BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 17 noiembrie 2014

- Românii au ales, din nou, un preşedinte penal susţinut de băsişti şi extremişti maghiari... Va fi vai şi amar de ţărişoara asta

Ani de zile am scuzat românii, spunând că au fost păcăliţi de Băsescu şi de băsişti, atunci când l-au ales în 2004... În 2009 le-am găsit scuza că Băsescu şi slugoii lui au fraudat alegerile. Dar, când votezi a doua oară un președinte penal, când votezi un președinte susținut de aceeași echipă a lui Băsescu care a distrus țara și când votezi un președinte susținut de extremiști maghiari care vor ruperea Transilvaniei de România, un preşedinte susţinut de cei care s-au căcat pe votul a 8,5 milioane de români, etc. nu mai este accident ci prostie totală... Poporul român, popor de lași, pupincuriști, slugi și (abia acum mi-am dat seama) de proşti își merită soarta. Am văzut că maşinăria băsistă de minciuni şi dezinformare a funcţionat bine şi şi-a făcut efectul (eu mă bazasem pe faptul că românii nu sunt proşti şi nu vor mai pune botul la minciunile băsiste, dar m-am înşelat... Este oficial: ROMÂNII SUNT ŞI PROŞTI). "Protestele spontane" băsiste anti Ponta, regizate de băsişti şi-au făcut şi ele efectul... Ponta şi ai lui au vrut să joace curat, cinstit cu băsiştii dar au greşit când s-au comportat atât de pacifist, încercând să evite conflictele stradale. Tot Ponta şi ai lui au greşit când au evitat să facă şi referendum pentru demiterea lui Băsescu o data cu primul tur... tot din cauza pacifismului exagerat... Şi uite aşa, România a ajuns să aibă, din nou, un preşedinte penal, slugoi băsist şi care a promis autonomie extremiştilor maghiari.
Va fi, din nou, vai si amar de țărișoara asta. Am mai spus-o și în 2009 și aşa a fost. Clanul Băsescu, complicii și slugile lor nu vor răspunde în faţa legii pentru faptele lor și vor rămâne cu ce au furat, fraudat, jefuit, etc. Mircea Băsescu va primi 2-3 ani cu suspendare, miliardele de euro jefuite de clanul Băsescu, de complici și de slugoii băsişti nu vor mai fi recuperate, justiția va continua să fie poliţie politică basistă, băsiștii vor venii din nou la putere și vor începe din nou să jefuiască țara. În plus, e posibil să bată la porțile ţării un nou război, să se facă incorporări, etc. Din partea mea nu au decât să meargă să lupte doar băsiștii... Ei au de apărat ceea ce au jefuit. Noi, românii simplii și onești nu avem pentru ce lupta. Românii, popor de lași, pupincuriști, slugi și (abia acum mi-am dat seama) de proşti  nu merită acest efort... 
   

   
Sper ca cei din PSD, PC, UNPR si PLR să demisioneze din parlament şi guvern şi să-i lase pe români pe mâna lui Iohannis, a băsiştilor şi extremiştilor maghiari... Din păcate, Ponta continuă să se gândească la proştii de români şi nu vrea să-i lase, totuşi, pe mâna băsistilor. De altfel ştiu că ceilalţi politicieni nu vor renunţa la locurile lor călduţe deşi românii ar merita-o cu prisosinţă. Ponta a demonstrat că îşi iubeşte ţara în timp ce Iohannis a demonstrat din plin că nu o iubeşte şi că pentru el, sărbătorile naţionale sunt o corvoadă şi/sau zile de doliu.
   

44 de comentarii:

  1. Si eu la fel, gand la gand... Nu voi mai vota niciodata in tara asta populata de rahati cu mot.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce vă numiți Valter Cojman? Ce etnie aveți???Pentru mine este important să știu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo dle Cojman, multi gindesc asa ca dv mai ales acum dupa patru luni de la alegeri, cunosc multi iohanisti si basesti care/si regreta votul, nu/i luati in seama pe cei care nu/s in stare sa vada adevarul si va jignesc.

      Ștergere
  3. auzi nu te supara dar tu ai un singur pacat numai:ca teai nascut viu!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va fie rusine pentru astfel de remarci. Ce cautati in acest grup, basistii nu si-au facut grupul lor?

