BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 5 mai 2011

- Ziarul Văii Jiului cenzurează şi/sau ascunde comentariile de pe pagina web

Mai jos postez 2 capturi... Una din 03.05.2011 si cealaltă din 05.05.2011. Din aceste capturi reiese că ZVJ a ascuns sau şters comentariile de la articolul dedicat mie de numitul Docea Cătălin. Au ceva de ascuns? Sau nu le convine ce s-a scris in comentarii?

03.05.2011


05.05.2011

2 comentarii:

  1. asa este , mie mia dat banner , nu mai pot intra sa fac macar un comentariu ca deh "tataia ghitulica" da banner imediat cand cineva il contrazice la articolele lui de tot r.....l,

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici nu-l mai citesc dupa ce Maximilian Ganju si Anamaria Nedelcoff au plecat de la ZVJ. Asta arata cat de corect, obiectiv si deschis pentru critici constructiv este acest ziar.

    RăspundețiȘtergere