BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 21 februarie 2012

- Contrapartidă la afişele puterii

  Am văzut că indivizii de la putere au lipit, prin oraşe, afişe cu "Chiulangii" din parlament. În concepţia unui hoţ, care a întrecut-o pe Roberta, numărând 50 ca fiind 173, în România nu ai voie sa faci grevă sau să protestezi pentru a apăra DEMOCRAŢIA. Mai jos voi prezenta o fotografie cu afişele puterii, care atesta nemernicia acesteia, dar şi un afiş cu lista ruşinii cu cei de la putere, adică cu cei care au votat pentru tăierea salariilor, pensiilor, ajutoarelor de şomaj, alocaţiilor şi indemnizaţiilor pentru copii, marirea TVA la 24%, lista cu cei care au validat fraudarea Legii pensiilor, Codul muncii care este o bătaie de joc la adresa muncitorilor, transformându-i în sclavi, de fapt, lista cu cei care au validat ignorarea principiilor democratice in Romania:

AFIŞELE NEMERNICE ALE PUTERII


De fapt, aceşti indivizi de la putere nu realizează că, prin aceste afişe, arată poporului român parlamentarii care nu vor reintoarcerea la totalitarism si dictatura si care lupta pentru revenirea Democraţiei în România şi pentru ca valorile democratice să nu mai fie puse în pericol de PDL, UNPR, UDMR şi Grupul minorităţilor pupinbăsiste în frunte cu şeful lor suprem, Băsescu.


De exemplu azi, 21.02.2012, din camera deputaţilor au lipsit 71 de PDL-lişti, în frunte cu I. Oltean şi Voinescu Cotoi. Dacă USL este în protest, ce motiv au avut cei din PDL? Deci, adevăraţii chiulangii, sunt cei de la putere.


LISTA RUŞINII CU CEI DE LA PUTERE










2 comentarii:

  1. Stimate domnule Cojman,pacat ca noi nu avem banii lor (de fapt nu avem acces la banii nostri !!!) sa le putem tipari si afisa...oricum traiesc cu speranta ca mai e putin si vom scapa de ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca nu avem banii lor, tot putem face ceva... gratis...: sa postam link-ul de la LISTA RUSINII, zilnic, pe toate site-urile, forumurile, etc. pentru ca romanii sa nu uite cine i-a jefuit de 25% din salariu, de 15% din ajutoarele de somaj, cine le-a taiat din pensii si le-au supraimpozitat, cine a taiat din drepturile copiilor, cine a fraudat legi in parlament, cine i-a transformat in sclavi pe angajati prin modificarile aduse codului muncii, cine incalca Constitutia si legislatia tarii, cine promoveaza coruptia, hotia, frauda, nesimtirea si nemernicia la rang de virtuti, etc.

      Ștergere