      Ștergere
    2. Acesta este blogul meu... Puteam sa-i sterg comentariul... Il las ca sa vada oamenii ce fel de oameni l-au votat pe Iohannis.

      Ștergere
  4. Are mai multe pacate.....stie el bine.....si roman curat nu e .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tatal meu era oltean, mama mea era moldoveanca si eu m-am nascut in Ardeal. Deci am unit cele trei tari romane si pot spune ca sunt roman curat.
      Las anonimii sa spuna ce vor...

      Ștergere
  5. Ponta se gandeste doar lael si la hotii lui nu mai poate el de cei multi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate Ponta se gandeste la oameni. Dovada este ca ramane la guvernare cand ar trebui sa plece in grup din guvern si sa lase loc basistilor sa se descurce si sa faca ceea ce au promis prin Iohannis... Nu vor face si la anul este si varful datoriei externe de platit plus alte datorii amanate de Boc prin lege pentru 2015 si 2016.. De aceea cred ca cea mai buna varianta era ca PSD, PC si UDMR sa fi parasit guvernarea si sa lase prostii de romani pe mana lui Iohannis si a basistilor din PNL. In maxim 6 luni aveam revolta in Romania.

      Ștergere
    2. A-ti afirmat " Şi uite aşa, România a ajuns să aibă, din nou, un preşedinte penal, slugoi băsist şi care a promis autonomie extremiştilor maghiari." In cazul in care nu se adeveresc aveti puterea sa va cereti scuze pentru afirmatiile facute.Si apropo Klaus Johannis nu este un presedinte penal, ar fi fost Ponta in cazul in care iesea prin cele 7 dosare penale pe care le are.

      Ștergere
    3. Procesul cu ANI (dar slugoii basisti din ICCJ il vor disculpa la ordinul lui Basescu cu care are o intelegere prin care nu va fi judecat pentru FLOTA, CASA DIN MIHAILEANU, SPALARE DE BANI, RETROCEDARI, etc.), dosarul retrocedarilor in care el, in calitate de primar, a retrocedat imobile catre organizatia al care presedinte era tot el, traficul de copii, cele 7 case, fals, uz de fals si altele. Din pacate toate astea nu vor mai fi anchetate in urmatorii 5 ani... si, in aceasta perioada, va avea grija sa dispara probe, dosare, etc. exact cum a facut si Basescu.

      Ștergere
    4. Comisia de retrocedari se afla in subordinea Guvernului Romaniei, implicit a Primului Ministru, traficul de copii demontat de mult, fals si uz de fals sunt doar instrumente de propaganda pesedista. Cum de a fost trimis Corpul de Control al Guvernului la Sibiu chiar intre cele 2 tururi electorale? De ce nu a fost trimis si la Constanta la D-l. Mazare sau la Craiova peste Olguta? Klaus Iohannis cere ridicarea imunitatii presedintelui si a parlamentarilor. Chiar credeti ca un om manjit ar risca sa ramane expus in maniera aceasta. Numai de bine.

      Ștergere
    5. Actele de retrocedare le avizeaza primarul pentru trimiterea la comisia retrocedari, comisie aflata, intr-adevar, in subordinea guvernului ca si politia, jandarmeria, etc.... Stii ce inseamna asta? Iohannis, in calitate de primar, a retrocedat imobile si terenuri catre FDGR (al carui presedinte era) si catre biserica evanghelica (in al carui consiliu era membru). Deci... este vorba, pe langa incompatibilitate, si de conflict de interese si chiar de abuz in serviciu....

      http://www.obiectiv.info/preotul-lui-iohannis-face-o-dezvaluire-uluitoare_60907.html

      Ștergere
  6. Cum iti permiti sa jignesti milioane de oameni? Si ce daca au alte optiuni ? Se vede ca sunteti comunist pana in maduva oaselor.Doar comunistii ne impuneau cum sa gandim si pe cibe sa alegem.Imi este mila de oameni ca dumneata care nu sunt in stare sa accepte ca au pierdut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand un individ te jefuieste lasandu-te pe drumuri si tu il iei in brate si-l pupi inseamna ca este prostie... Asta a facut cea mai mare parte a poporului roman, popor las, pupincurist, slugarnic si prost. Din cate stiu eu, minoritatea se supune majoritatii iar majoritatea a demonstrat ca romanii sunt prosti... pe langa celelalte atribute pe care le aveau din stramos in stramos.

