FORMĂ CONTINUATĂ (a mai pierdut o casă din acelaşi motiv) şi el va fi acuzat de complicitate la FALS şi UZ DE FALS ÎN FORMĂ CONTINUATĂ şi se va alege şi el cu o condamnare la puscărie după ce îşi va termina mandatul...




3 comentarii:

  1. Stiti ca in urma acuzelor aduse presedintelui, ar trebui sa aduceti si niste dovezi in acest sens. Ca de exemplu dosarele din care ati tras concluzia cum ca proprietatile presedintelui sunt obtinute prin fals si uz de fals. Presupun ca daca ati putut sa declarati ca au fost obtinute prin fals, ne puteti arata si sursa dumneavoastra de informatie
    Chiar daca ne aflam in mediul online, si declaratiile dumneavoastra ar trebui verificate.
    Asta doar daca nu sunt decat decat niste opinii ale unui sfertodoct si atunci am putea trece cu vederea.
    Dar asa... din pura conversatie....
    De unde a-ti dedus cum ca presedintele DNA si-ar fi plagiat lucrarea de doctorat? Aveti acces la informatiile institutiilor universitare ce au verificat lucrarea de doctorat? Si cum ati ajuns la concluzia ca fara doctorat, nu mai poti avea functia de director al DNA. (s-a dovedit ca poti sa fi si prim ministru)
    Eu cred ca sunteti prost informat, directorul DNA este numit de catre parlament si nu de presedinte sau de catre guvern. De catre acel parlament in care PSD-ul are majoritate.
    Sper ca nu v-am plictisit, dar astept cu ocazia viitoare articole verificate si probate. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si inca ceva: Iohannis a fost presedintele FDGR care a mers in instanta ca sa obtina dreptul de a fi urmasul Grupului Etnic German, grup fascist. de asemenea si Biserica evanghelista, unde a fost si poate mai este membru in consiliu, a colaborat din greu cu fascistii in timpul celui de al doilea razboi mondial.

      Ștergere
  2. Exista doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile prin care famiglia Iohannis a pierdut doua case din acelasi motiv: dobandirea acestora cu acte false:

    - CA Brasov: dosar nr. 262/62/2014
    "Sedinta
    12.11.2015
    Ora estimata: 09:00
    Complet: C3R civil
    Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
    Solutia pe scurt: Admite excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecată în recurs, formulată de intimaţii reclamanţi Antonescu Elisabeta, Oargă Ioan, Oargă Steluţa Ancuţa, Oargă Ioan Adrian. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.11.2015.
    Document: Hotarâre 655/2015 12.11.2015".

    - In 2005, famiglia Iohannis a pierdut casa din Gh. Magheru 35, tot pe motiv de acte emise ilegal de notarul sibian Radu Gabriel Bucsa, decizia civilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Radu Gabriel Bucşa a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute. Prin acel Certificat calp obţinuse Iohannis casele din Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 35 şi N. Bălcescu, nr. 29. Pentru imobilul situat în mun. Sibiu, str. N. Bălcescu , nr. 29, obţinut în aceleaşi condiţii frauduloase ca şi imobilul pierdut de hoţii de case, cel din str. G-ral Magheru, nr. 35, a existat un proces pe rol la Curtea de Apel Braşov (dosar nr. 850/62/2009) care a ajuns după îndelungi tergiversări la Tribunalul Braşov pentru rejudecare, a treia oară!!! Procesul acesta datează din anul 2002, când a început la Judecătoria Sibiu, a continuat la Tribunalul Sibiu, după care a fost strămutat la Tribunalul Braşov, care a dat câştig de cauză, de trei ori, proprietarilor reali deposedaţi ilegal de imobil de clanul Iohannis. De fiecare dată Curtea de Apel Braşov a casat sentinţa şi a trimis spre rejudecare la acelaşi Tribunal Braşov.

    Parerea mea este:
    La o singura casa e vorba de FALS si UZ DE FALS. La doua case, deja putem vorbi de FALS si UZ DE FALS in FORMA CONTINUATA...
    Asta fara sa amintesc retrocedarile frauduloase facute de primaria Sibiu condusa de primarul Iohannis catre FDGR condus de Iohannis si catre Biserica evanghelista in a carei consiliu de conducere era Iohannis. ETC.
    Mai multe gasisti la mine pe blog, pe "Justitiatrul National si de Sibiu", etc.

    RăspundețiȘtergere