BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 15 septembrie 2011

- Din nou despre ZVJ

În ZVJ din 15.09.2011 a apărut un articol care ar fi trebuit să apară de la începutul lunii august 2011 dar cu alti actori... Conducerea ZVJ a dovedit încă o dată că se cacă pe ea deontologie a ziaristului când e vorba de numele meu. Cu vreo 20 de minute în urmă, pe la orele 20,15 am pus un comentariu la articolul despre care am vorbit: http://www.zvj.ro/node/9561#comment-22921 . Sunt sigur că nu va fi moderat... ca de altfel, multe altele care supără conducerea ZVJ, pentru că este adevărul real în cuprinsul lor. Acest comentariu este următorul:

"Desi sunt mai mult ca sigur ca acest comentariu nu va fi moderat, il voi scrie pentru "audio-vizualul"celor care il vor modera. Pentru conformitate voi face o captura la acest comentariu. Ca de obicei, in ultima perioada... si ma refer la ultimii 3-4 ani, ZVJ nu spune adevarul... Mai precis, NU SPUNE ADEVARUL REAL CI CEL TRUNCHIAT CONFORM INTERESELOR CONDUCERII ZVJ.  Adevarul real este ca am fost primul care am depus sesizare catre Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani impotriva ilegalitatilor din jurul Sindicatului "Muntele" ( ceilalti, datorita concluziilor in urma sesizarii facuta de mine, au fost nevoiti sa le depuna direct la DNA -  pentru informarea cititorilor, cazul a ajuns la DIICOT ) . Acest lucru il puteti gasi pe blogul meu: http://valter-cojman.blogspot.com/2011/08/ilegalitati-la-semnarea-ccm-al-cnh-sa.html  . De asemenea am fost primul care a contestat, la ITM Hunedoara, CCM-ul semnat noaptea ( parca seamana cu FRAUDA din Parlament la Legea Pensiilor ). Si acest fapt il gasiti pe blogul meu: http://valter-cojman.blogspot.com/2011/08/contestarea-ccm-la-nivel-de-cnh-sa.html . De altfel gasiti toata documentatia trimisa de mine ITM-ului si Parchetului. Problema este ca cei din conducerea ZVJ fac alergie la numele meu si nu au curajul sa recunoasca si sa prezinte adevarul real. Chiar daca conducerea ZVJ nu este in stare sa prezinte adevarul, eu ma simt multumit ca stiu ca lupt pentru crezul meu si ca, de multe ori, sunt singurul sau primul ori printre primii care iau atitudine FARA SA ASTEPT BENEFICII MATERIALE CI, DOAR, MULTUMIREA CA AM FACUT UN LUCRU BUN."

Linkurile le-am adăugat doar aici, deoarece dincolo, pe forumul ZVJ, nu ar fi fost vizibile sau ar fi blocat postarea. 



Azi, 16.09.2011, am văzut ca au moderat, totuşi, comentariul...

Azi, 20.09.2011, a dispărut orice urmă de comentariu:



5 comentarii:

  1. nici macar nu ai asteptat sa vezi daca apare . se vede dupa ora postarii

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Anonim: Într-adevăr... nu am aşteptat să apară comentariul pentru că am mai avut multe comentarii care nu au aparut sau au fost şterse ulterior: http://valter-cojman.blogspot.com/2011/05/ziarul-vaii-jiului-cenzureaza-si.html . M-am folosit de acest mic tertip pentru a forţa mâna moderatorilor ca să-l facă vizibil. Mea culpa! Dar nu mai am încredere în ZVJ.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci ai vrut sa fii smecher. atunci nu o sa mai apara .nu mai ai incredere nu mai scrie! no sa-ti simta nimeni lipsa.

    RăspundețiȘtergere
  4. zvj deformeaza realitatea si fac relatari ale unor fapte doar pana in punctul in care le cade lor bine astfel incat sa bage in rahat pe cei pe care nu-i agreaza...desigur toate asteaconform intereselor pe care le au cei ce il conduc...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai perfecta dreptate. De cand au plecat doi ziaristi foarte buni de la ZVJ ( Ganju Maximilian si Anamaria Nedelcoff ), eu am incetat sa mai citesc acest ziar...

    RăspundețiȘtergere