      Ștergere
    2. Liliana Delia Morariu22 nov. 2014, 21:36:00

      Domnule Cojman, faceti o mare timpenie cind generalizati! Poporul roman va include si pe dumneavoastra, Ponta e un penal ca si restul, nu uitati ca l-a aruncat de la etaj pe Cristian Panait, procurorul care a instrumentat un dosar greu de-al PeSeDeilor...traiti intr-o lume paralela, aveti interese clare de grup, deci aveti bunul simt si lasati poporul roman in pace!

      Ștergere
    3. Mie mi-e rusine ca sunt roman...

      Ștergere
  7. Romanii isi merita soarta!

    RăspundețiȘtergere
  8. anonimule ,nu jigneste pe nimeni,spune adevarul curat. sau cumparat voturi la greu .mie jena dar iti spun cu mana pe inima si baiatul meu a fost cumparat de javrele astea penale!asa ca las-o mai subtire cu jignirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai de ce s-a lasat cumparat....ca i-a placut....a vrut bani....

      Ștergere
    2. am pierdut pt.ca romınu e prost e uşor de cumparat ,nu mai e nimeni ın Romania patriot ,poate ca data viitoare o sa pierdeti voiiii ,ce nuti convine ca sıntem comunişti ??????????

      Ștergere
    3. Lasa, dle, ce ne trebuie patrioti, avem destui PATRIHOTI, si....nu te supara ca/ti zic comunist, e o onoare, astia au fost patrioti si de mare isprava.

      Ștergere
  9. Aveti perfecta dreptate d-le Valter Cosman,ne meritam soarta ,vorba lui P Tutea ,,un popor de prosti,,

    RăspundețiȘtergere
  10. Puteti cotiza 5 ani la englezi, obtineti cetatenie si renuntati la cea romana. Nu ar fi rau sa o faceti, asa se va reforma si poporul. Ponta nu da drumul la ciolan pentru ca spera sa se redreseze, nu ca moare de dragul nostru. Si ca nu il lasa baronii. Sper sa ii iasa pe nas politica pe care a dus-o si sa dispara din peisajul politic. Iar dv va urez succes in retragerea din avtivitatea de analist politic si in schimbarea cetateniei!

    RăspundețiȘtergere
  11. mai putin si ramin doar pdl pentru ca vom ajunge la anticipate dupa ce trinteste guvernul de 2 ori si atunci sa vedem ce fac basisti

    RăspundețiȘtergere
  12. in loc sa va vedeti de treaba voastra doar criticati si va jigniti..nu considerati ca ar trebui sa judecam omul dupa fapte si sa asteptam sa vedem daca e impotriva Romaniei sau nu...si va intreb decent..ce ati facut personal pentru Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  13. L-am votat pe Johannis, dar incepe sa-mi para rau...

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu sunt de acord,cu noi ceilalti 5 milioane ce sa se intample?Am pierdut,nu mai are importanta cum,acum trebuie sa nu fim lasi si sa nu ne dezicem de cel care l am votat,sa i fim alaturi atata timp cat el incearca sa faca ceva pentru Romania. Eu asta am sa fac pentru ca sunt romanca si pentru ca imi pasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata, au trecut patru luni de la alegeri, presedintele se tot plimba prin Lume, cere schimbarea guvernului, se implica in politica si......atita. In schimb guvernul Ponta lucreaza bine si in folosul poporului, ar fi facut mai mult daca nu ar fi fost nevoit sa repare nedreotatile si matrapazlicurile facute de portocalii. Dlor iohanisti, basesti si pnlisti, contraziceti/ma, faceti/ma albie de porci caci vad ca la voi se poarta.

      Ștergere
  15. Sunt total de acord in afara de un singur lucru, nu cred ca Ponta ar trebui sa lase guvernarea. Este adevarat, ar fi o razbunare buna fata de cei care l-au votat pe Iohannis, dar ar fi, in acelasi timp si un abandon al celor 5 milioane de romani care l-au votat.
    In rest, sunt perfect de acord cu dvs. Primul gand care mi-a venit in minte cand am aflat ca Iohannis castiga, a fost ca suntem un popor de prosti (majoritatea, nu chiar toti).

    RăspundețiȘtergere
  16. D-le Cojman, tare aş vrea să nu aveţi dreptate în privinţa previziunilor dvs.; altfel, mă tem că sunt prea mulţi proşti în ţara asta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Din păcate,aveți perfectă dreptate,stimate domn.

    RăspundețiȘtergere
  18. N-ai cu cine așa popor ,așa conducător...

    RăspundețiȘtergere
  19. Dle cojmar, sa fiu cinstit, romanul im afara de ce spune-ti dv, mai este si masochist. Cand ii faci bine, el iti face rau. S-a dovedit in mai multe randuri. Nu vreau sa zic de rusine, si restul, dar am ajuns un popor de resturi. S-au furat si cumparat voturi de toata clica PNDL, la scara nationala, si in diaspora. Plus campania sponsorizata cu bani negri. In rest, ce sa spun? Guverne bune, au fost Nastase, Tariceanu, si acum Ponta. As vrea , ca tanti aia ce zice ca Ponta, l-a aruncat pe nu stiu ce procuror de la etaj, sa puna poze cu fapta reprobabila, facuta de netrebnicul Ponta. Daca nu are, sa taca, sa nu-i dau ceva de mancare. O fi asistata social, ca se oarta acum. Culmea, ca toate javrele astea asistate social, au votat Johanis. Si dupa cum se vede in Romania, s-a instalat lenea fara de margini. S mai am o problema de adaugat. Cum sa-l voteze pe Ponta, daca le da moca minim garantat cuO activitate, si altii cu 25-27 de ani vechime la oras, munca in ture, are 530 de roni. Pai asta-i dreptate? Se poate trai cu 400 de roni? Puteti ami spune si comunist. Nu mai prinde la mine. A fost greu, cu acei comunisti, dar mai greu ca acum, NU A FOST NICI ODATA.! Eu sunt de acord cu dv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord... Apropos... Mi-ai gresit numele dar e totusi real, partial...: Sunt un cosmar pentru corupti si pentru cei care isi bat joc de oameni.

      Ștergere
  20. Domnule Cojman! Oricat de mult v-ar scarbi un politiciam sau altul, ar trebui sa fiti constient ca nu exista politicieni cuurati, nici in Romania si nici in alte multe tari. Din pacate coruptia este politica oficiala in SUA, Anglia, Italia, Germania, Olanda, Franta, Austria, tarile africane, America de Sud, Asia, etc. Al doilea aspect: nu-I bagati pe oammenii normali, fara functii politice in aceeasi oala, nu arucati insulte la adresa omului de buna credinta care incearca prin orice mijloc ce is se pune la dispozitie sa schimbe ceva! Nu va cred un om cu o gandire ingusta, dar inversunarea indreptatita pe care o aratati unuia sau altuia dintre politicieni nu va da dreptul si nici nu justifica in mod intelligent insultele la adresa romanilor ca si popor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt moldoveanca casatorita cu etnic maghiar provenit din mama cu radacini valahe si din 1970 traiesc in Oltenia.S-a dovedit de catre istorici adevarati ca mahiarizarea fortata a umflat artificial numarul ungurilor de pe teritoriul Romaniei.Astfel s-au desfiintat scolile romanesti si copii valahi(romani) erau obligati sa invete in scoli cu limba de predare maghiara desi in familie se vorbea numai romaneste. La recensamantul populatiei ,automat cei care aveau ceva studii in scoli maghiare, erau inregistrati automat, ca fiind maghiari la origine (in realitate erau romani). Bisericile crestin ortodoxe au fost daramate si s-a practicat înregistrarea cu nume modificate ,maghiarizate a tuturor copiilor botezati,de nevoie in religia crestin romano catolica.In Ținutul Secuiesc unele biserici romanesti s-au redenumit in biserici greco- catolice, care erau mai blande cu romanii.In cele 2 razloaie mondiale, s-a practicat smecheria ca romanii care dse treceau etnici maghiari erau scutiti de armata, desi acestia trebuiau sa apere Transilvania. In satele colonizate prin lupta nedreapta de unguri, romanii erau marginalizati. Se interzicea la scoli sa nu se joace copii maghiari cu cei romani.

    RăspundețiȘtergere