BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 12 noiembrie 2014

- S-a demonstrat: KLAUS IOHANNIS ESTE OMUL DE PAIE AL BĂSIŞTILOR.

 Dezbaterea de aseară, de la Realitatea TV, cu cei doi candidaţi la preşedinţie, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, a demonstrat, dacă mai era de demonstrat, că Klaus Iohannis nu are nimic de a face cu preşedinţia României şi că este omul băsiştilor, începând cu Băsescu Traian, PMP, PDL şi terminând cu PNL, pentru că, doar aşa, băsiştii vor scăpa de justiţie şi de rigorile legii pentru faptele lor... Să nu uităm că Iohannis are un pact ascuns cu Băsescu, pact care, mai mult ca sigur, garantează că Băsescu şi slugile lui nu vor fi anchetaţi şi duşi în faţa instanţei. Posibil să mai aiba prevăzută şi numirea lui Băsescu ca premier.
Dar să revenim asupra dezbaterii de aseară. Iohannis a avut o prezenţă şi o prestaţie execrabilă şi total penibilă... Deşi cei de la Realitatea Tv i-au ținut lui Iohannis mingea la fileu timp de 44 de minute cu subiectul diaspora fara sa se precizeze o secundă că din 294 de secţii din diaspora au fost probleme doar în 3 sau 4 secţii şi că au lipsit 132 de membrii ai comisiilor secţiilor de votare şi că multe comisii au funcţionat cu doar 4 membrii, plus alte nereguli din partea AEP şi BEC. După aceste 44 de minute pierdute aiurea cu un subiect steril, Klaus Iohannis a delirat spund că "o să...", "vom face...", etc. fără să spună ceva concret, în afară de jigniri şi minciuni de campanie electorală. Ponta a venit pregătit, chiar dacă nu ştia că o să apară şi Iohannis (mai ales că stafful ACL a dezminţit vehement că Iohannis va participa la dezbaterea de aseara), şi a răspuns tuturor întrbărilor în mod concret şi cu detalii de necontestat. Iohannis era total aerian faţă de subiecte şi singurele lui răspunsuri erau "- Sunt sigur că o să ne spuneţi dvs. d-le Ponta..." şi "Aştept să ne spuneţi dvs. d-le Ponta...". Penibil pentru un candidat la președinție să nu ştie nici măcar articolele din Constituție referitoare la preşedintele României şi Iohannis a demonstrat că nu ştie:


"Iohannis: În tema imunităţii, în Constituţie, la Articolul 92, citim că preşedintele se bucură de imunitate. Mi se pare că acest lucru este unul la care putem renunţa. Eu voi solicita Comisiei de revizuire a Constituţiei să renunţăm la o imunitate totală. Preşedintele nu trebuie protejat mai mult decât aleşii din Parlament. Cred că în Parlament e nevoie de o schimbare a regulilor. E inadmisibil să avem parlamentari care nu pot fi anchetaţi fiindcă PSD votează împotriva anchetării. Aceste lucruri trebuie schimbate. Nu pot să accept să nu poată fi anchetat pentru alte fapte. Aceste lucruri trebuie schimbate, trebuie înlesnită întreaga procedură şi parlamentarii să poată fi anchetaţi.
Ponta: Cred că doreați să vă referiți la articolul 84, dar se înțelege eroarea. Vă rog să vă uitați că președintele are tot atâta imunitate cât are și un parlamentar, nimic în plus."

  Tâmpenia cea mai mare a fost când a afirmat că, deşi vrea să fie preşedintele tuturor românilor, nu poate şă fie şi al celor din Chişinău şi Cernăuţi pentru că respectivele oraşe nu sunt pe teritoriul României. Dacă gândim logic, Iohannis nu poate fi şi preşedintele românilor din diaspora dat fiind faptul că oraşele în care trăiesc români nu sunt pe teritoriul României. Cred că afirmaţia asta i-a scăzut procentul de intenție de vot. Până aseară estimam un procent de 53-54% pentru Ponta şi 46-47% pentru Iohanis. După prestaţia lui Iohannis de aseară, într-o ţară normală, cred că Ponta ar lua peste 55%. Vom vedea la vot cât de normali sunt românii...

   Finalul dezbaterii a fost sublim cu un răspuns genial a lui Ponta către Iohannis care a ţinut să pună el ultima întrebare:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu